-
A jeste si se zapomnela navazet do the vamps
-
-
neboj, napraveno:*
-
-
tak to si přehnala
-
-
tak copak mi uděláš?
-
-
-
jo no
-
-
1D 1D 1D 1D 1D 1D na 1D nikdo nemá ani ty janino
-
-
Jo no
-
-
1Da JB sou nej na svete
-
Directionerko onea je ze scay movie cmoud
-
-
řesně
-
-
sorry mělo tam být přesně
-
-
-
Utikej za maminkou
-
-
hej holka....ty jsi tak drsná jak hladká mouka....
-
-
A ti jako voda
-
-
eeeeeeeej to je stěr jak něco!
-
-
zase hnětěš
-
-
bacha na mravence!
-
-
-
-
zase hněteš
-
-
-
A jeste sme se nedockali kdo sou tvoji oblibenvi krel got a lucie bila
-
-
i kdyby tito dva umělci byli moji oblíbení tak je to moje věc. a rozhodně Gott i Bílá dokázali o nepopsatelně mnoho než pan Bieber nebo hošani z Jednosměrek.
a teď....3....2...1....vyvracení mojí pravdy -
-
biebera máš správně ale jednosměrek ani náhodou to se píše česky jeden směr a jestli neumíš anglicky tak se nauč one direction no jak se to vyslovuje no chytráku
-
-
už vidím jak češi říkají ,,Kluci z Jednoho směru jsou hošani''......Jeden směr = zkráceně Jednosměrky....ale neboj, za pár let se to budete učit v češtině tuto látku
-
-
Ty si takova kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaava
-
-
jakých van erekšn je fakt vidět že to nevíš vyslovuje se to one dajrekšn
-
-
-
Reakce na příspěvek:
ale houby, vyslovuje se to (van dajrekšn).... anglicky umím, živím se angličtinou
psala jsem že je to sarkasmus ty nechápavá
-
-
-
umíš anglicky já jo aspoň umím vyslovi one direction *2* *2* *2*
-
-
a to je všechno co z angličtiny umíš viď *1* *1* *1*
-
-
(van erekšn).................sarkasmus pro nechápavé dívky
-
-
-
-
-
-
-
-
lezu sem protože CHCI.... o tom je internet holka, svoboda everywhere....není mi 40, do toho mám ještě hodně daleko...
-
-
tak dobře je ti 19 panebože naznač jenom jestli víc nebo mín co je na tom tak těžkého omg
-
-
skoro jsi se trefila;) nepatřím k těm starším generacím, ale bohužel k té dnešní ještě...
-
-
tak dobře je to mín než 19 nebo stějně jak 1D
-
-
-
-
proč mi nadáváte do dě*ek, ku*ev, cou* a tak dále? je vidět jak vy samy jste omezené... oblíbence vám neřeknu, do toho vám nic není, a nechci dopustit to, abyste spamovaly i na jejich diskusích tady...
a s věkem.... pro vaši informaci vlastním občanku i řidičský průkaz první i druhý stupeň mám již absolvovaný. a nechtěla jsem psát sem věk, protože bych se pak styděla že někam jako třeba sem vůbec lezu.
tak na druhým stupni jste....gratuluji k dosaženému úspěchu...
udělejte prosím ještě něco s tou gramatikou.... AMEN
pro vaši informaci...někdo jako vy prďky malý mě určitě neurazíte, jsem vyrovnaná. a je mi líto ta dnešní doba, mrzí mě, kdy si mladí špunti dovolují na staší a dospělé....
Za Mravence! -
-
no nestyd se kolik ti je co to zase hnetěš hlouposti za mravence *15* *15* *15*
-
stařka je to nebo pardon je ti přes 20 nebo přes 30
-
Ap roc nam nadavas do hlupaku do vlchkych jokek a tak dale
-
-
myslím, že vlhká holka je oproti vašim nadávkám do cou*, ku*ev a tak dál slabý odvar. a nenadávám vám, konstatuji
-
-
znáš vinaře jestli ne tak si blbá
-
-
Ja ten serial miluju
-
-
to je aspoň odpověd
-
-
myslíš ten paskvil co dávají v televizi večer? to bohužel znám a je mi z toho na blinkání, takhle ponižovat moravu a ještě k tomu pražáky
-
-
já nejsem ta co uráží moravu, to pražáci....kdybys byla na moravě tak víš, že tenhle seriál zplodili prážáci a jen si z moraváku dělají srandu....zamysli se nad tím a poznáš :)
-
ty si z moravy nebo z prahy neurážej muj nejoblíbenější seriál a neurážej moji vlast MORAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
takže ty máš 40 nebo víc *8* *8* *8*
-
-
Ja mislim ze si vimisli ji budou nejvic 2 roky
-
-
i ty jeden hlupáčku, kdybys byla chytrá tak víš že dvouleté děti nejraději sajou mlíčko nebo žužlají dudlík a nesedí u netu...
*myslim
*vymýšlí -
-
jako ty :D
-
máš přítele já myslím že ne stakovou povahou
-
-
přítele mám a věř mi, že si rozumíme víc jak nikdo jiný a zrovna můj přítel Vámi jako mokrými fanynkami opovrhuje
-
-
-
-
no ty si ale stařka už se ptám td co sem lezeš stará osobo *8* *8*
-
-
-
1D*14*
-
-
já jsem se furt nedočkala té odpovědi koho má vlastně ráda *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
A su nakiho blbce nakonec to budou 5 sos *1**1**
-
-
to mu věř podme se tam podívat jestli tam něco nenapsala
-
-
Na 5 sos
-
-
aspoň možeš urazit denisu taky urážela 1D ale já jsem si to s ní vyřídila
-
-
-
-
-
-
ona fakt neřekne svůj věk ty asi chodíš na 1 stupeň co jináč bysto řekla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
A nam bude rikat ze sme vlhky picaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
-
my chdíme na 2 stupeň a ona ne tak nám nic neříkej mimino *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-