Přejít na výpis diskuzí

Ortel

HUDEBNÍ SKUPINA 20.9.2007 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A je to tady

Vítáme prvního fanouška na tomto portálu!!! *14*
  • Moc pěkná muzika a perfektní texty jen tak dál . *3* *3* *3*
    • Skoda ze neumeji hrat ale to je dnes asi jedno kdejaky hudebni analfabet se u nas muze prezentovat je mi uplne jedno o cem jsou texty ale kdyz uz vylezou na podium tak by meli ovladat sve nastroje a o zpevu se tu neda mluvit jestli vite co to je intobace
  • díky

je na světě málo lidí které ještě zajímá okolní svět a nehledí jen na vlastní kapsu!Hudba ,texty...vše je skvělé držím palce do dalších písní,doufám že se fanoušci pohrnou a pochopí vaši hudbu *3*
    • Re: díky

Díky Jani.... *3*
  • Miluji Ortel a miluji jejich texty je skoda,ze cesi nerozumi cechum,kteri vi o cem zpivaj posloucham je,uz par let a i ma 11leta dcera je ma rada a kdyz jde clovek na jejich koncert,tak to je uplne o necem jinem je mi smutno z toho,ze cesky narod neumi drzet pri sobe a umej jen nadavat a je jim jedno co se deje kolem nich *9* *13* *10*
    • Pani Martinko, mě je zase líto Vaší dcery k čemu ji vedete.Jí se bude líbit to, co mamince. Nemá ještě svůj ná-
      zor. A ani si ho neudělá, když ji budete vnucovat ten svúj. Jste ještě mladá a nic nedovedete posoudit.Je mnoho krásných kapel muzikantů na světové úrovni, nádherné texty a melodie.A český národ umí držet dohromady, jen vy to nevidíte-klapky na očích.Váše idee vám neberu. Jednou se možná proberete. Oni i bílý dělaj pěknej bordel, kradou a vraždí stejně jako ti černí.A je to ve výchově. Jak vychováváte svoji dceru? Začněte u sebe !!
      Iva.
  • Pozdrav

Zdravím kapelu! Vaše hudba mě příjemně potěšila,hlavně texty.Těším se na další vystoupení. Držím palce a ať Vám to šlape!!! *3*
    • Re: Pozdrav

díky za kladnou odezvu...těší nás tvůj ohlas
  • ahojky jste fakt dobrý a hlavně ty pravdivý texty ,ani se nedivým že se to našim MOCIPÁNŮM nelíbí,díky Vám
  • dobrá muzika

Docela vá to šlape.Jen tak dál.
  • Sluníčkáři nevědí že prví v Čechách použil lebku ve svém znaku Rožmberský řád lebky Memento Mori prvním velmistrem řádu se stal sám jeho zakladatel Petr Vok, další kdo ho používal byly ČSR legie úderné oddíly za první světové váky, dnes ho mají na vyznamenání evropská unie pro lidská práva za boj proti terorismu.
  • fotečky

Děkuji za milé přivítání na portálu a přeji hodně štěstíčka do dalších roků plných hudby. Připojuji nějaké fotečky! *8*
  • Já na naše mocipány kašlu, ale Ortel taky nemá ve všem pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit