-
Re: Re: Navrat Luneticu
škoda že tam nemůžu jít:'-(próóóč sakra!!! *8* *8* *8* *8* -
Re: Navrat Luneticu
jj tam chodim -
Re: Co?
Elčo souhlasim s tebou i když ani nwm kdo jsi.Pěkně je podus ty sráče zapráskaný co si radši pouštěj nějaký trapárny jak todle.Prostě lunetic se líbí někomu a někomu ne třeba mě,mě se nelíbí kapela Kabát a píšu snad na jejich stránky???nepíšu(ne jen ze strachu že tam je admin můj bratránek kterej se zná s Otou ale nemám to za potřebí se takle ponižovat)nebo Eminem ten jsem taky do těď nemohla slyšet ale když si to pustíte víckrát tak příjdete na chuť a máte hned další svou oblíbenou kapelu.Je jasný že každý má svou BEST kapelu nebo svůj vzor ale proto snad nemusíte se tak ponižovat a psát že to jsou buzny,kkti,dementi atd...bych chtěla vás vidět jak by jste vy byli oblíbení!!!a laskavě (HLAVNĚ)KLUCI A STARŠÍ LIDI NEZÁVIĎTE OSTATNÍM JEJICH ÚSPĚCHY!!!JAK BY SE VÁM LÍBILO KDYBY VÁM ŘÍKALI ŽE JSTE NEJVĚTŠÍ BUZNY NA SVĚTĚ A KKTI.Neříkám aby jste LUNETIC milovali ale aspoň je kurva neurážejte!!! *13* *13* *16* *16* *16* -
Re: Si děláj prdel
hm a máš důvod proč je takto sprostě soudíš...sám neumíš česky a budeš je urážet táhni do chánova ty ubožáku jeden zapráskanej *16* -
*13* Zkupina ty jo mazec -
ty demente!Když je nemáš rád a neposloucháš je tak sem nelez kurva!A nekaz to těm ostatním!!!ty bys na to podiu vlezl možná tak s rozklepanejma nohama a mokrýma kalhotama a newvkoktal bys pomalu ani jedno slovo natož ZAZPÍVAT celou písničku a u toho tancovat!S tím tvým krákoráním!Takže běž do prdele a už se nevraci ty buzerante! *16* -
Si děláj prdel
Horší zkupinu sem nezažil!!!Jak tohle někdo mohl poslouchat.Hrůza.Doufám že to bude zas propadák!!!!!Lunetic parta buzeratů!!!! *8* *1* *5* -
Re: Re: Koncert
Jak to nepujde, kdyz ten koncert uz mate naplanovany na 5 a 6.12. ? Ja ti teda opravdu moc nerozumim? *9* -
ˇPořád dobrá muzika
Ať se to už někomu líbí nebo ne, tahle skupina se dostala do podvědomí nejen dívek, ale i kluků, rodičů, prarodičů...Někomu se jejich hudba líbí, někomu ne. Většinou je nemuseli kluci, ale to jen záviděli a v menší míře se jim nelíbila jejich styl hudby. Občas si na netu najdu jejich hitovky a pravda je, že se mi pořád ta muzika líbí. Ať se jim ty koncerty vyvedou. *3* -
Co?
Kurva co si to o sobě myslíte?Když je nemáte rádi tak sem ani nelezte a ty sví dementní keci si nechte pro sovu babičku jasný!!Oni byli jsou a určo i budou nejlepší skupina je vám to jasný!!a navíc byli první chlapecká česká skupina pořádná a nevím co s tím máte ale když je nemáte rádi a neposloucháte je tak je kurva nemusíte urážet před těma kdo je poslouchaj a mají je rádi radši se seberta a běžte si s těma kydama kecat někam jinam a tady nevopruzujte !!! Je vám to jansý!A pokud máte ještě nějakej problém tak mi radši napište na e-mail a tady je neurážejte pokud si chcete pěkně zaurážet tak si napište někam jinam třeba mě na ten e-mail a já vám pěkně něco povím!Mě zajmá co teda posloucháte vy za kydy!A jestli ještě od vás uvidím něco hnusnýho co o nich napíšete máte se na co těšit! *16* *16* -
Co??
Kurva co si to o sobě myslíte?Když je nemáte rádi tak sem ai nelete a ty sví dementní keci si nechte pro sovu abbičku jasný!!Oni byli jous a určo i buodu nejlepší skupina je vám to jasný!!a navíc byli první chlapecká česká skupina pořádná a nevím co s tím máte ale když je nemáte rádi a neposloucháte je tak je kurva nemusíte urážet před těma kdo je poslouchaj radši se seberta a běžte si s těma kydama kecat někam jinam a tady nevopruzujte !!! *16* -
Re: Re: Navrat Luneticu
To nevim, sleduj libimseti.cz nebo primo stranky clubu -
Re: Navrat Luneticu
no tak to je super zpráva ..a nevíš jak je to s lístkama??? bude předprodej nebo ..aby na mě zbylo :-)) dííky :-)
děcka to je síla ..si připadám jak za mlada :-))) -
Navrat Luneticu
Ahoj, mozna to sem uz nekdo psal, mozna ne... Kazdopadne comeback lunetic se bude konat a to v ramci 2 exklusivnich koncertu: 5. 12. 2008 - Liberec (club All inclussive -libimseti.cz/Babylon) a 6. 12. 2008 Praha (club All inclusive). Jinak muzete navstivit i nase forum na lide.cz, diskuse, Lunetic... -
+++
jestli budou ty koncerty ... tak si pište, že tam budu :-) jako pubina jsem je žrala ..a ted jako ... hmmm .... o 8 let starší holka ... jim stále fandím .... a at kluci podniknou cokoli ..každý zvlášt nebo spolu ...držím pěsti :-) -
Re: Lunetic
ano, budou je krtit na koncertech 5. +6. 12 08 -
Re: Ahoj
prosimte byla a jste super kapela dejte to zase dohromady ja vas miluji a zeru vase pisnicky napis mi na mail Kochova26@seznam.cz -
NAVRAT
prosim at je zase kapela lunetic at muzu chodit zase na konzerty prosim kluci dejte se zase do hromady prosim moc .....jestli ano tak moc diky aneta *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: Ahoj
ty jsi fakt martin kocián? *14* jestli jo napiš prosím an e-mail crazy.girl-@seznam.cz -
Ahoj!!
Ahojky já Lunetici uplně žeru...nechápu lidi kteří je nemají rádi já by jsem ani nedokázala je nemít ráda!!A nejvíc se mi lbíí martínek!!!!prosím jestli na ěnj víte ěnjakej kontakt nebo ěnco nebo pokud tu bude at napíše(napište) na crazy.girl-@seznam.cz papa *14*