Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to skoda

Je to fakt velka skoda ze Lunetic skoncili Byla jsem na nich dvakrat skveli zazitek . Nikdy na to nezapomenu Jelo nas Ze skoly asi jedenact pred Rondem jsme se mackaly jak sardinky :Aspon ten Vasek u toho zpevu mohl zustat. Bacskret Boys se vratili tak by mohli i oni vidim ze fanousku maji stale dost. A co vlastne ted byvali clenove delaji vydaji se spolu vubec_?
  • Re: Pozor!!!

mas fakt super blog!!nej!!! *3* *3* *4*
  • Re: Re: ×! Blééé

presne tak v tomhle s tebou do posledniho slova souhlasim *3* *1*
  • instumental

potreboval bych instrumentalku k písnicce lunetic-máma
  • Prodej

Ahoj měl by někdo zájem o knihu Lunetiku? Mám 2 stejné i se 2 plakáty k tomu. *14*
  • Re: kluci

predevsim zpivali muziku ktera je bavila a ten komu se to nelibi to taky nemusi poslouchat a pak psat blby komentare na jejich adresu at kazdy posloucha to co se mu libi pro vsechny lunetici at je hudba tvuj lek.
  • mam vas rada

mam vas moc rada i tu vasi skupinu moje kamaradka vas rada posloucha tak se mejte pa a napista mi na email *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4* *15*
  • mam je rada

byla to nejlepší skupina a je kterou poslouchám mám je moc ráda i když o nich říkají že jsou homo..............atd *14* *4* *14*
  • ...

v té době byli kapacity...Taková sláva,prachy a buchty po nich letěly...18letí fracci (to nemyslím doslova) a šli na vrchol slávy...hmmm *5* *13*
  • ..

Lunetici vy ste se zbláznily??? lidi proberte se ti vyšli z mody asi před 12 lety!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *8*
  • Pozor!!!

ahoj prosím všechny fanoušky luneticu ať se podívají na blog www.qvak-lunatique-kvak.blog.cz a pokud umíte zpívat tak napište ten komentář páč co nejvíce komentářů bude tím pádem máte vědší šanci na počest luneticu založit se mnou skupinu která bude se podobat trošku luneticu a kdybychom vydali desku tak pozvu Martina Kociána,Aleše Lehkýho a Vaška Jelínka na křtění CD...a to si pište že na ně mám kontakt tak pište!!!!do blogu
  • Re: Homosexuals

tak si pěkná píča
  • Re: Re: Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST

ahoj jo zná se s kabátama ale já mího bratránka nemusim takže když tak zkus napsat na stránkách kabátu že mě znáš a že bys chtěla ten pásek jo...jinak www.kabat-fans.cz tydle stránky jsem myslela a na diskuzi to napiš jo...on ti určitě odepíše...kdyby byl nějak hnusnej tak to neřeš *9*
  • Re: ×! Blééé

hele ty imbeciální pse...jestli se ti nelíbí lunetic tak si je neposlouchej ale nás prostě bavěj,máme je rádi...ty tak asi posloucháš T-boyz nebo Kabáty co?takový ....si domyslete ale nic kladnýho to neni lunetic je pro nás některý suprovááá skupina a určitě jí budem poslouchat jak se nám zachce a nikdo,říkám nikdo nám to nevymluví abysme poslouchali nějaký posraný kabáty *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: Re: Lunetic je prostě THE BEST

ahojec on se zná s kabátama? A nemohl by vojtka požádat o ten pásek co nosí jak je tam napsáno Kabát? kuju za odpověď :-) *3*
  • Ahóój

Ahojky prdi co takhle až bude nějaká soutěž na nově o nej skupinu a budou moc hlasovat diváci.Co takhle dát Lunetiky?Třeba bychom je vytáhli na pódia zaspívali by něco :-) *3* co fi na to?
  • jste suprrr

lunetic byly jste a budete supaaa skupi ale nechapu proc jste se rozpadly *14* *14* jestli si to nekdy prectete tak se plosimmm snazte vratit
  • Davide jjsi nejlepší

Pro mě Lunetic byl a vždy bude nejlepší skupinou na světě.Poslouchám je každý den,ale mám jen jedno cd Na Přání.
    Davide jsi ten nejlepší,kéž bych tě mohla jednou vidět naživo nebo se tě na něco osobně zeptat.Vašku tebe mám také moc ráda.A pokud jde o Aleše a Martina ti dva jsou skvělý,ale nic pro mě.Kdyby jsi chtěl někdo o nich povídat tak:604327587 *14* *14* *14*
  • cd

Ahojte,chci se zeptat jest-li máte někdo solo cd Vaška? *4* ?a jestli by mi ho někdo Neposlal.Když tak mi napiš te na mail. *9*
  • Re: Re: Re: ctyri ritopichove

jseš vkusná děvčička *15* *5* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit