Přejít na výpis diskuzí

Mandrage

HUDEBNÍ SKUPINA 11.5.2007 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 75

děte všichni do prdele už mi to leze na nervy jak ste všichni trapny
  • Závyslost...

Jak to tady čtu hodně zajímavé přízpěvky někdy se aj zasměju někdy radši ani dál nečtu..:D na Mandrage sem asi už mužu řict zavyslá hodne dlouho a žeru je jako jeden celej hrajou užasně a je mi jedno jestli je někdo sladoučkej...krásnej a pod.
    Děvčata některá byste se mela probrat a začít žít v realitě...
    Kdybyste se vžila do kůže jejich přítelkyn,manželek.Poklonu jim že to snášej...
  • kockosi

si uplne megovy ja ich zerem ti kks.. je to moja naj skupina!!:) *14* *3*
  • hledá se žena..=)

Hledá se žena...krásná písnička..=* *14*
  • tak jako ja nevim ...ste blbí nebo jak???,,

hale tak jako...myslíš si že kuli jednomu videu ktery je navíc vtipný nebo aspon pro me tak ze by jako stratili fanoušky jo????si asi uplně vymaštěná ne???'!!!! asi si jen zamilovana a po tomhle se ti znachutili :D
    to si myslim !!! jako myslim že n ormální člověk si u toho uáchcava a ma je jeste radši a ty tohle!!!tžo mas asi fak dost
  • ...

(pro zaláskovaný fanynky)mě je docela jedno jestli je coopi nebo mates nejsladší ze skupiny *1* mě se líbí muzika *1* *1* tady vám nikdo nebere to že jsou hezký jenom vám raděj aby jste znormálněly *1*
  • Kikuška(kicalek)

Upe BESTOVA pisnicka je HLEDA SE ZENA to je ale faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
    pekna pisnicka TO SE VAM KLUCI POVEDLO *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
  • Kikuška(kicalek)

Punk Rock Song.Hleda se zena,Realita,viskrat me neuvidis to sou est pisnicky tahle kapela je uzaaaaasnaaaaaaaaaaaaa *14* *14*
    • Re: Kikuška(kicalek)

to viš teprve ted *1* *1* *3* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *1* *9*
      • Re: Re: Kikuška(kicalek)

NN vim to uz dlooooooooooooouho jj kapky proti slzam jj upe beeeeeeeeeeeeeest uz dloooooooooooooooooooooooooho to viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim *14* *14* *14* *14* *1* *1*
    • Re: Kikuška(kicalek)

a ještě kapky proti slzám *14* *3* *1*
  • Mandrage is best!!

Ahojky.Mandrage je podle mě suuuupeeer skupina.Mates je můj kamarád a chodí dokonce do stejný školy co já,akorát že do vyšší třídy.Je super a ,,jeho" skupina taky!!! *1* *1* *3* *4* *3* *14* *4* *14*
  • ...

Když tady čtu ty příspěvky,je mi z toho smutno, protože to je blábol,vedle blábolu. A bohužel slečnám nedochází,že z toho mají kluci jenom srandu...
    • Re: ...

souhlasím s tebou Lens.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit