-
ACHJO
Vy jte na palici!!!Nepopírám že ta hudba není špatná(mě se teda líbí jen začátek reolution) ale ta němčina mi tam nejak nesedí.A hlavně ,tahle skupina není ničím výrazná, a známá je jen díky BRAVO GIRL a VIVĚ.Za dva roky po nich neštěkne ani pes *13* Takže vám dobře radím dejte se na SYSTEM OF A DOWN *16* *14* -
nevada tan
navada tan je super!nej je Franky a Jan -
-
Re: nevada tan
já je miluju vsechny.T:ma protze je sladkej krasneja jeho hudba neco znamena a taky zklada skro vsechny texty.
Franyk tenhle kluk me pritahuje pohledem a ma uzasnej hlas
DJ Jan:faj typon peknej a hůavne jedinej z nich se poradne soustredi na hudbu a dava do toho vsechno
Linke:dalsi lsadousek ma svoje názory a pevne si stojio za svym
David:takovej tajemnej o nem clovek nic poradne ani na pohled nezjisti
Juri:tak o tomhle nema ani paru
to jest muj nazor jinka nej je t:mo linke DJ Jan a franky *14* *14* -
Re: nevada tan
S Janem souhlasim jenom misto Frankyho bych dala Tima xD -
-
Re: Re: nevada tan
nn místo Jana bych dalal Linkeho
-
-
-
nevada...
*15* cawky ... milujem tuto skupinu najme *14*davida*14* to je ten s dlhimi ciernimi vlasmi a hra na gitare no ties neni spatny ten s modrimi ocami na tej fotke wow dobre inac aj pesnicky najme ta neustart a vorbei... supr cmuk *14* -
hmm
tak to teda newim co máte s furt s th nt je upa nejlepší a senzačních je všech 6 kluků tak newic co vám je furt *16* -
-
Re: hmm
jj máš pravdu *3*
nevada tan sou nejjjjjj *5*
-
-
koncert
byly ste na koncertě v práglu?
to byla bomba *5* -
-
Re: koncert
ja tam bouzel nebyla a hrozne me to mrzi.nemohla bys mi poslat nejake fotky z toho koncertu?diky moc
-
-
NT
NT jsou nejlepší..nej je t:mo,franky LINKE,DJ Jan a pak všichni ostatní sou božsky..akle dost ted vypadám jak ta bláznivá pipka prostě zůstat nohama nazemi:-* *14* -
NT
Ich liebe Nevada Tan sie sind Die beste Grupe ich liebe sie viele muck.... *14* *14* -
Miláááčci!!!
Miwuju je!!!!!moooocinky moooc...hlavně Chrise..ale všici su užasný...když se poprvý objevily v Bravu tak sem úpa je zbystřila a začala se o ně zajíímat až to přešlo k veliké lásce k chrisovi.....a celé skupině... *14* -
super kapela
mne to nedá.. keď tak čítam tie vaše príspevky musím aj ja *1* nevada tan sú super skupina, pesničky majú uplne božské a newiem ako ich niekto može porovnat s TH .. napr. ja TH neznášam... ľudia naozaj to nemá zmysel hádať sa kvôli tomu ... *5* *7* -
ciao
ciao lidi, fakt hustá hudba, eště tak mít jednoho z nich doma, ať mi hraje vod rána do noci a budu spokojenej... kolik by to tak asi stálo??? *5* *14* *1*