Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sna d to stihnu do simpsonu vcera bili dobre dili
  • Mne se chce spat
  • Ja dostanu penize tak si koupim neco od one firection
  • vy se učíte až do uterý!!!!!!!!!!!!!!! my máme prázdniny už od pondělí
    • To snad neni pravda
      • bohužel je
  • One direction are normal boys know how to sing just right so leave it alone let them live, yeah they are nice, but unless we sing so you are no one noticed so let them live!!!!!!!!!! !!!! (Sorry for mistakes) (One direction jsou normalni kluci akorat uměj zpívat tak je nechte napokoji nechte je žít jo jsou hezký ,ale dokut nezpívaly tak jsi jich nikdo nevšiml tak je nechte žít !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( omlouvam se za chyby)) *3*
    • Even if you do not like it so I'm telling the truth *13* *13* *13* *13* *13* (i když se vam to nelíbí tak řikam pravdu)
  • Děvčata...myslím že zrovna já nejsem ta pěkná.... kak říkáte:D
    mám z vás jen srandu, jak berete to fanouškování vážně...
    a mimochodem psát si můžu kam se mi zlíbí, je to přeci INTERNET, pokud někdo budete zase nadávat...
  • Zavolala ale hned jsem to zavěsila a tyto určitě taky udělášpsc
    • Ja mislim ze ne
  • You and i loveeeeeeeeeeeeeeee song
  • Na koncertech kromě Nialla nehrajou na hudební nástroje, musejí mít doprovodnou kapelu, což je trapné.. Vlastně ani na moc nástrojů hrát neumějí.. Prostě většinou přezpívají to, co jim složí producenti, což jsou většinou dvouakordové jednoduché přeslazené popové písničky..(-Kromě posledního alba MM, to musím uznat, už je docela kvalitní.) Neumějí napsat song o něčem jiném, než vztahu holky a kluka (až na pár výjimek).. Jak můžou být tak populární?? -_- Je neuznávám jako hudebníky.. -Ale hlavně, že jsou krásní a sexy, co? -_-
    Bývala jsem i directionerka, než jsem si tohle uvědomila. Ale teď je nehejtuju.
    Ale musím uznat, že mají i pár kladů: Nejsou přisprostlí a zfetovaní a nemají potřebu točit klipy s polonahýma twerkujícíma modelkama atd..
    Některé písničky jsou fakt dobré a kvalitní. WMYB má krásný text, dodal mi sebevědomí. Album MM se jim povedlo a je 100x lepší a kvalitnější, než ty předchozí.
    Hejtujte mě a zavalte mě dislajkama, jenom jsem řekla svůj názor :)
    Co si o jejich hudbě myslíte vy? Pište.
    • directionerky zas dislikujou xDDD
    • zapoměla jsem napsat, že dobře zpívají
  • Pardon že sem sem šla už to nikdy neudělám (niallerka a directionerka mněla pravdu
    • to je pěkně trapný pokus děvčata, je to velmi trapné a dětinské takhle se vydávat za mě:D mimochodem vás prozradila gramatika.... ,,mněla'' bych v životě nenapsala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit