-
Já na naše mocipány kašlu, ale Ortel taky nemá ve všem pravdu.
-
ahojky jste fakt dobrý a hlavně ty pravdivý texty ,ani se nedivým že se to našim MOCIPÁNŮM nelíbí,díky Vám
-
Moc pěkná muzika a perfektní texty jen tak dál . *3* *3* *3*
-
-
Skoda ze neumeji hrat ale to je dnes asi jedno kdejaky hudebni analfabet se u nas muze prezentovat je mi uplne jedno o cem jsou texty ale kdyz uz vylezou na podium tak by meli ovladat sve nastroje a o zpevu se tu neda mluvit jestli vite co to je intobace
-
-
Od skupiny ORTEL jsem si v lednu objednala a zaplatila CD a do dnešního dne nemám ani peníze ani CD. Na e-maily a telefony nereagují.
-
-
No páč Tomáš Ortel krade nejenom básničky, ale i peníze!!!
-
-
schanim
Prosím,kde můžu sehnat triko s nadpisem Ortel
*3* -
-
na jejich koncerte :-D
-
-
cha
Hloupa a prvoplanova hudba bez myslenky. Zpev absolutne otresnej. -
hledam
caues hele nevite nekdo kde sezenu song JAK VOLNEJ PTAK? nikdo to nemuzu najit.. *9* -
-
Re: hledam
na jejich novém CD co se právě točí
-
-
Ortel x Ortel
zkuste si najít CDčka s názvi Kolaborant, Pro vása vaše ženy, Boj nekončí a zjistíte samy že nejdo o jednu a tu samou skupinu *3* -
-
Re: Ortel x Ortel
Nikdo tu netvrdí že je to ta samá kapela myslím si že je to úplně jedno kolik Ortelů je v hudebním světě jen čas ukáže kterej má takovej potenciál na to aby ostatní Orteláky zastínil *3*
-
-
KRÁDEŽ!!!!!
Kapela Ortel má pěknou muziku,skvělé texty,ale rozhodně nejde svou cestou!
Jde po cestě Děčínské kapely Ortel,která hraje od roku 1997 a vydala 2cd a které ukradly název,toto není cesta o které se vyjadřují ve svých textech. -
-
Re: KRÁDEŽ!!!!!
Když si takovej znalec, tak bys mel vedet ze vydali 3cd Boj nekonci, Pro vas a vase zeny, White Justice -
Chlapče s horkou hlavou mrkni se na bandzone je tam další kapela Ortel z Moravy podle jejich historie prý vznikla před 20lety, to ten tvůj "děčínskej" tedy taky kradl že? *15* -
prosím tebe co by z toho měli krást název kapely která už dávnno nehraje?vzpamatuj se vždyt jim ty děčínáci nesahaj ani po kotníky -
-
Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!
mě se teda taky víc líbí ti děčínští, sice starý a s horši kvalitou. Teda nechci tvrdit ze plzenští mají horší hudbu - to ne! ... jen je to pro někoho matoucí.. ale tak co už :) -
jedině DĚČÍN!!! a žádnej ubožák z Plzně na ně nikdy mít nebude. a to, že jim ukradli název, tak za tim si budu do smrti stát. Hamba Plzni!!! *5* -
-
Ortel z Plzně vám ukradne všechno.
-
Re: Re: Re: KRÁDEŽ!!!!!
ale no tak, vždyť sám víš že meleš nesmysly... *3*
-
-
-
Co to meleš jaká krádež, každý kdo má trochu přehled ví, že meleš kraviny :D *5* -
-
To nejsou kraviny,jak je možné aby si úmyslně přisvojily název již zaběhlé kapely o které dobře vědí z minulosti,že existuje a věděly to když začínaly hrát v této sestavě hlavně exbubeník Conflik.....
-
-
-
Jste fakt dost dobrý
Ahoj jde někde sehnat vaše album , moc se mi líbíte a chtěl bych slyšet víc. Jste fakt špička .