-
Re: Prokletej den
Jo, ale ještě horší den byl 6.10.1976, 28.7.1976, 12.7.1978 a 23.6.1979 *9* *16* -
kkt's
tidle lunetici sou pěkní.... kkt *15* -
Prokletej den
15.10.1996 byl ten nejhorší den pto tento národ... *9* *9* *9* *9* -
Vzpomínky
Tak jsem teď přes hodinu místo psaní eseje do školy vzpomínala na doby dávno minulé, kdy jsem je úplně šíleně milovala a nic jiného na světě mě nezajímalo. Bylo by fajn, znovu si je naživo poslechnout, ale asi to je nereálné.Tak kluci, ať se vám daří... *3* -
Re: Re: Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!
Kdy a kde ty zasraná děvko,máma tě potratila,takže nevím z jaký žumpy si vylezla,fakt nevím *16* *8* *9* -
lunetic
jste porad ty nejlepsi pro me -
Re: Re: Homosexuals
Nejsme vadný děvko! *15* -
LUNETIC!!!
Lunetic!!:O) Je POŘÁÁÁD nejleppšíí!! (Aspoň pro mě!!):o)Pořáád je strašně mooc milujuu!! Hlawně Waška!!!In Lowe!! :-) :-) Strašně se i přeju,aby se wrátily!! :-( Je mi lííto že už nejsou!!! :-( :-( :-( :-( Achjoo!! :-( Miluju Je!!!
a JEDINÝÝ CO SI TEĎ PŘEJU!!jE ABY SE MI WRÁTILY!! PROOSÍÍM!!!!
*14* *14* -
Lunetic
Lunetiic Vrate sa nam. Please. *3* -
Fotky
Nemate nekdo fotky z posledniho koncertu? Nebo nevite kde by se daly sehnat? *4* -
Re: Přáníčko
to tedy nejsi sama kdo je posloucha porat do kola -
Přáníčko
Ahojky mám mocinky ráda Martínka... *1* No a poslouchám Lunetici pořád dokola..asi 4 hodiny večer v kuse *1*Mocinky by jsem si přála aby ste mi napsali na e-mail:VanessaHu@seznam.cz nějaký kontakt na Marťu nebo na kohokoli z Luneticů mocinky plosím jestli jo tak mi plosím napište mocinyk děkuji mám je mocinky ráda ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Přání
Ahojky plomin ale nwm kde by si je sehnala já mám totiž jenom kazetu která je po sestře které už je 20 a k ní jsem přišla jenom pro to že je sestra pořád posklouchala a já už jako malá jsem si an ně zvykla a sestra je už neposlouchá *7* No tak jsem si tu kazetu vzala a teď je poslouchám každej večer když jsem an netu asi 4 hoďky pořád dokola *1* *3* *14* -
Přáni
Ahojky nejvíc se mi líbí Martínek *1* No a mocinky mě mrzí že není žádnej koncert nebo tak...poslouchám je každej den no.... *1* A opravdu bych ocenila kdyby někdo měl na Marťu nebo někoho z nich kontakt a napsal by mi ho na e-mail:VanessaHu@seznam.cz mocinky děkuji a plosím kdyžtak napište *3* *3* *14* *14* *4* Tak plosím napište *4* *14* -
Re: odepište
A kde jsi to slysela s tou Irkou? To snad,ne? *8* -
Koncert
Moc bych si prala aby se opet vratili na ceskou scenu, ale asi se jim uz opravdu nechce. Jednim koncertem by ale prece nic nezkazili. Ja jsem na tom poslednim koncerte ani nebyla. Dozvedela jsem se o nem az pozde. *9* Takovych nas je vic,ne? Jeden koncert by snad nezabil ani Davida. *3* -
Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST
já kabáty nesnášim páč se s nima zná můj debilní bratránek(on je snad na nich závislej nebo co)a mě sere tím že jsem se ho jednou zeptala zda se nezná s někym od luneticu a víte co mi řekl???že prej je radši že je vůbec nezná....tím mě fakt nasral blb jeden -
Re: Přání
mám...a najdeš je na netu stačí zkoušet je všude vyhledávat a určo najdeš *4* -
Re: Re: MiLuJu Wááás!!!!!Jstéé nééééj!!!
mno to ja se zatim chovam slusne a as zacnu zurit tak to neco uvidis ty hnusnej hajzliku *5* -
Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy
ses fakt chudak podivej se nejdriv sam nasebe a pak krityzuj jiny a co ty vys treba si to sama nedela mel bys radsi neka zalist a drzet hubu nes me vazne naseres *16* *16* a neco se ti stane *9*