Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lunetic

ješkoda že je ten koncert přístupný až od 16 let protože je to v nějakém diskoklubu.A myslíte si že budou mít jen tyhle 2 koncerty a konec nebo si myslíte že budou zpívat dál? *3*
  • ?-)

jsem ráda že se někdo ozývá takže to rozjedu dám vám ještě věděr jak to bude jen se musím dohodnout s pár lidma takže mi dejte tak týden a bude to tu jak to bude fungovat zatím ahoj...... *14*
  • Re: lístky

Ahooj :) Do Prahy se lístky kupují až přesně v ten den :) *3* *14*
  • Re: Re: kontakt

ahoj ne nikdo nic nemá..bohužel...jedině ještě email na Aleše na Agarce jinak nic
  • lístky

Ahojky, nevíte někdo prosím, jestli je zahájen předprodej vtupenek na koncert Lunetic v Praze a kde? Děkuji moc
  • ????????

to je comeback jen pro pražacky a okolni mista a pro liberečaky a okoli?????......tak to se teda máme my ostatni kerych se to netyká z duvodu velke dalky a toho že na nas stejne listky nezbydou ...docela me to vytočilo no ale co už.......
  • Re: :)

ahoj karin no já do toho klidne pudu nemám sice extra zažitky ale už to že sem je desne žrala je zazitek sam o sobe pže po nikom sem tak nesilela nikdy jak po nich...až z toho rodice byly nestastny pže sem je mela nalepeny snad vsude...na žakovske,na sesite....upe všude takze to musel každej vedet že sem lunetacka jak poleno .....
  • navrat

holky pokud tam newkdo na tom konciku bude tak prosim nsapiste nám co se nemužem zučastnit jale to bylo atd a hlavne kolik tam bylo lidi atd....moc me mrzi že tam nebudu ale kuli tomu žer sem zdaleka se tam nedostanumohly kluci misto prahy nebo toho liberce dat jeden koncik v čechach a jeden na morave treba v brne nebo nekde to už pro me neni takovej problem .....ne oni daji oba v čechach a jeste omezenej pocet....tak o takovej comeback teda nestojim....pardon.....
  • DVD

Je dobry ze ty videoklipy daji na DVD. Podleham myslenkam se mi libil a Jsi andel muj jsem snad vydela jenom jednou. *9*
  • Re: :)

ahoj,klidně bych do toho šla(jsem tu nova)
  • Re: kontakt

ahoj ozval se ti nekdo stěmi adresama?
  • kontakt

ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na ně kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky
  • Re: Re: Re: booooooooomba

Prodej je od 20:00 kdyz tam budes vcas tezko ti to nekdo vykoupi
  • Alfis

jako plně s tebou souhlasím já jsem jako taky z Moravy a úplně mě to jebe.....mamka mi říkala že by mě pustila kdybych měla jisté lístky ale nelíbí se jí že bych tam přijela ani bych se tam nemusela dostat....jsme z kámoškou mega nadávali ale tak co jiného nám zbývá než jen nadávat asi podáme stížnost nebo tak něco..... *10* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Si děláj prdel

Elča-jj mám
  • Re: Karin

Presne tak! Udelali to snad schvalne? Tolik let tady cekame, az udelaji koncert a oni kdyz se tedy milostive uraci, tak oba dva udelaji takto a jeste v Cechach. Ja jsem z Moravy a jak si mam sehnat listek do Liberce? Prijedu tam a listky uz nebudou. *8* Tohle me od nich mrzi. Co treba holky ze Slovenska? Ty to maji jeste dal. A nebo mladsi, ktery tam pomalu ani nepusti? Asi uz jim nedela manazera Pavel, ale vzal to do svych zodpovednych ruk Martin. *9*
  • :-)

doufám,že z toho budou aspoň nějaké fotky moc by mě to potěšilo, ale myslím si že nebudou..... *9* *4*
  • Karin

Tohle je úplně debilní já bych na jejich koncert ráda jela ale prostě nemůžu si dovolit jet do Prahy jen tak a čekat jeslti se tam dostanu nebo né jsem nasraná mohly udělat aspon jeden pořádnej koncert někde v Praze v hale...tohle klukům asi nikdy neodpustím jako malá jsem byla úplně nešťastná, že tam nemůžu a teď kdybych si to mohla dovolit je to udělané tak debilně až to bolí.... je mi to moc líto.... *9* *9* *9*
  • Re: INFO O KONCERTECH

Adresy pište bez těch mezer!!!!
  • INFO O KONCERTECH

Informace o koncertech LUNETICU můžete najít na těchto stránkách:

http://web.libimset i.cz/club/akce/

http://www.kamik azeclub.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit