Přejít na výpis diskuzí

Nevada Tan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.4.2007 
112 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milujuuu

Ahoooj hej prosim prosim kdybyste nekdo meli stranku kde se daji objednat nejaky obleceni nevad tan nebo uz PANIK tak mi to pls napiste na meil dekujuu mooc
  • ????

Co to jeee?????????????? :D:D:D::D *14*
  • Miluju

Miluju je sou sqelí!!<33 *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miluju

mas pravdu oni jsou fakt upo best!!! *1* *14*
      • Re: Re: Miluju

Hej holky me se z nich chce brecet i kdyz jejich nove cd je trosku az moc rapovy ale nevadu ja je stejne zboznuju .. A nejvis Linkeho ale vsecky stejne jakooo :D:D:D *14* *14* *14* *14*
  • sbírka

Mám sbírku Nevada Tan jsou tam plakáty,časopisy,články atd....jestli máte zájem pište mi na mail:lucibus-buffy@seznam.cz
  • miluju NT!!!

libi se vam nevadatan? tak se juknete na http://nevadatanaci.blog.cz *14* *14* *4*
    • Re: miluju NT!!!

ved nevada tan nieje EMO sa spametaj *8*
  • jsou super!!!

jsou super!!! *15*
    • Re: jsou super!!!

souhlasím
      • Re: Re: jsou super!!!

aj ja *1* mate pravdu
  • teríska

no holky nevada tan sou super nejlepší ale prostě nevím proč říkáte jak je milujete co z toho máte stejnak mají svoje a jiné holky a navíc se s nima maximálně uvidítě na koncertě no tak si myslím že zbytečně vivádíte
    *3*
  • supeeer

miluju je upa nejvic jako LaFee ale NT vic! *14*
  • ICH LIEBE DICH DAVID BONK

ICH LIEBE DAVID BONK ON JE NAJJJJJJJJ *14* *3* *14*
    • Re: ICH LIEBE DICH DAVID BONK

Ahoj Nevada tan jsou super nejlepší kapela na světě já mám ráda tima a frankyho jsou nejlepší *14* *14* a jejich písničky hlavně neustart napište všichni kdo je máte rádi
  • TH vs.NT

Hodně fanynek TH má rádo i NT, ale já k nim rozhodně nepatřím. Fanynky TH, které se teď přiklání spíš k NT jsou ty, které zamrzly na Tokio hotel, jak vypadali na začátku a nemohou se teď smířit se změnami přirozeného vývoje. Jenom naivně vzpomínají na začátky TH. Ale že kluci přišli o tyto fanynky je moc mrzet nemusí, jsou totiž značně nestálé a za chvíli se jim zase začne líbit někdo úplně jiný. Já osobně jsem na chuť NT absolutně nepřišla. V ně nevěřím. Ale klidně si je poslouchejte, já vám to neberu.
    • Re: TH vs.NT

jj mas pravdu..ja bych tydle vterky nejradsi odkragů¨lovala.Ja jim verim maj kvalitni muziku a sou natolik stary ze i kdyby upadali dokazou se znova proslavit.Nevreim na TH kez by oni upadly do zapúomeniX-D *9* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit