-
MTv for fans
Hele koukaly jste na MTv, Paramore tam převzali cenu za nejlepší alternative s písni The only exeption - jsou fakt dobří, co-ne to je slabé slovo,cenu jim předala Eva Longoria Parker a pak si Hayley zaspívala s r'n'b zpěvákem B.o.B. píseň Airplanes - boží, já je moc zbožňuju a přál bych si, aby si v Česku taky našli čas na koncert, ale to asi všichni, co? *14* *14* *14* *14* *14* -
věřim jim
parompre sou nejlepši takova hudba co hraji oni to jen tak někdo neumi sem tu ale pišu tu tu proto aby měli vic a víc fandu *3* -
AŤ ŽIJE ROCK!!!
U say Justin Bieber, I say Sick Puppies
U say Ashley Tisdale, I say Breaking Benjamin
U say Paris Hilton, I say Evanescence
U say Miley Cyrus, I say Paramore
U say Pussycat dolls, I say Three Days Grace
U say Lil Wayne, I say Linkin Park
U say Jonas Brother, I say Green Day
U say Enrique Iglesias, I say Simple plan
U say Justin Timberlake, I say Seether
92% teenagerů poslouchá pop a hip-hop. Pokud patříš mezi těch 8 %, kteří ještě stále poslouchají opravdovou muziku, rozšiř tento vzkaz dále. AŤ ŽIJE ROCK!!! -
-
Re: AŤ ŽIJE ROCK!!!
ještě My Chemical Romance xD
JInak PAramore sou skvělí a na to že se knim Hayley přidala když jí bylo 13 ty první písničky zpívá úžasně *4*
-
-
Paramore
http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/?chartselect=8 - hlasujte pro Paramore *14* *14* -
Berlin
Hojky všem fanouškům, praví fandové nevynechali příležitost si je naživo poslechnout, když byli tak blízko, 4.12. jsme na nich byli v Berlíně a mlžu vám říct, že to byl hodně luxusní zážitek :) -
-
Re: Berlin
Nápodobně *1* Bylo to luxusní -
-
Re: Re: Berlin
jj *1*
-
-
Re: Berlin
ach jo,ty se máš *9* ,já jsem sice chtěla jet jenomže jsem nemohla..Ae myslím,že zážitek to byl určitě pořádnej *1*
-
-
PLSKY
ahooojik prosím hlásnete pro mě SONS? ...jsem tam jako Deedou s písni Decode od Paramore :
http://puclinqa.blog.cz/0911/1-kolo-sons-hlasuj
díííky moc =o* -
Sou nej!
Paramore sem začala poslouchat díky Twilight a od tý doby je naprosto zbožnuju!!!Sou fakt origoš a ještě sem nenašla písničku která by se mi nelíbila *14* -
-
Re: Sou nej!
já to poslouchám taky díky twilight *14* *14* -
jojo presne ja taky *4* *1* -
Tak to jsme na tom úplně stejně!!!
-
-
smradi
jou zmrdi ja je nesnasim -
-
Re: smradi
Jsou supr!!! -
-
Re: Re: smradi
tak to každopádně ne? *1*
-
-
Re: smradi
a to tady jako děláš co?tohle je fórum pro fanoušky a ne pro debily,nepoznáš dobrou hudbu ani kdyby tě praštila přímo do obličeje ty ubožáku
-
-
Zase Brand New Eyes
Všechny písničky z jejich alba si můžete stáhnout zde : http://teledyski.info/ .Jsou tam úplně všechny písničky z alba Brand New Eyes ! -
Brand New Eyes a Riot!
Tak jsem editovala diskografii a přidala tam album Brand New Eyes a taky jsem upravila Riot!(přidala jsem přední obal a napsala texty k písničkám) .To, co nensáším je to, když někdo něco udělá necelý!!!Už je toale naštígro v poho.Mimochodem, co říkáte na jejich písničku Ignorance?Mě se strašně líbí poslouchám ji v jednom kuse!! -
-
Re: Brand New Eyes a Riot!
Mě se ta písnička taky líbí *14* -
Re: Brand New Eyes a Riot!
hewe tedka jsem viděla ten jejich novej videoklip na písničku brick by boring brick a jakože fakt nářez...Muzika skvělá a všem to tam moc sluší *1* -
-
Re: Re: Brand New Eyes a Riot!
Ten klip je suprovej!Sice to není jedna z mých zrovna oblíbených ale je dcl pěkná. x)
-
-