Přejít na výpis diskuzí

Ortel

HUDEBNÍ SKUPINA 20.9.2007 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já na naše mocipány kašlu, ale Ortel taky nemá ve všem pravdu.
  • ahojky jste fakt dobrý a hlavně ty pravdivý texty ,ani se nedivým že se to našim MOCIPÁNŮM nelíbí,díky Vám
  • Moc pěkná muzika a perfektní texty jen tak dál . *3* *3* *3*
    • Skoda ze neumeji hrat ale to je dnes asi jedno kdejaky hudebni analfabet se u nas muze prezentovat je mi uplne jedno o cem jsou texty ale kdyz uz vylezou na podium tak by meli ovladat sve nastroje a o zpevu se tu neda mluvit jestli vite co to je intobace
  • Od skupiny ORTEL jsem si v lednu objednala a zaplatila CD a do dnešního dne nemám ani peníze ani CD. Na e-maily a telefony nereagují.
    • No páč Tomáš Ortel krade nejenom básničky, ale i peníze!!!
  • schanim

Prosím,kde můžu sehnat triko s nadpisem Ortel
    *3*
    • na jejich koncerte :-D
  • cha

Hloupa a prvoplanova hudba bez myslenky. Zpev absolutne otresnej.
  • hledam

caues hele nevite nekdo kde sezenu song JAK VOLNEJ PTAK? nikdo to nemuzu najit.. *9*
    • Re: hledam

na jejich novém CD co se právě točí
  • Ortel x Ortel

zkuste si najít CDčka s názvi Kolaborant, Pro vása vaše ženy, Boj nekončí a zjistíte samy že nejdo o jednu a tu samou skupinu *3*
    • Re: Ortel x Ortel

Nikdo tu netvrdí že je to ta samá kapela myslím si že je to úplně jedno kolik Ortelů je v hudebním světě jen čas ukáže kterej má takovej potenciál na to aby ostatní Orteláky zastínil *3*
  • KRÁDEŽ!!!!!

Kapela Ortel má pěknou muziku,skvělé texty,ale rozhodně nejde svou cestou!
    Jde po cestě Děčínské kapely Ortel,která hraje od roku 1997 a vydala 2cd a které ukradly název,toto není cesta o které se vyjadřují ve svých textech.
    • Re: KRÁDEŽ!!!!!

Když si takovej znalec, tak bys mel vedet ze vydali 3cd Boj nekonci, Pro vas a vase zeny, White Justice

Chlapče s horkou hlavou mrkni se na bandzone je tam další kapela Ortel z Moravy podle jejich historie prý vznikla před 20lety, to ten tvůj "děčínskej" tedy taky kradl že? *15*

prosím tebe co by z toho měli krást název kapely která už dávnno nehraje?vzpamatuj se vždyt jim ty děčínáci nesahaj ani po kotníky
      • Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!

mě se teda taky víc líbí ti děčínští, sice starý a s horši kvalitou. Teda nechci tvrdit ze plzenští mají horší hudbu - to ne! ... jen je to pro někoho matoucí.. ale tak co už :)

jedině DĚČÍN!!! a žádnej ubožák z Plzně na ně nikdy mít nebude. a to, že jim ukradli název, tak za tim si budu do smrti stát. Hamba Plzni!!! *5*
        • Ortel z Plzně vám ukradne všechno.
        • Re: Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!

ale no tak, vždyť sám víš že meleš nesmysly... *3*

Co to meleš jaká krádež, každý kdo má trochu přehled ví, že meleš kraviny :D *5*

To nejsou kraviny,jak je možné aby si úmyslně přisvojily název již zaběhlé kapely o které dobře vědí z minulosti,že existuje a věděly to když začínaly hrát v této sestavě hlavně exbubeník Conflik.....
  • Jste fakt dost dobrý

Ahoj jde někde sehnat vaše album , moc se mi líbíte a chtěl bych slyšet víc. Jste fakt špička .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit