Přejít na výpis diskuzí

Ortel

HUDEBNÍ SKUPINA 20.9.2007 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tome držím ti palce pokračuj dal co to ti jde nejlíp snad jim už odevřeš oči těm pitomcům nahoře oči dost ti fandim tobě i tvé skupině
  • Tomáši,držím Ti neustále palce.Jen tak dál,Tvé skladby jsou zrdcadlem společnosti a ta je v současné době hodně pokřivená.Snad
    se Ti podaří jednou probudit ty co neslyší a nevidí kam se řítí tato zem,aby však nebylo pozdě!!!
    Přeji hodně úspěchů, v další činnosti.
  • tomasi perfektni texty jen tak pokracovat drzim palce
  • TO mas pravdu zadna s kapel jim nesaha ani po paty a vys proc protoze jse neboji zpivat pravdu ato jsi unich cenim
  • Hezký den, písničky zařazujeme do vysílání podle jejich oblíbenosti u posluchačů (kterou zjišťujeme pravidelným testováním). Je přirozené, že ne každému se líbí vše, ale pro nás je rozhodující „většina“. Od skupiny Ortel bohužel žádné nahrávky nemáme.

From: vanecek.dalibor@seznam.cz [mailto:vanecek.dalibor@seznam.cz]
    Sent: Wednesday, October 26, 2016 11:00 AM
    To: malbrecht@countryradio.cz
    Subject:

Dobrý den. Vážený pane řediteli. Ráno otevřu oči a pustím radio Country a tak to jde až do večera.Ale poslední dobou nejsem přesvědčený o správnosti zařazování písniček Karla Kryla. Ty byly aktuální před 20ti lety.
    Podle mne mimořádně vlastenecké písně hraje skupina Ortel a Tomáš Ortel. A tak bych rád věděl proč je nehrajete. Mám pocit, že Vám někdo nařizuje co máte hrát a co ne z rady pro TV a R vysílání. Asi to nebude dlouho trvat a přepnu. Díky za odpověď Dalibor Vaněček
  • Když jsem prvně slyšela písně skupiny Ortel celé hodiny jsem si skladby přehrávala. Ti, kdož kritizují chci poprosit, zkuste si jen číst texty. Jsem šťastná a vděčná, že někdo umí vyjádřit to, co prostý lid cítí hluboko v srdcích a neví se s tím rady. Zkusil si někdo někdy z vás - kritiků myšlenku ztvárnit veršem nebo hudbou? Já se hluboce skláním před Panem zpěvákem. Kdo píšete, že jde o vyřvávání textů, tak to je přece na místě!!!! To jsou tak vážná témata, že bych šla taky někam řvát, ale můžu leda tak na lampárnu. A co písně téže skupiny plné lásky a něhy? Kluci, jste skvělí, jen tak dál. Děkuji, že jste mi dali naději, že pořádní chlapi ještě nevymřeli. Jiřka
  • Skoda ze neumeji hrat ale to je dnes asi jedno kdejaky hudebni analfabet se u nas muze prezentovat je mi uplne jedno o cem jsou texty ale kdyz uz vylezou na podium tak by meli ovladat sve nastroje a o zpevu se tu neda mluvit jestli vite co to je intobace
  • Vy jste asi nikdy dobře neposlouchala o čem zpívají. Blby teksty mají Kountry.zd.
  • Pani Martinko, mě je zase líto Vaší dcery k čemu ji vedete.Jí se bude líbit to, co mamince. Nemá ještě svůj ná-
    zor. A ani si ho neudělá, když ji budete vnucovat ten svúj. Jste ještě mladá a nic nedovedete posoudit.Je mnoho krásných kapel muzikantů na světové úrovni, nádherné texty a melodie.A český národ umí držet dohromady, jen vy to nevidíte-klapky na očích.Váše idee vám neberu. Jednou se možná proberete. Oni i bílý dělaj pěknej bordel, kradou a vraždí stejně jako ti černí.A je to ve výchově. Jak vychováváte svoji dceru? Začněte u sebe !!
    Iva.
  • Já jsem zastáncem smysluplných textú a muziky.Toto není umení ale vyrvávání blbých textu. Vyrustala jsem na big beatu, metalu, country, blues, rocku a vázné hudbe. Dnesni generaci to nic neriká.Take nemám ráda ruzná etnika,ale jsou mezi nimi i slusní lide. Co tyká Zlatého slavika, ceny by měli dostávat umelci ,kteří něco dokázali svoji praci a hlavne je to o zpevu a prezentaci sama sebe.
    Násili je na této zemi tolik, ze ještě ho propagovat v "umeni" je primitivni a hlavne ti, co to obdivuji by si měli uvědomit,ze budou jednou vychovávat svoje deti a je na nich , co z nich bude.
  • tak ted ke slavikum: co je gypsy zac je jesne ,a konecne ita pazdera, schazi jim slusne vychovani,neunesou cizi uspech a kritika tzv xenofobie je blbost. vzdyt burcuji narod k boji za svebytnoat za na si moralku ane za ideologii najezdnickyc hord. no pridali se k zmrdum ala bartoska-narcis nebo dyk. ale cemu se diit kdyz v tomto atate je ministr presedou odnoze lansmansaftu a nbu ani predsedovi vlady to nevadi. noco pata kolona! tak tomassi odvahu a hura do toho
  • Sluníčkáři nevědí že prví v Čechách použil lebku ve svém znaku Rožmberský řád lebky Memento Mori prvním velmistrem řádu se stal sám jeho zakladatel Petr Vok, další kdo ho používal byly ČSR legie úderné oddíly za první světové váky, dnes ho mají na vyznamenání evropská unie pro lidská práva za boj proti terorismu.
  • Nerozumíš tomu. *12*
  • na jejich koncerte :-D
  • Miluji Ortel a miluji jejich texty je skoda,ze cesi nerozumi cechum,kteri vi o cem zpivaj posloucham je,uz par let a i ma 11leta dcera je ma rada a kdyz jde clovek na jejich koncert,tak to je uplne o necem jinem je mi smutno z toho,ze cesky narod neumi drzet pri sobe a umej jen nadavat a je jim jedno co se deje kolem nich *9* *13* *10*
  • No milej Pepo a o tom to je.Ortel je vynikající česká vlastenecká skupina.Burcuje lidi aby se už konečně probudili.Na jejich textech neni nic rasistického jak se je snaží prezentovat nynější mediální žumpa.Je skvělé že tato skupina u nás je a doufám že dlouho bude.Ať žije ORTEL.
  • Tak to by mě zajímalo co posloucháš Ty?
  • Ortel staví na tom co se děje ve světě, ale hlavně na tom co chtějí lidi slyšet. Hlavně mi přijde při jejich poslechu, že slyším Landu a Harlej v jednom. Navíc ne vše o čem zpíváte je pravdou hoši. Jinak každá kapela má své fanoušky, ale já vím, že naštěstí nikdy mezi ně patřit nebudu, jelikož zpěv je šílený a hudba hrozná. Je spousta jiných kapel, kterým nesahá Ortel ani po kotníky.
  • No páč Tomáš Ortel krade nejenom básničky, ale i peníze!!!
  • Ortel z Plzně vám ukradne všechno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit