Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty plyšáci

k těm plyšákům že donich kopou je to blbý ne?

mají tam mít na to lidi co to sbíraj ne?

vypadá to že si toho vůbec neváží. mě ty to naštvalo hodit svýmu oblíbenci plyšáka a on aby ho odkopl!!! a stejně tosou namyšlení amíci *13* *9*
    • Re: ty plyšáci

tak jim nakresli pekny obrazek, tim nepohrdnou!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: ty plyšáci

na rockovém koncertě nemají plyšáci co dělat!vždyť je to pro malý děti *16*
  • ach jo..

martyy : ty se máš, já na jejich koncertě nebyla ;( , ale chtěla bych moooc mooc mooc
    *9* *9*
  • prodám

zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail
  • Ggggeeeerrrrraaaaarrrrrdddddeeeeekk kkk!!!!!!!!!!!!!!!

Gerrardek je ten nejnádhernější ďábel na světě, má nádherný poslání a ....mimochodem
    VÍTE, ŽE JE TO ZHRUBA 6 LET OD JEJICH VZNIKU ?!?!?! vŠECHNO NEJLEPŠÍ CHEMICI....HRAJTE POŘÁD SUPER MUIKU A SPECIÁLNĚ: ŠŤASTNÝ MANŽELSTVÍ GEE....přeju ti to ..... *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Ggggeeeerrrrraaaaarrrrrdddddeeeeekk kkk!!!!!!!!!!!!!!!

jo,to vim,taky preju vsechno nej bez nich by v hudebni brandzi neco chybelo *8* *8* *14* *14*
  • hledame emo fanousky!!!

ahojky
    hledam fanynky a fanousky kapel jako jsou my chemical romance, tokio hotel atd. a hlavne stylu EMO, kteri by se chteli zucastnit hudebni ankety do casopisu xmag..
    melo by jit o lidicky ve veku 12-16 let, kteri maji radi emo modu a take se podle ni oblekaji..nejlepe z prahy..
    jako odmenu by dostali 400kc, poukazku na nakup obleceni v cool emo obchudku parazit popr. poukazku na nakup cd..to jeste upresnim...
    pokud mate zajem, piste mi prosim na mail lasicky@seznam.cz
    p.s. specha to..
    diky
    emojane *14*
    • Re: hledame emo fanousky!!!

Jo, neva, že jsem z Trutnova....to je (pokud to někdo neví, i když předpokládám, že jo.... *3* ) asi 150 km od Prahy, což zrovna nejblíž nejni, nóóó
    • Re: hledame emo fanousky!!!

*7* nevadí že nejsem z Prahy?????
  • hledame emo fanousky!!

nevím co je hladáš ady MCR nejsou EMO!!!!!!! *5*
    • Re: hledame emo fanousky!!

e to prostě dilina, kterou když vykopneš dveřmi, vleze oknem...tak to je u všech emařů...nedaj si říct...když nejsou emo, tak jimi prostě nejsou! tak to všichni emíci pochopte!!! *5* *16*
  • Miluju MCR

Miluju My chemical romance! Nikdy jsem nepoznala a nejspíš ani nepoznám lepší skupinu. Nevim,co bych dělala,kdyby nebyli. To by bylo strašný. Jen mě mrzí,že je nejspíš nikdy osobně nepotkám:-( Ale co,jsou horší věci. MCR, jsem ráda že jste! *14*
  • emo - fůůůj

běžte všichni s tím svým emem do háje, je mi z vás na blití. A vůbec nechápu, proč se snažíte do toho vašeho "spolku" zatáhnout tak báječné skupiny jako jsou mchr či 30stm, když to ŽÁDNÍ EMAŘI NEJSOU!!! asi by ste si měli s nima přečíst nějaký ten rozhovor, aby ste věděli, že ostře popírají, že by někdy byli emaři a prej tady v Čechách máme divný třídění skupin a do skupiny emo prostě hážete všechno možný aniž by ste se opravdu zajímali o názor té skupiny! Takže pro příště, než tam zapojíte nějakou skupinu, tak by bylo asi dobré zjistit jejich názor a za co se oni považují!!!
    • Re: emo - fůůůj

oni nejsou emo zpivaji jenom to co citi a to je hudba kdo nema skupinu svou tak to nikdy nepochopi ja skupinu mam a vim jake to je zpivat punk rock ale emoce co zpivame nemusi hned byt emo abyste to vědeli a mcr zpivaji jenom to co maji v srdci a ve sve hlavě *7* púřemejšlejte o tom
  • My Chemical Romance it´s my hurt

yá miyu My Chemical Romance ye to můj zhivot kromě EMA ale MCR miluyu víc prostě poslouxám ye každý den každou hodinu kazhdou vteřinu prostě furt a uzh se těším na yeyix nový album prey má vyyít 21.října bo něyak tak *14* *14* *14* *14* *14*
    tak zatím všem čawec a nehádeyte se tady furt *13* *4* *3*
  • !!

polovina lidí říká že jsou emo, polovina že nejsou..
    ta první polovina se mýlí, MCR nejsou emo

pořád se tady spolu hádáme a mě to štve.. když nejsou emo, nejsou!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit