Přejít na výpis diskuzí

NightWork

HUDEBNÍ SKUPINA 22.3.2007 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smekám, Nightwork

Kdo nechápe či neuznává recesi ať jde do... jinak tihle lidi jsou nadaní a jejich písničky jsou hudebně výborné!! a ještě na rozdíl od vetšiny dělají srandu. Velká úcta vám!! *14* *14* *3*
  • n

A teplakova souprava kule dej si doprava...hejxD *15*
    • Re: n

hele je tam gule
  • naše popová scéna. .

V naší popové scéně vítězí po xxTé 70.letý slavík, od kterého jsme 20 let neslyšeli novou píseň . . No a buzny, křičící, že jsou buzny a nenabízejí nic víc, logicky zapadají do tohoto CZ dekadentního bahna . . . .
    • Re: naše popová scéna. .

V dnešní době jde všechno vzhůru, tedy i styly hudby..S prominutím ale Káju Gotta už dnes mládež určitě neposlouchá. Komu ne Nightwork nelíbí ať je neposlouchá, mají právo na to vymýšlet písničky jaké chtějí a jaký styl se jim líbí.. Nikdo nikomu nic nebere, někomu se líbí Hip-Hop, někomu Metal, Rok, Dance a někomu zas tohle tak newim o co vám tu jde.. *7* *7* *9*
    • Re: naše popová scéna. .

Naprosto souhlasím!!!
      Je naprosto neuvěřitelné, co je tato přihřátá skupina schopna vyprodukovat...
      Nejhorší je, že kromě vlastní výroby sraček, przněj i skladby ostatních autorů!!!
      To už pomalu zavání žalobou...
      *13* *13* *13*
      • Re: Re: naše popová scéna. .

jak je napsaný v článku o skupině, vznikla jako záminka k záškoláctví a podle mě je to jedná velká recese, prostě si dělaj prdel ze všeho a dost úspěšně, musíte to brát s nadhledem a humorem
  • eee

tohle je uplne zbytecna kapela ,at si delaj do filmu ale at se neserou do neceho co nezvladaj
    • Re: eee

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ¨Miluju je jsou prostě nejlepší skupina!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* ..A vy co je nemáte rádi je nechte bejt!! *13* *13*
  • Mrdačka

Holky,
    která si chcete zamrdat???
    Taky Vám můžu vylízat kundičku.
    Ozvu se všem!!! *14* *14* *14*
    • Re: Mrdačka

jáááá ciiii :)
      • Re: Re: Mrdačka

Není problém, ozvi se...
        *3* *3* *3*
    • Re: Mrdačka

prosiim na tebe jsem přesně čekala!
      • Re: Re: Mrdačka

Ahoj,
        můžu si s Tebou taky šoupnout??? *14* *14* *14*
  • ???

Hele, je pravda, že se NightWork rozpadá?!?! *9* *7*
    • Re: ???

ne!! Není to pravda

mno to doufám ne *9* *9* *9* *9* *9* *9* já bych se asi zbláznila :( *9* *9*

nerozpadají se ... udělaly 'poslední koncert' ale nebyl poslední ejden člen kapely (ted nevím který) si zavtipkoval a taky chtěl přitáhnout co nejvíc lidí ...

Trapnost nad trapnost!!!
      Že jsou buzíci mi nevadí, ale to, co předvádějí, se jen tak nevidí (neslyší) ... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • terno

Nechce se vám moc na moravu.Rád bych připoměl že u nás jsou lidi na koncertech mnohem lepší než v čechách. *3* JInak ste zahráli na moju strunu. *4* náš hudební BBUUZZIINNEECC to už to potřeboval *5*
  • Vojta

Ahojky,na žižkovský smršti byly super,ségra se zná s Vojtou ( chodili spolu do radaru) tak sme pokecali a udělali nějakou tu fotečku..je skvělej a fajn kluk..:) *3*
  • Vtíravej buzy popík

Fakt ne,zažil jsem je na konci žižkovské smršti a zazpívali že jsou buzíci a odešli,před tím ještě včelku máju a diskopříběh,fakt paráda,pak se loučili představováním jméno a buzík,jméno a superbuzík,jméno a ten ho má největšího...
  • Čau, kluci..

Čau kluci z Nightworku, doufám, že vás letos uvidím na nějakém fesťáku.. Jste naprosto dokonalí!!!!

Kdybyste náhodou někdo věděl o nějakém jejich koncertě, tak mi prosím napište. Díky
    • Re: Čau, kluci..

Milá Majo,
      stačí si zajít do některého gay klubu a tam těch buzíků uvidíš tolik, že Tě to bude mrzet...
      *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit