Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :)

ahoj holčiny vidím, že tu všechny řešíte návrat luneticů... já se snažím pořád dozvědět něco o těch jejich koncertech ale nemůžu to nikde najít...jako malá jsem je zbožnovala a nidky jsem se na ně nedostala teď se na ně bohužel taky nedostanu ale napadla mě taková věc nebo spíš takový projekt...sepsat zážitky s dětství a udělat takvý vzpomínkový blog..jestli se najde někdo kdo by do toho semnou šel tak nech se ozve na můj meil budu čkat zatim pa Karin *1*
  • =o*

Vy bít upec ti neužasnější zpěvááčci světa, vy bít navždy tak hluboko v mem srdci *14* *14* Vy bít upec nejfajnovějši hoši s tím nejfajnovějším hlasem. ale ak ste vystupovali tady v Novém Jičíne tak sem z toho nemohla *14* *14* vy byt hvězdy v mích očích já vás upee žeruuu *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: booooooooomba

Nojo no *9*
  • Re: Re: booooooooomba

Ahojky, ja jsem taky z Moravy a mam to taky peknou dalku, ale to neni nejhorsi. V Liberci uz je predprodej a to mam jet jen pro listek pres 350 km, aby mi rekli, ze uz treba nemaji a v Praze na miste, to tam vykoupi prazacky. *10*
  • #

Kluci to ste mi snad udelali naschval tam se muze az od 16 a me na konci toho mesice je 16 ale az na konci tak dekuju *9* *9* *9* *3*
  • Milujuu váás Lunetáci!!

NEJSUPROVĚJŠÍ,NEJTALENTOVANĚJŠ Í,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJLEPŠÍ,NĚJ ŮŽASNĚJŠÍ,NEJSLADČÍ,NEJDOKON ELEJŠÍ!STRAŠNĚ BYCH SI PŘÁLA,ABY TO BYLO JAKO DŘÍVE! :-* ŠÍLENĚ VÁS MILUJUU!!! *14*
  • Re: ˇPořád dobrá muzika

máš pravdu, jo a si týpek
  • Re: Re: Si děláj prdel

No jo máš pravdu *3*
  • Re: Re: Re: Re: Si děláj prdel

Máš e-mail??Pokecáme *3*
  • Re: booooooooomba

Ahojky ty jsi z Moravy??Já taky Brno ale snad pojedu do té Prahy se ségrou *3* tak kdyžtak písni na e-mail *4*
  • Re: Re: Re: Si děláj prdel

díky *3*
  • Zpátky

Držím klukům palce, při jejich comebacku, vždycky patřili k mé oblíbené muzice. Kluci do toho! *14*
  • radost

Udelate dalsi alba prosim *4*
  • Re: Si děláj prdel

já už bych se holky ani nad takovymi to vzkazy negativnimi tady nepozastavovala pže nekdo takovej bejt musi no dycky je nekde nejakej jeden debil kerej vše překazi....at se vykecá,to je nejakej chudak kerej za to v podstate nemuže až je mi ho spiš lito...takže to vubec nerešte todle nas je stejne zatim vic a dokud tomu tak bude i nadale tak se nemáme proč takovyho chudaka bat....no ne????
  • booooooooomba

maji 5.12 v liberci vystoupeni já tam bohužel nebudu ale vy co tam mužete tam bežte a podporte je at videj že to stalo za to se vratit...jsem z velke dalky takže liberec ani praha se me netykaji ale treba zamiri i na moravu to by bylo supr.....tak si to užijte a jsem rada že to aspon zkusej......pááááááá
  • miluju lunetic a hlavně tebe koci

hou vou vou vooou

Vitr si s mraky na oblaze pohrává,
    kreslí obrazy, za chvíli roztrhá je hned,
    ne že by nebyl spokojen nebo pozor nedával,
    prostě světem líta tam a pak zase zpět.

Kdo z nás by nechtěl volný jako vítr být,
    aspoň na chvíli splnit si tohle tajný přání,
    možná že by stačilo chtít se jenom proměnit,
    na chvíli proměnit, ale jak to nemám zdání.

Život je hra, někdo je šťastnej,
    ani nejsem já- proč já si jak blázen pořád připadám.
    Svj osud si nevybereš,
    to jenom cestu, po který jdeš.
    Jestli je správna ta která nejlíp vypadá.

Jakej je smysl života, to se každej ptá,
    co je to štěstí, a kdo já vlastně jsem,
    každej na to ale odpověď ve svým srdci má,
    jenom netuší jak dostat ji ze srdce ven.

Kdo z nás by nechtěl život podle sebe mít,
    aspoň na chvíli splnit si tohle tajný přání,
    možná by stačilo chtít se jenom proměnit,
    na chvíli proměnit, ale jak to nemám zdání.

Svuj osud si nevybereš,

Aspoň na chvíli, chtít se zastavit,/zastavi)
    mít život podle svýho, možná splnit si svůj sen,
    jenom na chvíli, chtít svět kolem proměni,
    náš život je jen hra a ten kdo spěchá,
    ten ji nedohraje.

Svoj osud si nevybereš,

Svuj osud si nevybereš,
    Jestli je správna ta která nejlíp vypadá
    *4*
  • Lunetic jujky ...

*14* Miluju Lunetiky jsou uplne uzasny a ted po 10letech maj konecne vystoupeny v Liberci v Babiloone na diskoteseee ale at zamirej dooo Litvíínova nebo do Mostuuu urcooo tak tadyta skupina vyrustala urcoprijedte MIluju vas :-* *14* *4*
  • lunetik

Lunetic *4* ti jsou úúúúúplně úžasni chtěla bych aby měli koncert a nejlépe ve Zlíne *14* *3* *14*
  • Re: Re: Si děláj prdel

dobrý *4* xxx *4*
  • NEJŮŽASNĚJŠÍ

Milujuu Lunetic :-* Nemůžu se dočkat koncertu....!! :) Nejůůůžasnější skupina na světěě!! :-* I Loveee yooouuu.... *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit