Přejít na výpis diskuzí

Lunetic

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
595 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: hahaha

Ty drž hubu piczóóó! Jako si oupe vylízaná *1* ! Nechápeš asi že to ,,zamrzlá puberťačka" má bejt ironie! Krávo! *9* To asiq nemáš v hlavě v pořádku *15* takový jeblotiny *8* *15* !
  • Re: Re: SRAČKY, CHUJOVINY

Jako seš asi blbá ne? Nej musika je Hipec a Rap a pokud se chceš s těmadla sračičkama někam srát tak ne prosím nám pod nos *16* Jako ja se na to ani nemůžu dívat a už vubec je poslouchat! Takže zalez do tvým myší dírky *15* a nevopruzuj! *13* Piczooo!
  • ×! Blééé

Lunetic je shit *10* ×!! Fůůů! To neposlouchejte *13* !
  • Re: Re: ctyri ritopichove

Nejsem fanda ani Langerový ani Gotta, ale že toho Lunetic dokázali víc než Gott? *1* K smíchu...
  • Re: Re: Re: Re: Davidovo dlouhy vlasy

zalez panno *15*
  • Re: Re: Fotky

No jo, ale tam nesjou fotky z toho posledního koncertu ve Štěrboholech, v Praze. Jak za nimi prisel i Martin a odehráli poslední koncert. *9*
  • super skupina

ahoj lidi ja osobne si myslim ze Lunetici byly SUPER.........je to muj nazor a nikomu ho nevnucuju, taky si myslim, ze kdyz uz chce nekdo urazet, at si to laskave necha pro sebe, jelikoz by treba nikdy nedokazal to, co dokazali oni.........jinak kdyby se dali dohromady, myslim, ze by jim zustalo hodne fanousku vernych *14* *15* *3*
  • Re: Re: ctyri ritopichove

ty nenormale debyle krete atak podobne dal *16* *16*
  • Re: ctyri ritopichove

hele muzes mi rict proc jim nadavas oni toho dokazali vic nez langerova a got dohromady vis dokazi oblbnout statisice lidi a vsichni co jim fandej je maj dodnes radi
  • Re: Fotky

no daji se sehnat bjes na www.centrum.cz a zmački obraski a napis jech jmena jo *3*
  • kluci

Kluci,byli jste fajn.Tank you for you music!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Lunetic

ahoj nejsi ty Verča Pejšová??
  • FUCK

STINKS LIKE SHIT !!! *1*
  • Videa

Tak ten videoklip se mi taky libil. Taky na podleham myslenkam. Mohli k tomu vydat DVD,ne? K tem predchozim dvoum CD vzdycky vydali i videa... *3*
  • Jsi anděl můj

Ahojky všem co milují tuhle skupinu, mám na vás takovou prosbičku: nenašel by se tady někdo kdo má nahraný na videokazetě videoklip "JSI ANDĚL MŮJ"? Nebo jakýkoliv jiný klip vydaný z třetí desky Luneticu v docela slušném stavu? Prosím ozvěte se.
  • Lunetic

Jeeee Lunetic ty jsem přímo milovala:)Stále mám schovaný jejich CD...Dneska už by to ale nebyl můj styl...takový trochu slaďárny *3*
  • lunetic je nejlepší

LUNETIC JE,BYL A BUDE VŽDY PRO MĚ JEDINÁ NEJLEPŠÍ SKUPINA NA SVĚTĚ...MJMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR
    JSOU PROSTĚ SUPR LIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROČ JSTE SE ROZPADLI ???JSME VÁS ZBOŽŇOVALI !!!TAK POKUD SI TOTO NĚKDY PŘEČTETE TAK JE TO PRAVDA A KDO PÍŠE ŽE JSTE HROZNÝ TAK TO JE PĚKNEJ IDIOT PÁČ JSTE A BUDETE PRO NÁS VŽDY PROSTE THE BEST MVMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR *14* *3* *4*
  • stare dobre casy

no jo lunetici to byly krasny casy brala bych je hned zpet.doufam ze se vrati a zase ozivi cesku(nudnou) scenu *1* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Prokletej den

No ty ses teď předvedla, má to tady vysokou úroveň Lucinko.. *15*
  • Re: Re: Prokletej den

Tak proč sem lezete telata??Zaujmout vás asi museli, když si je tu vyhledáváte,jinak byste jim svůj drahocenný čas nevěnovaly kravky jedny. Nechte je bejt, maj svoje životy a vy se naučte žít zase ty svoje. Ona to asi taky nebyla taková sláva,když ses narodila ty,žiješ takovej ubohej život a chceš ho někomu brát?Zamysli se nad sebou. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit