-
Re: www.stránky
morandi jsou nejlepsi.. *14* *14* takovi krasavci.. *14* -
miluju Morandi jsou sexy
*14*Morandi je moc skvělá skupina mají moc hezké písně.Hlavně von je moc sexy *5* Jestli máte stejný názor jako já tak mi zašlete na muj mail nějáké informace o něm. -
Re: fůůůůůůůůůůůůůj
Nejvíc se mi líbí písen Angels a pak Save me. *3* -
Re: Morandi
vy jste taky zbláznění do Andrééa?? já strašně. a písničky se mi líbí- Angels a taky Come Home. *14* *7* *14* *1* *15* *13* *4* -
Re: morandi je supeeeeeeerrrr
vy jste taky do nich blázni??? já hlavně do Andréééa. a písničky se mi nejvíc líbí- Angels a taky Come Home. *9* *14* *5* *1* *8* -
Morandi
Morandi jsou supééééér,nejlepší skupina na světě,líbí se mi hlavně od vás songy Save me *3* a Angels *4*,jste frajeři a moc vám fandím.Miluju Morandi *14* *14* *14* . -
Re: www.stránky
mam vas mo c rada *14* -
MoRaNdI
joujou přesně nejlepší je save me a hned potom je angels je supeer ale nepatří mezi nejlepší skupinu mám jinou :))) -
Morandi
Nejvíc se mi líbí Save me. -
Re: j'ooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooollllj
neurážejte je maj dobré písničky -
Morandi
morandi jsou bezva najlepší skupina za celý můj život co znám -
fůůůůůůůůůůůůůj
nechcu urážet, ale písnička angels je fakt dooooost strašnáááááááááááááá áá *9* -
jj
vzhledově nic moc ale písničky maj upa boží to se musí nechat třeba Save me ale ujde i Angels -
Sou nej
sou upe nej *14* *14* mam strašně moc ráda tu písničku Morandi - angels *4* je strašně bezva *14* nemužu si pomoct *1* kdo říká že je hnusná je divnej *1* -
MILUJU MORANDI
MORANDI JE PROSTĚ NEJ!NEMŮŽU SI POMOCT. *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* -
Re: Re: Re: V Esu
Já vím že stále zpívají sami,ale stejně jsem se o ně zajímala více když byli po hromadě to to byli moje zlatíčka no.Já jen chtěla říct že je nemůžu posuzovat,když se jejich zpěv tak trochu celkově liší.Jinak krásný nový rok. *3* -
Re: koncert
Ahoj. Já byla na jejich křtu CD v Praze v Misch Maschi, kde jsme s kamarádkou měli první autogramy, fotky a než odešli tak jsme si s Randim pořídili samostatné foto, bodyguard už nás něchtěl pustit, ale Randi to svolil. Kamarádka dostala navíc i pusu. -
Re: Re: V Esu
O-Zone se sice rozpadli ale kluci pořád zpívají a hrajou takže by jsi se mohla těšit i z jejich nových věcí, teda na solových drahách.
Mariovi moc slušelo když měl ty copánky upletený u hlavy, v tom afru nic moc... -
Re: V Esu
Nááááááááááhodou nebyli tam zas tak špatní.To ale v rozhovoru na očku byli úplně suproví.Po tom rozhovoru jsem si je oblíbila ještě víc(a tom jsem je měla fakt moc ráda už předtím).O-zone byli taky dobří,byla to vlastně moje první oblíbená skupina.Mají ale jiný styl písniček než Morandi takže opravdu nevím kdo je lepší.Vzhledem k tomu že se ale rozpadli tak asi Morandi protože se stále můžu těšit na nové věci *4* -
V Esu
Teda nevím, co jsem viděla ten rozhovůrek v Esu, tak byli divní. O-Zone byli komunikativnější a vtipnější. Morandi jsou fajn ale kluci z O-zone jsou lepší *14*