-
Smekám, Nightwork
Kdo nechápe či neuznává recesi ať jde do... jinak tihle lidi jsou nadaní a jejich písničky jsou hudebně výborné!! a ještě na rozdíl od vetšiny dělají srandu. Velká úcta vám!! *14* *14* *3* -
n
A teplakova souprava kule dej si doprava...hejxD *15* -
-
Re: n
hele je tam gule
-
-
naše popová scéna. .
V naší popové scéně vítězí po xxTé 70.letý slavík, od kterého jsme 20 let neslyšeli novou píseň . . No a buzny, křičící, že jsou buzny a nenabízejí nic víc, logicky zapadají do tohoto CZ dekadentního bahna . . . . -
-
Re: naše popová scéna. .
V dnešní době jde všechno vzhůru, tedy i styly hudby..S prominutím ale Káju Gotta už dnes mládež určitě neposlouchá. Komu ne Nightwork nelíbí ať je neposlouchá, mají právo na to vymýšlet písničky jaké chtějí a jaký styl se jim líbí.. Nikdo nikomu nic nebere, někomu se líbí Hip-Hop, někomu Metal, Rok, Dance a někomu zas tohle tak newim o co vám tu jde.. *7* *7* *9* -
Re: naše popová scéna. .
Naprosto souhlasím!!!
Je naprosto neuvěřitelné, co je tato přihřátá skupina schopna vyprodukovat...
Nejhorší je, že kromě vlastní výroby sraček, przněj i skladby ostatních autorů!!!
To už pomalu zavání žalobou...
*13* *13* *13* -
-
Re: Re: naše popová scéna. .
jak je napsaný v článku o skupině, vznikla jako záminka k záškoláctví a podle mě je to jedná velká recese, prostě si dělaj prdel ze všeho a dost úspěšně, musíte to brát s nadhledem a humorem
-
-
-
eee
tohle je uplne zbytecna kapela ,at si delaj do filmu ale at se neserou do neceho co nezvladaj -
-
Re: eee
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ¨Miluju je jsou prostě nejlepší skupina!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* ..A vy co je nemáte rádi je nechte bejt!! *13* *13*
-
-
Mrdačka
Holky,
která si chcete zamrdat???
Taky Vám můžu vylízat kundičku.
Ozvu se všem!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Mrdačka
jáááá ciiii :) -
-
Re: Re: Mrdačka
Není problém, ozvi se...
*3* *3* *3*
-
-
Re: Mrdačka
prosiim na tebe jsem přesně čekala! -
-
Re: Re: Mrdačka
Ahoj,
můžu si s Tebou taky šoupnout??? *14* *14* *14*
-
-
-
???
Hele, je pravda, že se NightWork rozpadá?!?! *9* *7* -
-
Re: ???
ne!! Není to pravda -
mno to doufám ne *9* *9* *9* *9* *9* *9* já bych se asi zbláznila :( *9* *9* -
nerozpadají se ... udělaly 'poslední koncert' ale nebyl poslední ejden člen kapely (ted nevím který) si zavtipkoval a taky chtěl přitáhnout co nejvíc lidí ... -
Trapnost nad trapnost!!!
Že jsou buzíci mi nevadí, ale to, co předvádějí, se jen tak nevidí (neslyší) ... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
terno
Nechce se vám moc na moravu.Rád bych připoměl že u nás jsou lidi na koncertech mnohem lepší než v čechách. *3* JInak ste zahráli na moju strunu. *4* náš hudební BBUUZZIINNEECC to už to potřeboval *5* -
Vojta
Ahojky,na žižkovský smršti byly super,ségra se zná s Vojtou ( chodili spolu do radaru) tak sme pokecali a udělali nějakou tu fotečku..je skvělej a fajn kluk..:) *3* -
Vtíravej buzy popík
Fakt ne,zažil jsem je na konci žižkovské smršti a zazpívali že jsou buzíci a odešli,před tím ještě včelku máju a diskopříběh,fakt paráda,pak se loučili představováním jméno a buzík,jméno a superbuzík,jméno a ten ho má největšího... -
Čau, kluci..
Čau kluci z Nightworku, doufám, že vás letos uvidím na nějakém fesťáku.. Jste naprosto dokonalí!!!!
Kdybyste náhodou někdo věděl o nějakém jejich koncertě, tak mi prosím napište. Díky -
-
Re: Čau, kluci..
Milá Majo,
stačí si zajít do některého gay klubu a tam těch buzíků uvidíš tolik, že Tě to bude mrzet...
*5* *5* *5*
-