Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Prokletej den

zalez ty plesnivá stará panno!!a di s evyprstit nad jejich plakátem asi to dost potřebuješ *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

sorry *pravopis *3*
  • Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

čůzo jestli seš emo tak já sem svatej papež *15* di se vyprstit nad plakátem těch buzerantů co neví co je pořádná hudba!tohle sou shity pro malí holčičky puberatčky nadržený!! *16*
    a bejt tebou bych si šla zvopáknout češtinu + pravipis je to bída! *15*
  • Re: To jsou mí pusinky

*15* *15* poser se z nich nadržená pubertačko! *15*
  • Re: ctyri ritopichove

přesně souhlas s tebou! *3*takový chujové pro malí pubertální dilinky *15* to sou snad nejvetší shity co sem viděla! *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: To Martin

*9letý *4*
  • Re: Re: Re: To Martin

vyjebaná čubko nemachruj tak s ez tvý kámošky třeba poser!! *15* Luntetik sou sračky takový chujové pro malí letý holčičky který se zpokojej fakt s málem
    !!! *9* humus!!!!!!
  • Re: Re: SRAČKY, CHUJOVINY

nemel sračky ,tohle sou trapný přeslazený trapáci,se ani nedivim že s eto rozpadlo *15* fuuuj fakt jestli tohle považuješ za vrchol hudebního vkusu vole tak seš dost pošahaná,existujou daleko lepší skupiny kterejm tyhle dementi nesehaj ani po kotníky takový disktantský hovada fuuuuuuuuuuj!!!! *9* *8* *16* naprosto SHITOSNÍ ubohost! *9* *16*
  • Blbůstka

ahoj všichni kdo chce aby se lunetic vrátil????tak písejte svoje icq.A já vám pošlu petici kterou musí podepsat co nejvíce lidí.A pak to dáme v každém městě na každý sloup a hlavně v Praze a v Kutný Hoře páč znám jednoho týpka kterej se zná s Martinem tak by nám mohl helpnout.Tak co vy na to????já vim že to je kravina ale aspoŇ něco ne? *1*
  • Re: Lunetic Lunetic Lunetic

teď už na osmým místě bohužel ale je tu aspoň jedna útěcha lunetic je lepší jak Kabáti
  • Re: jste nej

ahojki lunetik prosim vtese vdyt stebyli nejlepsi skupina nasvete mam vas porat rada ipresto vsechno *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lunetic

Já si myslím nebo spíš vím,že kdyby se vrátili tak májí slušný peníze a zapadnou i ted hodně lidí je poslouchá a říká se že se ted začíná probouzet stará hudba.Bylo by fajn kdyby se kluci vrátili a dali se dohromady ta jejich 4 byla bomba a doufám že ještě bude!
  • Lunetic Lunetic Lunetic

TOP 10 skupin
    1. US5 (85293)
    2. Nightwish (35213)
    3. Simple Plan (32101)
    4. All X (30307)
    5. The Kelly Family (30027)
    6. KISS (23732)
    7. Lunetic (22707)
    8. Code Red (20686)
    9. The Jonas Brothers (19532)
    10. Linkin Park (19161)
    To nechápu fakt, Lunetici až na sedmym místě *9*
  • Nejlepčí

Jsou to miláčci roztomilí *14*
  • borcííííí

no já si myslim že nechybi jen nám fanynkám ale i normálne lidem kteri jim nefandilyx a neposlouchali je...já se o tom přesvědčila včera kdy jsem vezla kamarada domu z akce a mela pustene radio a hraly tam nejakou odrhovačku starou a on na me dej tam lunetiky........takže vidite co se honi v hlave i takovemu človeku...že si na ne vzpomel a ted by si je klidne i poslechl ani bracha už nerepta ani slovo když si je občas v aute bo nekde zapnu a dokonce si i do rytmu píská.........proste fenomen....takže se vratte pže chybite všem........
  • Re: Re: Přáníčko

Asi tak :-) *3*
  • Ať se vrátí !

Byli jsou a budou pořád super :-)
    Pořád je mám ráda a nepřestanu:-) Prosím vraťte se!! Už máte fakt dost fanynek :D *4*
  • Lunetic-miláčci

Lunetici byli a jsou to nejlepší co zatím znám.Mají fakt hezké písničky. *9* *9* *9* Dala bych cokoliv na světě hlavně kdybych je někdy v životě mohla zase vidět strašně je mám ráda. Ze všech čtryř se mi nejvíc líbí Vašek Jelínek je pro mě i když ho znám jenom z internetu a z plakátů to nejhezčí co znám. Strááááááášně ho milují je to můj miláček. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak to vidím já!

Proti chlapcům nic nemám každý chce v této době nabít rychlého jmění za málo práce, ale ty sfanatizovaní lidé kolem tohoto cirkusu? He. Chlapci ukázali jeden fakt že k ovládání mládeže stačí skákat jako žaba, gelovat si vlasi a usmívat se jak debyl *5*
  • Re: lunetic

jo proč se rozpadli jsou dobři *14* *14* *14* miluji je *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit