Přejít na výpis diskuzí

Nevada Tan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.4.2007 
112 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevada tan

jsou prostě nejlepší podle mě ani tokio hotel nejsou tak zajímavý a to je mám taky ráda,ale nevada vííííc *14*
    • Re: nevada tan

Tak to nevím, kdo z nich by mohl překonat Billa, tu silnou, zajímavou a zvláštní osobnost.
      • Re: Re: nevada tan

Nevada Tan je nejlepsi mylujuje *14* *14* *14* *14* *14*

presne aj ja tvrdiiiiiiiim *1*
  • nevada tan

cawte vsetci nevada tan je uplne super sa mi pacia timo a frank ale ten speak nie... xixi *14*

hrozne ich mam rada su jednickyy *3* *1*
  • Koncert

Jede někdo na konc do Prahy teďka co bude ?Já jo,už mámi lístek a nemůžu se dočkat .. jinak osobně polouchám NT i TH a rozhodně nepřestanu jednu skupinu poslouchat kvůli té druhé ... *13*
    • Re: Koncert

Já jsem na tom podobně, s tímposloucháním, ale mocinky mooooooooc bych chtěla na konceeert *1*
  • supr

je to fakt dobra skupina ..hrajou dobry pisnicky *14* a nejhezci se mi zda david *14* *14* *14* jan taky neni k zahozeni *1*
  • neeeejneeej

jo a PANIK jsou stokrát lepší ne ž TH jo tak klíddek oni jsou totiž nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo .....sBoHeM *13*
  • NT vs. TH

hele roxy cením si tvého názoru,ale nevada tan bude na tom možná líp než ty vaše přiteplí tokio hotel.Tokio hotel jsou už svejma songama trapní a když mi bylo devět,tak jsem byla do nich blázen.To samí si mysleli někteří když TH začínali a už ta kapela vydržela..ach bože...už asi čtyři roky...O tokio hotel se taky v jejich třinácti vůbec nevědělo a všichni se o nich dozvěděli taky v Bravu a Vivě.Kluci se nehádaj(NT)a teď jim to docela hodně rychle šlape a myslim,že všecky fanynky tokio hotel se přesunou pak na NT postupně.Takže asi těžko po nich za dva roky neštěkne ani pes... *9*
    • Re: NT vs. TH

scela souhlasim ma naprostou pravdu
      *15* *1*
  • *7*

zas tak dobry nejsou nektery pisnicky jsou na pobliti ale nektery nee
  • prosba

nemate pls niekto text piesne jeder??ja ho moooc chcem len sa neda nikde najst..ze ci nahodou tu nie je niekto veeelmi dobry v nemcine=D *14*
    • Re: prosba

ja bych ti ho rada sehnala ale musis mi napsat kdo to zpiva nejak te nechapu to jeder jo mi napis kdo to zpiva a nazev te pisnicky a ja ti to najdu ... :-)jo a němčinu se neučim sorry *3*
      • Re: Re: prosba

hej promin ja sem si neuvedomila ze to zpivjjou moji kluci ja ten text skusim najit jo ale mohli byste mi prosim nekdo na meil Martule77seznam.cz poslat mp3 jeder,Es kommt Der Tag a fühlst du dekujuuu moooc klidne piste aj na icko 374938631 jo papaa .... *14* *14*
        • Re: Re: Re: prosba

hej jo jeste Was a Gerico nebo vite co stacit mi bude stranka na stahnuti dekujuu prosiiim
          • Re: Re: Re: Re: prosba

yeah, to bych taky brala.... kdybyste někdo měl Was, Jeder, Fühlst du nebo Gerico, pošlete mi je PLS na e-mail... Předem moc díky... už je dneska shánim asi 4 hod. a furt nic... takže vážně díky...:-).... a nebo můžete kdyžtak na ICQ 241626065
  • Timo ♥

nej skupina neznám lepší ♥.....hlavně Timo ♥♥♥ upa super... *14*
  • Nechápu..

Jako fakt upřímně nerozumím tomu, že když je Nevada Tan a Panik uplně ta stená skupina, jenom jinačí jméno mají Panik (tady na této stránce osobnosti.cz) míň fans než NT *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit