-
Re: Ahoj
ahoj martinkumam prozbicku psala jsem sem jsem martina z rybycka1986@seznam.cz ze mam 3male syny nedostanu se sem moc casto tak kdyby jsimohl odepis mi na email rada bych aby jste se vratili a mohla taky zpivat pokud mozno ozvi se dekuji moc martina jste fajn nejvic ty -
Re: Re: Navrat
ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam3male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3* -
ahoj martine vratte sezpatky pokud to pujde mam vas moc rada nemel jsi nekoho z rodiny v praze4krc detsky dijadnosticky ustav nepamatuji si uz jeji jmeno hrozne rada bych chtela taky nekde spivat ale nejdeto mam32male syny a nemam na to sanci se nekam dostat ani penize ale je to muj sen pokud by jsi mi mohl odepsat byla bych moc vdecna muj email rybycka1986@seznam.cz dekuji martina *3* -
Tak se na něj vykašlete:o))))
půjde to i bez něj *5* -
Re: Ahoj
...četli jste někdo ten článek dneska v Blesku ??? *15* *15* *15* -
Re: Blbůstka
a jak se ten kluk jmenuje nějak si nevzpomínám -
Re: Koncert
to asi nepůjde *13* -
Re: Ženáč
Ano bude se ženit to je pravda *3* *14* *4* -
Re: Navrat
Ten návrat neni tak lehký. Někteří kluci by chtěli ale David už má jiné zájmy *9* -
Re: Lunetic
děkuji *1* *14* -
Re: Lunetic
BOhužel tě musím zklamat ale vše se dá sehnat jen na VHS *7* -
Ahoj
Doufám že nevadí že se přisám už mě to inkognito nebaví *3* *3* -
Re: Písničky
mno Dalca Kaplan napsal jejich poisnicky a proslavil je kdyz sem u nej byla na zpevu tak sem nemohla s tech jeho tanecnich kreaci *3* *15* *15* *15* -
Re: Re: Lunetic Lunetic Lunetic
to je asi závist.tak se tomu říká né?aspon něco dokázali a nemusíte je poslouchat nikdo vám je necpe.a ještě něco:proč jsem teda lezete když jsou sračky *5* -
Re: LUNETIC
jseš nějaká ujetá né?kolik ti je že takhle píšeš.Ty děláš jak kdyby si byla jimi živená.prober se! *13* -
Re: Re: Lunetic Lunetic Lunetic
táhni někam magore jeden hlavně že ty si posloucháš nějaký pod.....kabáty nebo Evu a Vaška FUCK YOU *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Blbůstka
jj zná ten týpek se jmenuje Ondra -
zdarec zdarec zdarec
*14* lunetici sou super a ty kecy sou *9* blbý, o tom aby se vrátili....
prostě už se jednou rozešli a teď už si každej z nich žijou svůj život, a vy všichni se s tim smiřte *3* -
skupina
ahojky jak se vam tetkon vede doufam ze mi nato odpovite nechcete prijet na moji oslavu narozenin pristi sobotu pa verca odepis temi prosim dik za otpoved pa -
Lunetic
Je možný sehnat DVD od Lunetic?
*3*