Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už si zas zalezla co cou**
  • milá děvčata... nepíšu z toho důvodu, že mám na práci něco důležitějšího než vysedávat u netu a číst vaše příspěvky, do jednoho o bobku. nestydím se říct vám věk, jen se mi nechce vám zrovna se vyzpovídat. neurážím se, to určitě ne, já jsem v klidu, narozdíl od vás, vy se urazíte z každýho křivějšího slova na vaše oblíbence *3* s vámi bojovat??? s hloupostí se bojovat nedá *3* tož má poslední slova, nebaví mě to s vámi, dětska. Mějte se krásně, buďte dál vypatlaný a vlhký! *4*
    držte při sobě" bojujte za práva mravenců! *2*
    • Ty devk* ty nam budes neco ti si sama vypatlana a vlhka ti si urazet svoje oblibence
      • přesně tak
    • jakých mravencu co to hněteš za blbosti no tak se nestid říct svůj věk jo kdo je tvůj vlastně idol když na všechny utočíš
  • Konene
    • blbka blbka jak se hned urazila *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Moje rec
        • ona je urážlivá jak něco má asi nos navrchu a jak musí být pyšný
    • Mi sme prece directionerki a ti drzi pri sobe
      • no jasně *3* *3*
  • už nenapíšeš co asi se nasrala blbka *1* *1* *1* *1*
  • však psala že to byla chyba hurá janina je v prdčicích *2* *2* *2*
  • Nejlepsi z celi skup je Niall Horan
  • holky myslíte že si tohle všechno přečtou? beztak nevědí ani kde čr je.... natož aby znali vás desetiletý fanynky co neumí ani pořádně psát....
    • Nam neni deset tak zalez 2 lety dite
      • no néé, pozor, ono se to umí bránit *15* beztak nemáte ani občanku, natož rozum....
        jen mě zajímalo co tu plodíte za kraviny...
        • Ti picooooooooooooooo one direction nech
        • už sem to tu psala jednou a nehodlám to psat znovu sem nemožou hateři rozumíš prasečí mozečku ty máš občanku tak kolik je ti roku krá** *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • ty jsi asi ředitelka zeměkoule že mi sem zakazuješ přístup.. děvče to je internet, tady nic nedokážeš. *7*
            podle toho jak píšeš, co píšeš a co posloucháš.... ten můj prasečí mozeček je oproti tvýmu bobku luxus....
            nepotřebuji se ti tu vzpovídat, tobě rozhodně ne *3* ale je mi dost na to abych věděla, že tenhle svět jde do háje. a taky jsem zjistila, že přijít sem po několika letech byla chyba...samé dětičky tady..a nehraj si hlavně na dospělou
            • jak to že nepíšeš janino no tos nás překvapila já jsem si myslela že budeš bojovat a nic *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • Mi one direction vime vse
            • Ted najednou nepises ti bobku
            • jenže já jsem aspoň directionerka a chráním je proti hateřum jako si ty tak proč sem lezeš když je nemáš ráda cou**
            • To teda nevi kdi si znas hraje na dospelou no a co ze se mi libi one direction a jusrin bieber a nic ti nezakuzuju ale one direction ti mic neudelala tak je nemusis urazet zejjo
            • takže ty neřekneš koli máš roku niallerka mi aspoň řekla ta se nestydí jako ty *15* *15* *15*
  • one direction jsou nejlepší mam je strašně moc ráda muj neoblímější je Harry Styles :)) *3*
  • Byla sem na one fyrection hlasky a ty co to nesliseli tak to musi sliset
    Haryy:Rekni strejda Harry
    Lux:Maminka
    Harry:Rekni strejda Harry
    Lux:Maminka
    Harry:Kurv*
    Lux Kurv*
    Liam:Kdo te to naucil
    Lux:strejda Harry
    • kde jsto nasla to je hustyy *1* *1* *1*
    • direction
  • nejlepsi je i shoud kissed you