-
nwm
no nwm,,eště sem ho neslyšela -
Ehm..
Co říkáte na jejich new song k Watchmenu ? -
ehm
no já sem nemocná,jinak budu mejt rownátka napewno,takže jako Wánoce za wšechny prachy.... *9* *9* *9* -
čůůs
čuseec lidi xD tady už sem nezawítala celou věčnost...jak se máte? *5* -
-
Re: čůůs
Ty seš tu tky ? *15*
-
-
Na co?
řekněte mi proč se to rádio vůbec jmenuje My Chemical Romance? já jsem tam od nich zatím nic neslyšela... *16* -
-
Re: Na co?
Víš kde hrajou my chem songy ? :-D na rádiu TU :-D tak to je na mě moooc :-D *15* hned na mě vyletěla Helenka :-D *1* -
-
Re: Re: Na co?
já sme na MCR rádiu slyšela Taste of Ink od TU ale i Helenu od MCR, jinak nic *1* -
-
Re: Re: Re: Na co?
Jo to sem slyšela tky .... ono to není ani rádio ale spíš jen pisničky,ktery se tam pořád opakují... *15*
-
-
-
Re: Na co?
Ani já :-D :-D :D ale udělalo to na mě dojem HNED jak sem si ho zapla .... hráli tam TU :-D aaaaaaaaawwwwwwwww!!!!! *14* *14* *14* a to mi stačí k tomu,abych řekla....že tam hrajou MOCNY songy :-D ;-)
-
-
oh
Myslim,že MCR dál už nebudou zpíwat *9* *9* *9* *9* když Gee bude s miminem,jak by stíhal koncerty??Teda ale mě to sere,že je otec,přeju mu to,ale s Lyn-Z,takowá pi**...jako no coment *9* *9* *9* *9* -
-
Re: oh
Řekla bych,že sme ve svobodné zemi...ani já LynZ nemusím,ale není to kvuli jejímu vztahu s Gerardem...ale takhle na tvrdo o ní říct,jaká je to piča,mi přijde zbytečny .... stačilo by jen říct,že ji nemusíš *3* -
Re: oh
Sory ale bude rodit LynZ neee..gerard takže klídek -
-
Re: Re: oh
Nejlepší by bylo kdyby měl Gerard dítě s Frankem :-D -
-
Re: Re: Re: oh
Raději bych zustala nohama PEVNĚ na zemi ... *1* *3* *5*
-
-
Re: Re: oh
gregorko,klííídeeek ;-) je zbytečny se rozčilovat nad maličkostma ..... ikdyž na tom něco je,nemyslím si...že budou dlouho pokračovat....(pokud znovu začnou)...ovšem to,jaky to bude mít trvání se dozvíme až za pááár měsíců...
-
-
-
Co ted?
Jak to vidíte s my chem potom,co se Lyndsey narodí to děcko?! -
-
Re: Co ted?
já doufám že budou pokračovat a bude to jak dřív... ale moc barevně to taky nevidím *9* když bude mít dítě tak se mu bude určitě chtít věnovat....
-
-
ach jo
tak diskuse se nějak hroutí,lidi budem kecat -
CD
jo mě to CD taky zajímá,jestli teda nějaký bude *9* -
http://gothmoda.blog.cz/
Taky mě zajímá nové cd:)