Přejít na výpis diskuzí

Nevada Tan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.4.2007 
112 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ACHJO

Vy jte na palici!!!Nepopírám že ta hudba není špatná(mě se teda líbí jen začátek reolution) ale ta němčina mi tam nejak nesedí.A hlavně ,tahle skupina není ničím výrazná, a známá je jen díky BRAVO GIRL a VIVĚ.Za dva roky po nich neštěkne ani pes *13* Takže vám dobře radím dejte se na SYSTEM OF A DOWN *16* *14*
  • nevada tan

navada tan je super!nej je Franky a Jan
    • Re: nevada tan

já je miluju vsechny.T:ma protze je sladkej krasneja jeho hudba neco znamena a taky zklada skro vsechny texty.
      Franyk tenhle kluk me pritahuje pohledem a ma uzasnej hlas
      DJ Jan:faj typon peknej a hůavne jedinej z nich se poradne soustredi na hudbu a dava do toho vsechno
      Linke:dalsi lsadousek ma svoje názory a pevne si stojio za svym
      David:takovej tajemnej o nem clovek nic poradne ani na pohled nezjisti
      Juri:tak o tomhle nema ani paru
      to jest muj nazor jinka nej je t:mo linke DJ Jan a franky *14* *14*
    • Re: nevada tan

S Janem souhlasim jenom misto Frankyho bych dala Tima xD
      • Re: Re: nevada tan

nn místo Jana bych dalal Linkeho
  • nevada...

*15* cawky ... milujem tuto skupinu najme *14*davida*14* to je ten s dlhimi ciernimi vlasmi a hra na gitare no ties neni spatny ten s modrimi ocami na tej fotke wow dobre inac aj pesnicky najme ta neustart a vorbei... supr cmuk *14*
  • hmm

tak to teda newim co máte s furt s th nt je upa nejlepší a senzačních je všech 6 kluků tak newic co vám je furt *16*
    • Re: hmm

jj máš pravdu *3*
      nevada tan sou nejjjjjj *5*
  • koncert

byly ste na koncertě v práglu?
    to byla bomba *5*
    • Re: koncert

ja tam bouzel nebyla a hrozne me to mrzi.nemohla bys mi poslat nejake fotky z toho koncertu?diky moc
  • NT

NT jsou nejlepší..nej je t:mo,franky LINKE,DJ Jan a pak všichni ostatní sou božsky..akle dost ted vypadám jak ta bláznivá pipka prostě zůstat nohama nazemi:-* *14*
  • NT

Ich liebe Nevada Tan sie sind Die beste Grupe ich liebe sie viele muck.... *14* *14*
  • Miláááčci!!!

Miwuju je!!!!!moooocinky moooc...hlavně Chrise..ale všici su užasný...když se poprvý objevily v Bravu tak sem úpa je zbystřila a začala se o ně zajíímat až to přešlo k veliké lásce k chrisovi.....a celé skupině... *14*
  • super kapela

mne to nedá.. keď tak čítam tie vaše príspevky musím aj ja *1* nevada tan sú super skupina, pesničky majú uplne božské a newiem ako ich niekto može porovnat s TH .. napr. ja TH neznášam... ľudia naozaj to nemá zmysel hádať sa kvôli tomu ... *5* *7*
  • ciao

ciao lidi, fakt hustá hudba, eště tak mít jednoho z nich doma, ať mi hraje vod rána do noci a budu spokojenej... kolik by to tak asi stálo??? *5* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit