-
Re: For všechny buzny
Taky doufáš že budou koncertovat v Praze???Já stráášně moc *14* ...Jestli chceš hoď si mě do přátel -
Re: For všechny buzny
díky ti,tady je takovejch lidí jako my potřeba *1* *1* *1* ....Navíc oni jim nesahaj ani po kotníky,takže ať si prdel políbí -
For všechny buzny
Ehm..Když si to tady tak čtu mám z některých výřepy nebudu jmenovat ty lidi, oni ví.Jen by mě zajímalo co vy jste za svůj život dokázali, asi jste si nevšimli, že je to dost talentovaná skupina *3* Si myslíte, že dokážete co vašima komentářema?
Souhlasim s Rebelkou94:)Naprosto ve všem!
A jakož to Paramore jsou spíše rokec ale našla by se tam i známka punku takže lidi punks not dead! -
dfds
zpevacka je moc pekna! *14* -
Paramore do ČR!!
My chceme Paramore do Čech!! *14* *14* *14* -
paramore
Zdravíím šecky fanoušky.. :) Paramore je príma skupina.. :) má skvělý silný a chytlavý písničky.. skvělou muziku a Hayley má úžasnej silnej hlas.. :) doufam, že někdy dorazí do ČR.. :) ujíždim na Paramore.. :D:D *14* -
Re: Re: FUUUUUJ
Tak,tak...asi je zaostalej *1* neví čím se utírá zadek -
Re: Re: rE : tonka
přesně tak nemá tady co otravovat *15* -
Re: Jsou super!
PARAMORE jsou nej nej nej nej skupina!!!Taky bych chtěla,aby měli koncert tady v česku. *14* -
Re: FUUUUUJ
víííš,p**** se utírá toaletním papírem,a ne cédéčkem,jestli ti to ještě nikdo neřek. *1* -
Re: rE : tonka
A ty si myslíš,že nás (fanoušky) to zajímá??? Abych ti pravdu řekla,mě je uplně jedno co si o nich myslíš,ale pleteš se,protože ,,Keby to zaniklo´´ tak bych si toho určitě všimla!A nejen já. Takže už sem nelez a dej pokoj s hnusnejma komentama.
*5* *1* *4* -
For diwa swina
Haha a proč sem teda píšeš???A pro tvojí informaci jejich fanoušky nejsou retardovaný blondýny(i když některý retard tak trochu jsou),ale úplně normální lidi co mají rádi dobrej styl hudby...a když jde o to fuck off tak víš že jeden z významů tohoto slova je odprejskni????No jestli sis myslela že je to sprostý až na půdu tak se pleteš.Přestaň kazit náladu fanouškům nejlepší skupiny na světě a jdi si trousit jedovatiny jinam,kde ti to budou tolerovat....A my,fanoušci best group of the world,tě tady nechceme vidět..a jestli si to byla ty kdo tady špatně ohodnotila naše dobré názory,tak jsi tak trapná chudinka až to bolí...Nechci být zase sprostá a vyhrocovat konflikty...toť vše mí drazí rockeři,PARAMORE 4EWER!!!!!!IF YOU DONT LIKE THEM,KISS MY ASS!! *15* *15* *1* *1* *1* -
rE : tonka
Ja NIE SOM fans tejto havede. Keby to zaniklo, ani by si to nikto nevsimol /az na par retardovanych blondinok/ FUCK OFF PARAMORE -
Best Group
Paramore sú proste úúžasní, len škoda, že nie sú na Slovensku známi... keby ich dávali v rádiu tak som strašne šťastná...jednoducho ich milujéém!! :D -
FOR NOOOB
NOOB:Proč jsem píšeš když se ti nelíbí???Tohle je fórum pro fanoušky a ty sám smrdíš jak popelnice a to jsi na tom tak špatně že si musíš utírat ten tvůj posranej zadek cd a ne toaleťákem???A na jejich Cd by si neměl takže si asi utíráš prdel kopií z číny...Ty zasraná socko.A neurážej nás,odpovědnost za svojí sexuální orientaci si nese každý sám,takže i kdyby jsme buzny byli tak co je ti do toho????
s Pozdravem a posláním
do pekel
Snobská Rebelka94 *16* *16* -
FUUUUUJ
PARAMORE SOU NEJHORSI SKUPINA NA SVETE BUZNY SMRDITE A ONI TAKY UTREL SEM SI PRDEL S JEJCIH CD SMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJ SMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJSMRDEJ SMRDEJ PARAMORE SMRDEJ -
Dodatek
Škoda jen že tu na ně nemáme kontakty *1* ..Jsou perfektní.Jejich hudba je od každého stylu trochu a nikdy neomrzí.Ten soundtrack k filmu Stmívání neměl chybu,můžu ho poslouchat až do zblbnutí a stejně se mi nezprotiví....Paramore 4eeeewwwwwweeer!!! *14* *14* *14* -
Jsou super!
Paramore jsou fakt good,snad budou mít v roce 2009 další album,nevíte někdo jestli ho plánují?A hej,doufám že tu budou mít koncert *14* *14* *14* -
Re: PaRaMoRe
miluju tuhe kapelu...doufám že fakt přijedou a doufám že né do prahy to bych musela přes celou čr....ale pro ně bych udělala vše...nejlepší kapela na světě...nemají chybu...wow. *14* *14* *14* *14* *14* -
Paramore
Jsou fakt supéér! *1* *1*