-
Nevada Tan
Tuhle skupinu MILUJU!!!!! *14* *14* *3* -
Nevada tan
nevada tan je super a ti co poslouchate th tak vam preju aby ste z toho vyrostli *3* -
NT
Nevada Tan jsou zatim hodně našlapaní a songy jim teď hdoně jdou!Určo vydrží nějakejch těch osm let jako linkini! *14* Je mi hrozně líto,že kluci nezůstali pod stylem manga,rptože teď si všímaj jen jejich stylu,jak vypadaj...Já nemůžu posoudit,kdo z NT je nejlepší,protože pak je to vůči ostatním nespravedlivé...celá kapela je rpostě podle mně best a kdyby aspoň jeden chyběl,tak to by byla pohroma,protže každej je vlastně součástí...ok,líbí se vám konkrétní člověk a to je ve vašich 11-15 normální..též,jako se mi hrozně líbí jedna fotka Linke *14* a taky hlas Frankyho...a ten Deejay je prostě super! *14* *14* *14* *14* *14* -
Nevada Tan je neeej
Nevada Tan *14* jj všichni co řikají že jsou 10000000000x lepší než Tokio Hotel mají teda pravdu!!!!Nevada Tan je nejlepší skupina na světě....hlavně Frank *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nevada Tan je neeej,ale fakt
hej terko to seš ty:D já sem čumím a co nevidím:D *15* -
Re: Nevada Tan je neeej
hele lidi nehadej te se ale pro me je Nevada Tan Emo pop ale je to nnnneeeejjj lepsi skupina ale ja jsem punkers kamosem na to parime!!!!!!!!!!!!!
-
-
jj Pravda
KiZz souhlasim s tebou ja byla tez jejich fanda ale ted mi prijdou taky trapny proste na (NT)Nemaj -
krasavci:))
ahooooj všichni nebo spíš všechny fanynky NEVADA TAN...ja je úpa zbožnuju...hlavně T:mo je úpa k sežrání...mno ja je prostě žeru...chápu ze nekomu muzou prit strasny ale ja je lovuju...a tokio hotel jim nesahaj ani po kotniky... *14* *14* *14* *14* jsou proste neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* -
Miluju je!!!
Miluju Nevada Tan!!!! Je to naprosto sqělá skupina!!!! Kam se na ně hrabou Tokio Hotel!!!!!!!! DOufám, že se i u nás začnou NT co nejdřív hrát... No ikdyž v tý naši zaostalý zemi.... *14* *3* -
-
Re: Miluju je!!!
souhlasim az na to "kam se hrabou tokio hotel" ... kdyz se zatim libej vic jak nevada tan, tak se hrabou! *1* *4* *4* -
-
Re: Re: Miluju je!!!
aaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnooooooooooo oo presne aj ja tvrdiiim TH nieje as tak super ako NT *3*
-
-
-
hnus
hnus *9* -
-
Re: hnus
Mno..newm já mám upfe jinej názor pač NEVADA TAN jsou nej borci na světě... *14* *1* *4*
-
-
Nevada Tan
Jsou fakt skvělý.
*3* -
Nevad TAn
Nej skupinka na světe waw zlatíška *14*