Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • normálně výš co říkali v očko news že jedna country zpěvačka chce duet s one direction snad to neudělaj
    • ja muslim ze jo kluci jsii dibry a chifis nekdy na one direction hlasjy
      • to mnelo bit ja mislim zekluci to udelaj proze jsou dibry a chodus nrlekdy na one direction hlasky a zitrra v kolik nebo si muzeme jeste psat po tom tvim filmu
  • miluju one direction líbí se mi všichni ale Zayn ne a nejhezčí je podle me Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kamarády? jste to vy, zapomněla si jedna z vás přepsat jméno:*
  • už to mám napsané
  • Jsou nechutní a nic nedokázali! Jak můžou být populární!?
    • Protože většina takovejhle bezmozkovejch třináctek nejspíš miluju hnusný teplouše :((
    • WHI ??
    • Jde vydět že o klukách nic nevíš a že jim závidíš co za ty tři roky dokázali např. natočili o sobě dokument This is Us,vydali tři knížky,CD Up all night a Take Me Home a právě tet má vyjít CD Midnight Memories a spoustu ostatních věci dokázali.Ty jsi nedokázala ni až něco dokážeš tak se s tebou budu o tom bavit já osobně vím jak je těžké něco dokázat tak sklidni ty svoje poplašeny hormony.Ty tvoje keci nikoho nezajímají.
      • Blablablablablablablablabla................Máš tam pravopisné chyby *6*
  • už jsou simpsonovi jdu se d´ívat
    • Dobrej dil
  • Bff
  • tak shrnutě..... myslela jsem, že nejste tak vypatlaný.....a pozor...vy jste ještě vypatlanější :D a jak agresivní a sprosté, jednoduché..... všechny tyto příspěvky píšete samy a naivně si myslíte že to nepoznám...kdybyste aspoň nepsaly tak strašně negramaticky... běžte se koukat na déčko nebo na smíchov, běží vám tam pohádky
    • my se díváme na horory
  • another world *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • One Direction ani neumí zpívat! Dali jsme si tptiž se ségrou písničku Story Of My Life živě a byla to prostě hrůza!!! Vůbec neumí zpívat! Já říkám hrozná skupina *16* *16* *16*
    • story of mi live je skoro nej písnička
      1umí spívat
      2ty jsi hrozná
      3neurážj a 1D nech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit