-
Re: Re: Re: Písničky
jj,v poho *1* *1* *1* *1* -
Re: Jsou super!
Jo budou mít new album :) nekdy po kwětnu chcou začít ... nebo ho wydat teď nwm *14* -
Re: FUUUUUJ
Serte na toho cipa... newí co je dobrá hudba, beztak je hluchý kokos jeden -
Re: Re: Písničky
Ok tak... DECODE, Decoy, hello hello, stop this songm Rewind, Stay Away.... Lepší ? *1* -
Re: Písničky
mnoo nwm,ale zapomněla si na Decode ,to je zločinn *16* néé dělám si srandu,se stává *1* -
Písničky
Čaute. K čemu patří třeba takowé písničky jako Stay Avay, Rewind, Stop This Song, Number One ... ? Když ne do Riot ani All We Knows Is Falling -
Re: Re: EMO
hlavně že ty Emo nejseš,hmm hopíku zajebanej....jdi si radši hrát se žiletkou a neotravuj tady vzduch *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: EMO
Hej,co sem lezeš ty hnusnej vidláku z venkova?????Radši drž hubu a vidle v ruce co?Hopere zasranej,nebo si snad diskant?? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Paramore nemá s EMO stylem nic společného a kdo to tvrdí tak je hlupák který neví co mluví a takoví jsou nejhorší... *13* -
Co sem lezeš aby si krytizoval....Drzost *16* -
EMO
jsou hnusni blby emaci sou na sracky -
Re: Re: Re: Album
ještě nevyšlo, tak ho nemohl nikdo slyšet...jen na paramore.net jsou ukázky na novy album a k tomu hraje pisnicka Miracle - taky uzasnej song (ostatne, jako kazdy od paramore ;) ) *3* -
Re: FUUUUUJ
tak to teda fakt neni pravda di nekam jsou fakt hrozne super *13* *4* *10* *16* -
Re: Taky mě to štve!
to mas fakt pravdu jsou faakt hrooooooozne super a nejsou emaři *4* *13* -
Re: Re: Re: Re: song
Jj,naprosto správně řečeno *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Taky mě to štve!
Přesně tak, sem ráda že se mnou souhlasíte:) EMO hudba je něco uplně jinýho než hrajou Paramore......ty jejich seznamy EMO kapel mě vytáčej, většina kapel ani EMO neni, ale prostě se to Emařum líbí, tak je to jejich- je to EMO *16* -
Re: Re: Taky mě to štve!
jj,hovada....to že se to líbí některejm emařům,neznamená že je z toho hned emo hudba *5* ,ty lidi museli bejt padlí na hlavu když to řekli -
Re: Taky mě to štve!
Takm to si nemyslim, ze by se rozpadli....drzej pri sobe uz nakou tu dobu a myslim si, ze jijich fanousci by to ani nedovolili... a ze jsou Emo? tak to ani nahodou. ty lidi, co rikaj o jinech, ze jsou emo by si nejdriv meli zjistit co to znamena byt emo...at si to najdou treba na wikipedii...tam to je, tak co? *5* -
Taky mě to štve!
Taky mě štve jak Paramore přiřazujou k EMU.....Já si teda myslim že EMo nejsou a pokud vim, ani to o sobě nikdy neřekli!Sou jiný než ostatní skupiny, sou originální a na nic si nehrajou a ani nemusej bejt všude vidět třeba jako Tokio Hotel nebo Jonas Brothers. Maj rádi hudbu a tak hrajou a nedělaj to kvůli penězum nebo slávě......doufam že nedopadnou jako všechny ty oslavovaný, zhejčkaný kapely, který se za chvíli stejně rozpadnou a všichni na ně zapomenou. Držim jim palce ať zustanou jaký sou, protože proto je máme rádi!!! -
Re: Re: Re: song
No jasny, ze vsecky jsou naprosto AMAZING ! *14*