-
Jsi tady ?
-
-
Jo jsem
-
To sami jsem ti chtela napsat
-
-
Mi uz to mame zasebou a nas je 27 a prednaseli jsme kitici ktera ma 6slok
-
No fuj teda jsou fakt hnusny všichni!!! *12* *10* *16*
-
-
tak se nejdřív podívej do zrcadla ty, ty krávo zasr*ná
-
No kdo je tady jedinej fuj a hnusmej jsi právě ty.Sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
proč mi nadáváte do dě*ek, ku*ev, cou* a tak dále? je vidět jak vy samy jste omezené... oblíbence vám neřeknu, do toho vám nic není, a nechci dopustit to, abyste spamovaly i na jejich diskusích tady...
a s věkem.... pro vaši informaci vlastním občanku i řidičský průkaz první i druhý stupeň mám již absolvovaný. a nechtěla jsem psát sem věk, protože bych se pak styděla že někam jako třeba sem vůbec lezu.
tak na druhým stupni jste....gratuluji k dosaženému úspěchu...
udělejte prosím ještě něco s tou gramatikou.... AMEN
pro vaši informaci...někdo jako vy prďky malý mě určitě neurazíte, jsem vyrovnaná. a je mi líto ta dnešní doba, mrzí mě, kdy si mladí špunti dovolují na staší a dospělé....
Za Mravence! -
-
no nestyd se kolik ti je co to zase hnetěš hlouposti za mravence *15* *15* *15*
-
stařka je to nebo pardon je ti přes 20 nebo přes 30
-
Ap roc nam nadavas do hlupaku do vlchkych jokek a tak dale
-
-
myslím, že vlhká holka je oproti vašim nadávkám do cou*, ku*ev a tak dál slabý odvar. a nenadávám vám, konstatuji
-
-
znáš vinaře jestli ne tak si blbá
-
-
Ja ten serial miluju
-
-
to je aspoň odpověd
-
-
myslíš ten paskvil co dávají v televizi večer? to bohužel znám a je mi z toho na blinkání, takhle ponižovat moravu a ještě k tomu pražáky
-
-
já nejsem ta co uráží moravu, to pražáci....kdybys byla na moravě tak víš, že tenhle seriál zplodili prážáci a jen si z moraváku dělají srandu....zamysli se nad tím a poznáš :)
-
ty si z moravy nebo z prahy neurážej muj nejoblíbenější seriál a neurážej moji vlast MORAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
takže ty máš 40 nebo víc *8* *8* *8*
-
-
Ja mislim ze si vimisli ji budou nejvic 2 roky
-
-
i ty jeden hlupáčku, kdybys byla chytrá tak víš že dvouleté děti nejraději sajou mlíčko nebo žužlají dudlík a nesedí u netu...
*myslim
*vymýšlí -
-
jako ty :D
-
máš přítele já myslím že ne stakovou povahou
-
-
přítele mám a věř mi, že si rozumíme víc jak nikdo jiný a zrovna můj přítel Vámi jako mokrými fanynkami opovrhuje
-
-
-
-
no ty si ale stařka už se ptám td co sem lezeš stará osobo *8* *8*
-
-
-
no tihle kluci hruza *12* a geči geči one way *11*
-
-
Nahodou to je hezká písnička a jediní co he tady hrůza tak si ty ty a jenom ty a one direction nech bejt si pí
-
"geči geči one way" :'DDDDDDDD *7* *2* *15*
jsou úžasní!!! *10* *14* -
Jedině kdo je tady hrůza jsi právě ty tak drž tlamu ty tvoje keci nikoho nezajímají a sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
Jaké máš známky z angliny ? já 1 a 2
-
-
Ja 2-3 kdyz si nedopisu sesit co prave delam te cura* dlouhej to sme vimisleli ze storkovov
-
-
Jsi tu ????
-
-
ano jsem
-
-
smmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmer loveeeeee
-
holky můžu se zeptat kolik vám doopravdy je?
-
jsou to teplouši
-
-
to že je nesnášíš neznamená, že jsou teplouši
-
Jedině kdo je teplej nebo místo na kluky na holky tak jsi to jenom ty .Tak drž tlamu ty tvoje keci nikoho nezajímají ale fakt nechápu proč je urážíš když ti nic neudělali jde vadět že jim závidíš co dokázali a ty jsi medokázal nebo nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budu o tom bavit.
-