-
eleanor se rozesla s louisem, zayn opustil turne protoze ma psychicke problemy.......rozpad one direction visi na vlasku ja jim nedavam dlouhou dobu.......
-
-
mě je líto zayna a louise *9* *9* *9* *9* *9* *9* a 1D se nerozpadnou
-
-
one direction je bozi seskupeni kluku nejradsi mam louise a zeyna jsou tak sladci (ale nejsou jedini koho fakt miluju)
-
nechci se hádat ale mne připadá ze se snaží napodobit the wanted.
-
-
to teda ne oni spíš záviděli 1D
-
-
Presne BFF
-
-
-
Jsou fakt úžasní.Nejlepší je Niall a Luis *14* *14*
-
-
Luis??????????? to si děláš srandu???? ty seš directionerka???? prvně se nauč psát jejich jména a pak o sobě můžeš říkat, že jsi directionerka, pro tvou informaci se to píše Louis
-
-
Vim jak se to pise Niall Horam Louis Tomlinson Harry Styles Liam Payne Zayn Malik
-
-
to sis našla na internetu b****
*1* *1*
-
-
Jaj ja to umim ale pisu si zo zdrobnele tak zales
-
-
Posliš holčičko, měla by sis ujasnit pojem a dojem. Zdrobněle znamená, že například ze slova pes uděláš pejsek. Ty na místo toho překrucuješ slova a vznikají ti nesmysly!!!
-
-
Di so na Justina
-
-
-
Jaj ma to umim ale pisu si zo zdrobnele tak zales
-
-
ztichni godzillo!!!!!!
-
-
-
Presne moje rec
-
já to mám taky tak ůplně přesně
-
-
1D jsou taky super mám je strašně rada a jsou sládci a krasni
-
ja se jim ani nedivim ze se maj rozpadnout mohou si za to sami....
-
-
taky si myslim *3*
-
-
Děvčata...myslím že zrovna já nejsem ta pěkná.... kak říkáte:D
mám z vás jen srandu, jak berete to fanouškování vážně...
a mimochodem psát si můžu kam se mi zlíbí, je to přeci INTERNET, pokud někdo budete zase nadávat... -
-
ze tu Janu hrotite vidite ze to je pekna .....to dal si muzete domyslet *16* *16* *13* *13*
-
je to smutný, když si děvčata ze šesté třídy otevírají pusu tady na netu na starší....nejen na netu:( kde se stala chyba ve vývoji populace....ajajajaj....
-
-
panebože už je tu zas janina *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Jo no
-
-
Co zase
-
-
souhlasím s Niallerkou protože je moje BFF *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*