Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5 LET 1D KLOBOUK DOLU vse jen dobre drzim jim palce PORAD VAS MAM MOC MOC MOC RAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *4* *3* *3* *14* *4* *14*
  • 5 let, chápete? Miluju One Direction opravdu hodně a nemůžu uvěřit, že to dosáhli tak daleko. Byla to dlouhá cesta jak pro ně, tak pro nás. Stalo se hrozně moc, za těch pět let. Pamatuju si, když jsem poprvé slyšela jejich písničky. Bylo to něco, na co nezapomenu, protože jsem tím trávila opravdu hodně času. Tehdy jsem si kupovala Take Me Home a myslela jsem, že se rozbrečím. A teď budou mít páté album. I když ve čtyřech. One Direction miluju všechny, včetně Zayna a vždy pro mě bude 'jeden z nich'.
    Všichni jsme lidi. Jsme stejní, na stejné úrovni, nikdo není výš, nikdo níž. A proto je tolik obdivuju. Obyčejný člověk mi dokáže zlepšit náladu. I když mě neznají, nevědí o mě, já vím hodně o nich. Vždycky když poslouchám jejich hudbu, naskočí mi husí kůže a to miluju. Ten stres a adrenalin, kolem nich. Dění a tak..
    Nebojím se světu říct, že je miluju, nestydím se za to. Protože se není za co stydět, když se zajímáte o něco, co máte rádi. Ať je to kreslení, sbírka známek nebo právě nějací interpreti.
    Vždycky pro mě budou hrdinové, protože jsou lidé jako všichni ostatní a dostali se tak daleko. Obdivuju je celým svým srdcem a kdybych je viděla, nejspíš bych se poklonila. Teda hned potom, co by mě někdo probudil z nevědomí.
    Abych to shrnula, nikdy se nevzdávejte snu, protože podívejte, kam to One Direction dotáhli. Celých pět let se udržují jako 'dnešní Beatles' - nikdy se nevzdávejte.
    Děkuju za přečtení a omlouvám se za dlouhý komentář
  • Happy birthday herry
  • Verca.leto
    Vysvětlete mi prosím někdo proč tady je tak blbě ta diskografie.Protože: 1)Mají 2 alba! 2)Ty písničky podle kterých jsou ta daná alba pojmenovaná jsou v JEDNOM albu pod názvem Up All Night! 3)není tady nic o albu Take Me Home!!
  • Kdo byl tady na where we are film? *5* *5*
  • Oni jsou nejlepší mám je rada miluju je a nejvíce mám nejradši Louise a Zayna všechny mám ráda al tyhle nejradši *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *7*
  • 1D jsou taky super mám je strašně rada a jsou sládci a krasni
  • ja nejsem Harryetka ani loinerka ti pijico a kdych to psal ja tak tam nejsou crky ani hacki
    • holka, zapomněla sis přepsat jméno.....ups a je to venku, kdo by to byl řekl...
    • tak jo ja sem harryetka ale tamto neni directionerka
  • ale janino ty máš další kamarádky to je ale rozkošní *4* *4*
  • Jsi tady kámoško *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit