-
Jste fakt dost dobrý
Ahoj jde někde sehnat vaše album , moc se mi líbíte a chtěl bych slyšet víc. Jste fakt špička . -
KRÁDEŽ!!!!!
Kapela Ortel má pěknou muziku,skvělé texty,ale rozhodně nejde svou cestou!
Jde po cestě Děčínské kapely Ortel,která hraje od roku 1997 a vydala 2cd a které ukradly název,toto není cesta o které se vyjadřují ve svých textech. -
-
Re: KRÁDEŽ!!!!!
Když si takovej znalec, tak bys mel vedet ze vydali 3cd Boj nekonci, Pro vas a vase zeny, White Justice -
Chlapče s horkou hlavou mrkni se na bandzone je tam další kapela Ortel z Moravy podle jejich historie prý vznikla před 20lety, to ten tvůj "děčínskej" tedy taky kradl že? *15* -
prosím tebe co by z toho měli krást název kapely která už dávnno nehraje?vzpamatuj se vždyt jim ty děčínáci nesahaj ani po kotníky -
-
Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!
mě se teda taky víc líbí ti děčínští, sice starý a s horši kvalitou. Teda nechci tvrdit ze plzenští mají horší hudbu - to ne! ... jen je to pro někoho matoucí.. ale tak co už :) -
jedině DĚČÍN!!! a žádnej ubožák z Plzně na ně nikdy mít nebude. a to, že jim ukradli název, tak za tim si budu do smrti stát. Hamba Plzni!!! *5* -
-
Ortel z Plzně vám ukradne všechno.
-
Re: Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!
ale no tak, vždyť sám víš že meleš nesmysly... *3*
-
-
-
Co to meleš jaká krádež, každý kdo má trochu přehled ví, že meleš kraviny :D *5* -
-
To nejsou kraviny,jak je možné aby si úmyslně přisvojily název již zaběhlé kapely o které dobře vědí z minulosti,že existuje a věděly to když začínaly hrát v této sestavě hlavně exbubeník Conflik.....
-
-
-
cha
Hloupa a prvoplanova hudba bez myslenky. Zpev absolutne otresnej. -
Hezký den, písničky zařazujeme do vysílání podle jejich oblíbenosti u posluchačů (kterou zjišťujeme pravidelným testováním). Je přirozené, že ne každému se líbí vše, ale pro nás je rozhodující „většina“. Od skupiny Ortel bohužel žádné nahrávky nemáme.
From: vanecek.dalibor@seznam.cz [mailto:vanecek.dalibor@seznam.cz]
Sent: Wednesday, October 26, 2016 11:00 AM
To: malbrecht@countryradio.cz
Subject:
Dobrý den. Vážený pane řediteli. Ráno otevřu oči a pustím radio Country a tak to jde až do večera.Ale poslední dobou nejsem přesvědčený o správnosti zařazování písniček Karla Kryla. Ty byly aktuální před 20ti lety.
Podle mne mimořádně vlastenecké písně hraje skupina Ortel a Tomáš Ortel. A tak bych rád věděl proč je nehrajete. Mám pocit, že Vám někdo nařizuje co máte hrát a co ne z rady pro TV a R vysílání. Asi to nebude dlouho trvat a přepnu. Díky za odpověď Dalibor Vaněček -
Ortel staví na tom co se děje ve světě, ale hlavně na tom co chtějí lidi slyšet. Hlavně mi přijde při jejich poslechu, že slyším Landu a Harlej v jednom. Navíc ne vše o čem zpíváte je pravdou hoši. Jinak každá kapela má své fanoušky, ale já vím, že naštěstí nikdy mezi ně patřit nebudu, jelikož zpěv je šílený a hudba hrozná. Je spousta jiných kapel, kterým nesahá Ortel ani po kotníky.
-
-
TO mas pravdu zadna s kapel jim nesaha ani po paty a vys proc protoze jse neboji zpivat pravdu ato jsi unich cenim
-
Nerozumíš tomu. *12*
-
No milej Pepo a o tom to je.Ortel je vynikající česká vlastenecká skupina.Burcuje lidi aby se už konečně probudili.Na jejich textech neni nic rasistického jak se je snaží prezentovat nynější mediální žumpa.Je skvělé že tato skupina u nás je a doufám že dlouho bude.Ať žije ORTEL.
-
Tak to by mě zajímalo co posloucháš Ty?
-