Přejít na výpis diskuzí

NightWork

HUDEBNÍ SKUPINA 22.3.2007 
114 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!---HLASUJTE PRO NIGHTWORK---!!!

Životně důležité!
    http://www.t-music.cz /hudba/t-music-chart/ - novinka č.3 Globální oteplování (hlasuje se do 16. února 1x denně)

http://abrimpy.cz/top-vi deo-cz/ - klip Globální oteplování (hlasuje se 3x za den)

Jeslti máte kluky rádi a chcete aby o nich bylo víc vidět a slyšet, tak si najděte chvilku a hlasujte každý den! Díky
  • Koncert v Praze

Nevíte někdo jestli a kdy bude mít NightWork koncert v Praze?
    • Re: Koncert v Praze

zatím nejbližší koncert je 21. února na plese ČVUT a pak 16. března v Rocka Café *3*
      • Re: Re: Koncert v Praze

Není v Rock Café 18.3. ???
        • Re: Re: Re: Koncert v Praze

oprava, je to 18. NightWork, ale 16. Vojtova druhá kapela T.O.P. Dream Company *4*
  • ....

Opravdu skvělá skupina. Skvělé písničky i klipy...Vím o jejich existenci teprve necelej den, ale už jsem se do nich zamilovala.:) Posluchám je teď pořád dokolečka.:):)
  • OMG

*15* Jsou doobrý, nejelpší je ta písnička já jsem GAY *4* *4* !!!!!!!!!!! Prostě jsou dobrýý !!!
  • Buzny zaprášený

Tak takový Teplouše bych nakopal do PRDELE!!!!!!!!A ještě natočí tak trapnej klip s hnusným textem!!!!!!!!!!!
    Fuck You!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: Buzny zaprášený

No hey ty se dement nevíš co je dobre, jako je to věc názoru ae mě se to líbí a navíc i kdyby to byli gayové tk nemusiš být taky hnusny !!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*

Maš pravdu

a tys natočil co???

to že se ke svému malému ,,teplému" problému neumíš přiznat nikoho nezajímá
  • pohodička

Teda kdyby mi někdo před týdnem tvrdil, že se na stará kolena nadchnu pro kapelu mláďátek - významně bych mu poklepala na čelo. A pak jsem si náhodou pustila klip a už v tom lítám. Tak pohodovou muziku a texty už jsem dlouho neslyšela, je to fakt dooost dobrý!!! Nejlepší lék na zimní deprese. *1*
  • Miluju..

Nejlepší a nejkrásnější je stejně Honzíček..Fakt ho žeru na plný čáře.. *14* celá jejich skupina mě okamžitě dostala.. *14*
    • Re: Miluju..

plně souhlasím, nevěděla jsem o nich, až mi dcera je pustlila, tak ted každý den si je pouštím, je to fakt bomba.
  • Nevíte?

Nevíte někdo prosím jestli nemají Nightwork někdy vystoupení v okolí Kladna???Děkuju za Vaši odpověd´... *4*
    Stejně je tohle nej skupina jaká může být...A nevíte někdo jestli tam ještě je Lusy Zubková??? *1*
  • koncert

Netušíte někdo, kde a kdy je další koncert?Díky J.
  • NightWork

Fakt fajnová skupina. Nejen Vojta, i Jakub a Honza jsou fakt supr kluci. Prostě NightWork je celej super. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit