-
Dark Passion Bordel
Jo a vim, jak se bude novy album jmenovat : Dark Passion Bordel. A podarilo se mi zjistit aj prvni 3 pisnicky : Tak track 1 : Tuomas is in delirium tremens
track 2 :_ Nightwish Sucks /bezpochyby nejvetsi hit skupiny, *1* *1* *1* /
Track 3 : Dark Passion Bordel
O dlasich pisnich vas budu co nejdriv dal informovat. KROCH KROCH KROCH -
-
Re: Dark Passion Bordel
co je to za hovadinu? -
-
Re: Re: Dark Passion Bordel
Neřeš, chudák Diwa Swina už neví, co by napsal a už se opakuje... Tohle je asi vrchol jeho tvorby... *1* -
-
Re: Re: Re: Dark Passion Bordel
heejj diwa swina musi bejt nehoraznej k****n...ma fakt velkou fantazii
*9* asi jak chcíplí lejno...
-
-
-
-
Nové album
Jak si představujete nové album, jaké byste si přáli, aby bylo? A také jak si přejete aby vypadalo následující turné k němu? -
-
Re: Nové album
Já jen doufám, že to tentokrát Tuomas nepřežene s orchestrem. Anette má krásnej vysokej hlas, takže ho určitě využije v songách jako For the heart i once had...a myslim, že se nevyhne ani keltskym motivum *1* -
-
Re: Re: Nové album
Anet že má krásný hlas? Si asi upadla ne? Měli by na novém CD být radši samé insruméntálky než hlas té skřetice -
-
Re: Re: Re: Nové album
jj tk s tim jen souhlasim:Dprej anett hezkej a vysokej hlas no ja snad umru smichy.....no tk to je sakra dobre vtip!!:D:D:DD:....koukam jak ty lidi tady umej bejt vtipny/:D:D:D.....jaj asi umru!!:D....to sem se zase jednou poradne nasmala *1*
-
-
-
-
jj
ano přesně tak -
k Anette...
Anette teda na Tarju rozhodně nemá.Možná je to dobrá zpěvačka ale k Nightwish se nehodí.Měla si zůstat u svých Abba revival a ne rvát se do Nightwish.Já osobně ji fakt nemám ráda a je na mým žebříčku dokonce vo stupeň níž než Hannah Montana.A to je co říct.A nesnáším,když nějaký bárbíny co Nightwish znají sotva týden a hned všude píšou že Anette je lepší,že Tarja je postrojená jak strašák do zelí a nevím co ještě psaly na Youtube tak je to hovadina.Koukala sem na nějaký videa.Anette poskakuje jak koza a hrozně mě připomínala Bartošovou x).Tarja 4ever. -
-
Re: k Anette...
souhlas... *5* -
jj souhlasim:) -
Když ji tak zbožňuješ,tak jí poslouchej! Ona stále zpívá a má vlastní kariéru, tak diskutuj na diskuzích o ní. Určitě nějakou najdeš. V Nightwish už není 4 roky, pokud si se ješště neprobrala sem to nepatří. -
Moje řeč
-
-
Rozpad
Prinasim moc spatne spravy : Nightwish stale fungujou. Kvik Ta vase Anette chce nejakej projekt a planuje vydat album, *9* *9* *9* . Alespon vim, cemu se mam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkym obloukem vyhnout. kroch *1* *1* *1* -
Eramaan Viimeinen
Chtěla bych se zeptat, jestli písničku Eramaan Viimeinen, která je totéž co Last of the wilds, akorát s textem, zpívá Anette? V přehrávači mám totiž jako autora Nightwis feat. Jonsu, tak jestli jim na tuhle písničku někdo hostoval, nebo Anette zpívá finsky? Dík -
-
Re: Eramaan Viimeinen
hostovala tam zpěvačka z finské kapely Indica.
-
-
Fanda
Můj táta je do nich úplnej blázen.Ani se nedivím, jejich písničky jsou fakt nádherný! -
Tarja w ČR
Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic na www.masterofrock.cz těšim se na was caw!!!!
*1* *1* *1* -
-
Re: Tarja w ČR
Jasně,budu tam *1* *1* *1* -
Re: Tarja w ČR
blesku :D o tom jsem věděl už v červenci :D
-
-
revival
"Časy, kdy Nightwish válcovali hitparády s operním projevem, jsou nenávratně pryč." (zdroj: iDNES - já jen abych popíchla) S tím revivalem to souhlasí. Pražáci jsou BOMBA! Ze SM se Janě Kopidolové vůbec divím, že na to pódium leze. Úchvatný to zážitek slyšet písničku The Phantom of the opera pouze v jejím provedením *9* *7* zbytek kapely tam sedí popř. stojí jak pychlé kolo od začátku do konce. (Moje zážitky, pokud se to někomu líbí ...) Oproti tomu Pražáci Hmmmm.... jsou fakt dobří. -
-
Re: revival
Nightwish revival jsou úplně výborní. Hej byla jsem na nich v Hanušovicícha byla jsem přímo u bariéry 2 metry od pódia. Byla to pecka. Rozhodně to bylo lepší, než když začne zpívat Anette písničky, který nazpívala Tarja.
-
-
Tarja Anette bla bla bla
Tak me to bavi, rypat se v tom Tarja Anette bla bla bla A tARJA aNETTE BLA BLA BLA A TAK NEUSTALE DOKOLECKA. Ja vim, ze jsou to uz 4 leta, co Tarja neni v Nightwish. Ja ale doufam, ze se to bude rozebirat alespon dalsich 10 let. Vite, kdyz me to tak bavi.... aKROCH KROCH KROCH -
-
Re: Tarja Anette bla bla bla
nepoucitelnej debil *9* -
-
Re: Re: Tarja Anette bla bla bla
ano...ano...asi tak se to dá vyjádřit....
-
-