-
Tarja i Anette
nikdy jsem tenhle styl neposlouchala, ale doslova mě jednou uchvátila kombinace tvrdý muziky a toho úžasného hlasu Tarji. moc mě Tarja chybí a nedovedu si Anette představit zpívat starší kousky. ale moc se mi líbí Amaranth, the islander, eva. i Anette má hezký hlas, jen se nehodí k písničkám Tarji. Nightwish už budou navždy moje oblíbená kapela, s Tarjou i s Anette. i když na Tarju nikdo nemá ! držím palce sólové Tarje i celým Nightwish -
-
Re: Tarja i Anette
Jo jo máš naprostou pravdu...Anette je dobrá a Tarja je naprosto úžasná...obě jsou skvělý osobnosti i když musim říct že tak blonďatá Anette je docela pálka...jako černovlásce jí to slušelo víc, páč tedka má blízko k tomu aby jí někdo předělal na fotku s barevným lízátkem a bude zase spoustu útoků na její osobu...a Tarja zůstane navždycky zbožňovanou metalovou královnou...ale jak říkám , anette mam ráda a Tarju mam moc ráda...
-
-
The Islander
Kdo zpíví písničku The Islander? Není to ten stejný člověk jako v třeba v I wish I had an angel, ne? *7* -
-
Re: The Islander
*7* tak to jsi asi spadla z višně nebo nepoznáš tarju od anette?? co to vůbec potíš?? *7* -
-
Re: Re: The Islander
To víš že poznem Tarju od Anette... Bože... nejsem asi blbá *10*
Já se ptala na Marca *3*
A snad se tu můžou opata i neinformovaný lidi,ne? Od toho ta diskuse taky je *13*
Nebaví-li tě odpovídat- faj můžu žít dál v nevědomí a poslouchat třeba dementní Britey *9* *9* *9*
-
-
ZŘEJMĚ SE OPTAL ZNALEC *1* -
To mě rozesmálo... *1* No jasný, kdo jinej by to měl bejt proboha *13* -
Marco a Anette... *1* -
-
Re: Re: The Islander
A ten v I wish i had an angel? To je taky on? *15*
-
-
-
Draxův příspěvek
No, přečetl jsem si tady plno rozporuplných názorů. Ne, že bych to nečekal, ale některé jsou vážně mimo mísu =o)
Nightwish s Tarjou bylo prostě nenahraditelné (ikdyž to byla "pouze" zpěvačka) a za vším stojí Tuomas =o)
Její hlas dělal z této kapely něco, co nemělo obdoby.
S Anettkou je to hold více mainstreamové (neřeknu popové =o) ) a už to není to, co vyčuhuje z řady. Ikdyž nikdy bych neřekl, že je špatná zpěvačka. Jen nasedla na místo, kde předtím seděla královna a vždycky bude mít nálepku náhradnice, ikdyž si to nezaslouží.
Nighwish bývala moje oblíbená skupina.
Teď vede Sharon a Within Temptation =o) -
-
Re: Draxův příspěvek
zkus Simone a Epicu *3* -
-
Re: Re: Draxův příspěvek
jděde už do háje s tou vaší epicou! -
-
Re: Re: Re: Draxův příspěvek
Epica je jedinečná....je to kombinace death metálu a gothic metálu a je to ta nej kapela na světě...:D *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek
No kdybych měl porovnat EPICU a Within Temptation tak u mě vede EPICA! a to na celé čáře, W.T. mě hrozně zklamali, sou děsně uhlazení. Epica je mnohem enrgičtější a narozdíl od W.T. se evidentně zlepšuje. -
Re: Re: Re: Re: Draxův příspěvek
Neříkám, že to není pravda, ale s tímhle si jdi do jejich fanklubu a neřeš to ve Fans of Nightwish...
-
-
-
-
-
Chliev
Bordel Je to. Nightwish iba po Once. Po Once je vsetko bordel a vyjebany odpad. Popova skupina -
-
Re: Chliev
Jj. třeba Master Passion Greed nebo The Poet and The Pendulum, to je pop jak sviňa a dávaj to kaýžej den v rádiu společně s B. Spearsovou. -
-
Re: Re: Chliev
taky že jo!!!
-
-
-
Tarja alebo Anette??
Nightwish bola moja najoblubenejsia kapela.
ale zmenilo sa to.
Tarja ma uzasny hlas ktory nemoze nikto nahradit. skratka patrila do nightwish a bolo to uzasne.
ale potom sa tam nieco pokaslalo a museli ju vyhodit. no moze si za to sama.
po jej odchode sa toho dost zmenilo.
Anette tiez nie je zla len podla mna sa do metalovej kapely ako je nightwish moc nehodi.
tarja bola tarja. so svojim opernym hlasom boli tie piesne uplne kuzelne.
ked som pozerala videa nasla som jedno kde anette spievala piesen Nemo. moju najoblubenejsiu piesen.
no nevedela som co mam robit. ci plakat a ci sa smiat.
no nakoniec som sa rozhodla ze sa budem smiat z toho ako to anette spievala a plakat budem pre to, ze tarja odisla.
jednoducho nightwish bola kapela na ktoru nemal nikto. bola uplne naj.
ale teraz sa to neda povedat. nightwish mali svoje caro ale uz ho nemaju.
uz ma nebavi stale citat tie clanky a pozerat sa na diskusie kde stale porovnavaju anette s tarjou.
uz to nikto nezmeni. jednoducho sa tak rozhodli a uz sa s tym neda nic robit.
je mi luto ze kazdy nadava na tarju a je pysny na anette. ale zasa je nespravodlive ak by bola tarja ta hrdinka a anette spina na ktoru stale len kydaju a nadavaju.
ja sa uz do toho nebudem starat lebo je hrozne citat niektore prispevky co tu su.
u mna je to vyrovnane. anette aj tarja su u man na tom istom mieste. -
nightwish
jj jsou fajn ale lepší je ted annete s píšničkou amaranth ůžasná píšničkáá *3* -
MOR 2009
No je velmi zajimave cist vase nazory to jo ale muj je taky ze at v NW zpivala Tarja nebo zpiva Annete tak ma to sve kouzlo at s tou nebo s tou.Kazdopadne se uz moc tesim na MOR 2009 kde vystoupi v plne krase s Annete ...juchu uz aby to bylo :) -
-
Re: MOR 2009
Už aby to bylo... loni v únoru byli v Praze skvělý *14*
-
-
VALE NIGHTWISH
Ale copak miláčci, až na pátém místě *7* No jo drtivý dopad bývá bolestivý Zvyklejte si .... VALE NIGHTWISH S tou diskuzí Tarja vs. Anette: no řekněte, pokud tam byla Tarja nebylo co rozebírat. Tyhle stránky se pořádně rozjely až po jejím odchodu. -
-
Re: VALE NIGHTWISH
No co na 5. miste to je v klidu ale ze jsou az za neco jako Lunetic to je to peklo -
Re: VALE NIGHTWISH
nj třeba jí vůbec vyhodit nemuseli, ale dohodli se na tom i s Tarjou, aby se o ně lidi pořád zajímali
-
-
Nechte to bejt!!
Já se divím, že plno lidí i po takové dobé pořád diskutuje o tom jestli je v NW lepší Tarja nebo Anette. To rozhodli už Tuomas, Marco, Jukka a Emppu když Tarju vyhodili a ona si za to může sama. A kdyby ji oni nevyhodili, tak by ona odešla. Koho by ste pak obviňovali?! Tuomase a spol., protože jí nedali prostor se realizovat?!
Anette je oproti Tarje sluníčko, co rozdává úsměvy na všechny strany a to se projevilo i na loňském pražském koncertu. Bylo to úžasný! Z Anettina vystupování mi hřeje u srdce ještě dnes, dodala kapele něco co jí s Tarjou chybělo.
To, že v Nightwish není už Tarja není zas tak podstatné jako kdyby z kapely odešel Tuomas. Bez Tarji sou Nightwish sále Nightwish, ale bez Tomase by byli úplně někdo jiný. Chci jen říct, že nejdůležitější v Nightwish není (a nikdy nebyla) Tarja, ale Tuomas, tak to bylo již od začátků skupiny a tak to bude už na pořád -
-
Re: Nechte to bejt!!
a co kdyý rozhodli špatně?podívej se na Tarjin božský hlas a na to co už v životě dokázala!a co anette-vždyť ta spoustu písniček-i těch svých -neuzpívá!a co dokázala-nic NW s ní jdou akorát do háje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *16* *13* -
-
Re: Re: Nechte to bejt!!
to teda neni pravda...ja sice jako rikam to, ze Tarja zpivala suprove...ale Annet neni spatna...me se to proste libi...a chtel bych aby uz bylo new album *3* *4* ...pac tahle skupina je upa supeeeeer *14*
-
-
Já s tebou souhlasím. Už to budou 4 roky a pořád se tu řeší Anette! Vdyť ta za to ani trochu nemůže. -
Ano, máš pravdu, že Tuomas je v kapele velice důležitý - přece jen... Kdo by skládal tu úžasnou hudbu? Ale poslechni si třeba Walking In The Air v podání Tarjina sólového výstupu s obyčejnou kapelou a Anettina výstupu s Nightwish... Co ti víc připomíná Nightwish? Sama si v duchu odpovíš, že Tarja a sama to taky moc dobře víš! A k tomu, že kdyby ji nevyhodili, že by stejně odešla... Taky máš pravdu, ale mohli to udělat nějak jemněji a ne ji dát dopis, který pak dali i médiím a nebyli schopni jí to říct do očí... I kdyby k tomu měli jakýkoliv důvod, byla dlouhou dobu jejich dobrou přítelkyní a všichni dobře víme, že Tarja přispěla obrovským dílem ke slávě Nightwish (neříkám, že ona sama, ale tvrdím, že na tom měla obrovský podíl)... Taky když album Century Child potkala nečekaná vlna neúspěchu, Tarja řekla, že v tom kluky nenechá a natočila s nimi další album, i když před vydáním zmíněného alba Century Child oznámila, že z kapely odejde... Proto si myslím, že jednání kapely a způsob vyhazovu nebyl správný... -
-
Re: Re: Nechte to bejt!!
Tarjin hudební výraz bude Nightwish vždycky připomínat víc než hlas Anette, ae to jen proto, že Tarja s nima byla od začátku a spolu se proslavili. Kdyby s nima od začátku byla Anette a oni ji vyměnili za Tarju, co byste řikali pak?!
Způsob jakym jí vyhodili nebyl zrovna správnej, ae jestli se chovala tak jak to popsali kluci v tom dopise pak se nedivím, že to udělali tak... Loučení je těžké a jeśtě za takových podmínek... -
-
Re: Re: Re: Nechte to bejt!!
Ano, Tarja s nimi byla od začátku - to je fakt! Ale všude platí, že podobné se nahrazuje podobným, je to naprosto běžný jev třeba i v živé přírodě... Právě proto, že měla Tarja takový hlas, jaký měla, měla ji skupina nahradit někým s hlasem podobným, aby neztratila svou tvář... Stejně, jako kdyby byla Anette s Nightwish odjakživa, tak by taky všem vadilo, že by byla nahrazena zcela jinou Tarjou, to máš zase pravdu... Ale dělá se to tak i v jiných kapelách, které vyměnily zpěváky/čky - nahradily je vesměs podobnými osobnostmi s podobnou barvou hlasu, jakou měl zpěvák/čka předchozí, a tak kapela neztratila svůj osobitý styl. Jde prostě jen o to, že Anette není vhodnou náhradou po unikátní a hlasově bezchybné Tarji Turunen. -
-
Re: Re: Re: Re: Nechte to bejt!!
Uvědom si, že oni nechtěli podobný hlas, chtěli se hudebně posunout a né tisící odvar Tarji.Ta měla svůj výraz a bylo moudré, že vybrali zpěvačku,která se do ní nestylizuje. To by bylo trapné, kdyby byla vybrána nová zpěvačka, která by se snažila dělat ze sebe Tarju, kterou není. Anette má svůj vlastní ksicht a to je daleko lepší, než kdyby tam byla nějaká, co se snaží pouze kopírovat původní zpěvačku. Takhle kapela jede dál a vyvíjí se. A spousta kapel si vybrala zpěváka s oslišným hlasem, namátkou: HELLOWEEN: Derris x Kiske, AC/DC Scott x Johnson, ARAKAIN: Brichta x Kolář a Toužimský. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to bejt!!
vždyť tady nikdo nemá nic proti Anetinýmu obličeji,nikdo se k jejímu vzhledu nevyjadřuje,nikdo neřiká,že by jiná zpěvačka měla být Tarji podobná vzhledově,protože ten u zpěvu není důležitý.proč by jiná zpěvačka měla kopírovat Tarju?myslíš,že každá zpěvačka,která má podobvný hlas kopíruje Tarju?je spousta zpěvaček s velice podobným hlasem a nemyslím,že to je jen kvůli tomu,aby ji kopírovali!
-
-
-
-
-
-
metal
nightwish jsou ta nej skupina no proste gotickej metal kdych je neznala muj zuvot by ani nebyl *4* jsou to moje zlaticka a tarja je ze vsech nej *14* -
-
Re: metal
Nejsem zrovna člověk, co se příliš tejpe v žánrovém zařazení, ale prvky gotickýho metalu obsahovalo tak nejvejš první album. -
-
Re: Re: metal
AFF že ej gothica???? *1* *1* tak amximálně ONCE a mistama DPP...ae NW nidky nebyli gothic emtal...maj svuj styl kteryho se držej *3*
-
-