-
mohla bych se vas(jako ONENKA HORANOVA A DIRECTIONERKA) dvou zeptat proc sem pisete takove blbosti to neni zadny facebook ani skype ,ale osobnosti kde ste na strance one direction takove kraviny si muzete vyridit ve skole nebo pres FCK nb SKP a jestli se vam to nelibi tak si muzete vite co ...(na..at) *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* ale je to pravda cik cick
-
Ahoj Directionerky chci se zeptat jaká je vaše nejoblíbená písnička od One Direction z nového alba Midnight Memoties.Vým že všechny jejich písníčky jsou užasné ale moje nejoblíbenější je You & I.Tak jaká je tvoje nejoblíbenější.Předem ti děkuji za odpověd.
-
-
první 4 jsou neeeeeeej
-
Happiliy a You&I <3 *14* *14*
-
-
Ahoj Verů moc ti děkuji za odpověd. *4*
-
-
-
Miluju je jso nej nej nej nej nej nej nej nej neu nej na svete a nej nej nwj je niall horan a luis tomlisn
-
Já je miluju oni jsou božííí.Já mám nejradši Nialla. *14*
-
Asi jo. Museli jsme je přesvědčit protože jsme directionerky a directionerky jsou nejlepší fan na světě *14* *14* *14* *14*
-
souhlasim ale já mam asi nejradši Nialla
-
-
Taky souhlasim akdybi si chtel hrat coš mislim obrazne tak klidně
-
-
ta písnička story of my live je nej , já jí posloucham furt alespon 30krát deně *14* *3* *4* *15* *2* *1*
-
-
jáá jí taky poslouchám asi 30krát deně!!!!!!
-
já taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Přeju Aprílvý den i 1D fanouškům :)
Wagner se prý přidal k 1D a Louis je těhotný,.. haha *1* -
-
Re: Přeju Aprílvý den i 1D fanouškům :)
Slysela jsem :D jsi na twitteru? -
-
Re: Re: Přeju Aprílvý den i 1D fanouškům :)
Yes mate ;)
-
-
-
Ahojky Directionerky chtěla bych ván říct že kluci dneska na svůj společný twitter dali celou písníčku Story Of My Life písníčka je už i na You Tobe stačí jenom napsat toto One Direction - Story of My Life (Audio) už jsem jí slyšela a je to moje druhá nejoblíbenější písnička od kluků tak doufám že na ní kouknete a bude se ván líbi. *3* *1*
-
Fanouškovská trička a jiné předměty One Direction:
http://www.123deti.cz/one-direction/