-
Schluss
A máme po sradě. Jan, Juri, Frank a Linke odcházej... -
kluci v praze
to snad né.....já se ne ně strašně moc těším a oni nepřijednou....mě se chce brečet -
????
Kdyby někdo věděl kdy majou byt v roce 2009 v čr tak my pls pidnete na meil ju diiky moc :-* -
-
Re: ????
Jestli to chceš vědět co nejdřív a 100%, tak se dívej na www.panik-musik.de - jejich oficiální stránky a nebo českej sqělej blog o nich - www.panik-musik.blog.cz ... Maj tam aji překlady různejch zpráv a tak podobně... Pak ještě promakanější najdeš na nevadatan.cz ;)
-
-
hnus
je to super skupina... a těm jejich manažerům bych nakopala... za to, že museli spát na podlaze, nedostali pořádný pokoj a ani peníze...fakt hrůza -
Killerpilze nejsou prpadáááááááák
nevím kdo může říct takovou kravinu jako že Killerpilze jsou propadák.... *13* -
-
Re: Killerpilze nejsou prpadáááááááák
mno tak já je moc nemusím ale určitě neříkám že sou propadák *1* *5* *3* -
-
Re: Re: Killerpilze nejsou prpadáááááááák
jo si totiž kkrráávvaa
-
-
-
?????????
Ježiš co tady řešíte Killerpilze????? -
?????????
Ježiš co tady řešíte Killerpilze????? -
-
Souhlas
Jj presnej souhlas...pls mluvte tady jenom o nich...treba nacnu tema co rikate na to ze budou asi v CR??? *15* -
-
Re: Souhlas
Mluvíš o tom Hradci Královém to Rock for peopole nebo jak se to jmenuje?????
-
-
-
toe pro tu ANTIPANIK jo
ježiš nwm co ti je ještě řekni že bys je tady nechtěla vidět??? *9* *9* -
Love
ja Panik proste milujem su super ale mohli by spravit koncert konecne aj na slovensku *14* -
Milujuuu
Ahoooj hej prosim prosim kdybyste nekdo meli stranku kde se daji objednat nejaky obleceni nevad tan nebo uz PANIK tak mi to pls napiste na meil dekujuu mooc *14* *14*