-
for T!ma und Jana
Jane jsi The best samo T!mo ty taky :-) -
Nevadáci
I'm crazy lover Nevada Tan and LaFee. *14* *14* *14* *14* -
nevada tan
prosim kdo jste byli uz ne jejich koncerte nemohly bystemi pls poslat nejake videa diky moc -
nový fotky
koukala sem že nejsou žádný fotky...tak sem jich tam asi 20 přidala *3* -
jhjkhjk
No to jo to si mysli hodne lidi ale jedna holka je Billem uplne posedla :-D Coz nechapu:-)Prej ze jeden chlap s nema delal interviju a Tom neumel jako jedinej ani 5 slov Cesky :-) -
-
Re: jhjkhjk
no tak to taky nechapu...jedna krava vod nas ze tridy je posedla Tomem *13* *13* nechapu to...hele kamoska rikala ze cetla ze NT meli bouracku...kdyz jeli na koncert...ja myslela ze se zblaznim...hned sem se ptala jestli se nikomu nic nestalo-hlavne T:mo aby byl v pohode a taky Linke...chudackove maly a krasny...
*9* *9* *14* *14* -
-
Re: Re: jhjkhjk
"jedna krava vod nas ze tridy je posedla Tomem" - ale ty NT vůbec nejseš posedlá, co? Prosim tě, chtělo by si po sobě aspoň přečíst, co píšeš... Totálně si totiž protiřečíš *1* Šmarjá O_o *9* Proti NT celkem nic nemám, nemaj špatnou hudbu, ale živě teda zrovna fantastičtí nejsou... U mě jsou stále hluboko pod TH a LP... *1* -
-
Re: Re: Re: jhjkhjk
TH....Ses zbláznila ne???!!!Kdo to kdy viděl vždit to jsou buzny už od pohledu a to že Panik(NT)zrovna nemusíš tak to je mě uplně jedno a jestli ti tví TH tak zajmaj tak si to jdi psát tam jak je zbožnuješ a sem to neplet ono kdyby sis to přečetla tak tohle je fanklub Panik(NT)tak jdi laskavě vopruzovat jinam!!!!!!!Jo a ještě jsem zapoměla.....mno řadši nic nechcou se mi psát slova na tak ubohou pičovinu a zabívat se TH -
-
Re: Re: Re: Re: jhjkhjk
Já jsem někdy řekla, že Panik namám ráda? Že to nikde nemůžu najít Oo... A píšu sem snad, že "zbožňuju" TH? Ne, takže bych ti ráda doporučila, ať seš v klídku. A zabÝvat je tvrdý y *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jhjkhjk
Radši zajdi k psychyatriovi a mě je úplně tady jedno kde se co píše neo tady snad píšu diktát jetli jo tak o tom nevím..........
-
-
-
-
Re: Re: jhjkhjk
počkat a ono se jim tda fakt něco stalo???
-
-
-
Nevada tan jsou mí!!!
Kdo miluje Nevada tan ??? No přece JÁ !!! *14* *14* *14* -
yesss
Upa nejlepčejšíí skupinaa *14* *14* *3* těším se až budou míít koncert *4* *4* -
pan!k
Sou to pstě moe zlatíčka...Celej svůj život zasvěcuju jenom týhle kapele...sou pstě nejlepší bezvadný bezchybný...kdyby měl něgdo zájem vyměnit pár řádků o týhle best band tak ať mi dyštak napíše na mail bo na moe icq 428 210 499....Danke viel...PANIK 4EVER!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: pan!k
ty si múj človíček taky je upa hafo miluju sou nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jo to jsu ja na tom icq dystak 374938631 to su ja tak pisnem ju *14* *14* *14* *14* miluju váááás PANIK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
a prej že
Prež že nebudou TH lepší jak Nevada TAn(Panik)Už sou i lepší ve fanklubech a ve skutečnosti o hodně jsou lepší TH -
-
Re: a prej že
hej tak jo možná ve fanklubech ale jinak jsi holčičko na omylu a jestli se ti víc líbí TH tak tady nemas co delat *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Nevada tan
pls nemate niekto text pesničky jeder(každý)plssss bo nikde nieje ho nemozem zohnat a je bombovy pls!!!! *4*