Přejít na výpis diskuzí

Paramore

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
175 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Taylor York

Dokonalý,to je přesnější *1*
  • Re: Re: Re: Re: Taylor York

Jo no dvě nové písničky Ignorace a Where the lines overlap to jsou s toho novýho CD...Dost našlapané...Ne??? *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Taylor York

No jak se bude jmenovat nevím ale ma vyjít tuším 9.září... *3* *3* *3*
  • Re: Re: Taylor York

užsem sem chtěl přidat dotaz.zhe jsem na youtube.com nasla nejake pisnicky ktere neejsou na zadnem z jejich zatim vydanych desek.....jak by se to cd melo jmenovat??kdy by melo vyjit??
    předem moc díky
  • Re: Taylor York

No už taky bylo na čase.. *3* *3*
  • Taylor York

Všichni! Členové Paramore pro Vás mají zvláštní oznámení: Uvědomujeme si, že už je to dlouho. Dnes je ten den. Čtyři z nás (Hayley, Zac, Josh a Jeremy) vám s radostí oznamují, že Taylor York, kytarista je po více než dvou letech oficiálním členem kapely! Taylor tu byl už od začátku Paramore. Možná už než jsme začali. Dokonce pomáhal napsat některé oblíbené písně jako Conspiracy a taky That’s What You Get z Riot! Takže bez dalších povyků, nejnovější a finálová sestava Pramore je:Benjamin Taylor York!
  • Re: Re: FUUUUUJ

Moc je zbožnuju.Jsou neeeej skupina na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
  • Re: CD

jjj,taky jsem je slyšela a docela hukot že lidi???? *3* *3*
  • CD

Zdarec lidičky tak co těšíte se na nové CD.Bude to pecka *3* Už Ignorance a WTLO jsou nadupané jako svině *1*Tak se nemůžu dočkat zbytku.... *3* *3*
  • Re: Re: Spojuje nás Paramore

Promiňte,nemusíte tu urážet,toto je fórum pro fanoušky a ne pro odpůrce.PARAMORE ROCKS!!! *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: Muck!!!

BarRy:hele,uklidni se, jo??Promiň,nebudu tady urážet fanouška stejné skupiny jako mám ráda já(tím myslím tebe)...Respektuj to,že ne každej o nich ví už od jejich založení,prvního alba atd...Možná je blondýna..no a???taky jsem byla a teďka mám hlavu obarvenou na hnědo-červenou barvu...Já se naštěstí za to nestydím
    Mimochodem já jsem je poslouchala už od alba all we know is falling což bylo v roce 2005 a to jsem byla teprv 10 letá holka...vždycky jsem měla vášeň pro rock a energickou hudbu-pls pochopíš to?
  • Re: Muck!!!

jj taky to mám taky tak...ale všechny songy jsou ůžasný
  • Re: Písničky

U některých jejich písniček mám v detailech napsaný album Demo nebo B-Sides Bootlegs nebo Paramore Extras nebo Other Paramore Songs. Tak neim. *7*
  • Re: Muck!!!

jéééžiš, co ty jsi za chudinku?!? Muck?! Kdyby nebylo Decode, tak pomalu ani nevíš, že Paramore existují...jsi blondýnka viď?? *4*
  • Re: Písničky

No já myslim, že k ničemu nepatří....víš co, prostě sou navíc. Podle mě když se nahrává CD, tak se nahraje a složí víc písniček a z těch se pak vybírá nějakejch 10, který se vydaj......Takhle je to u všech zpěváků, zpěvaček atd. já dřív hodně poslouchala Avril a ta má mraky písniček, který nejsou na CD, ale myslim si, že je škoda, že třeba Hello hello neni na žádnym CD
  • Muck!!!

Mimochodem se mi velmi líbí třeba písničky Decode,Misery Business,That is what you get,Crushcrushcrush,Presure,no adalší písně jsou nejlepší!!!!!!!!!!! Muck!!!
  • Muck!!!

Mimochodem se mi velmi líbí třeba písničky Decode,Misery Business,That is what you get,Crushcrushcrush,Presure,no adalší písně jsou nejlepší!!!!!!!!!!! Muck!!!
  • Muck!!!

Mimochodem se mi velmi líbí třeba písničky Decode,Misery Business,That is what you get,Crushcrushcrush,Presure,no adalší písně jsou nejlepší!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Muck!!! *14* *14* *14*
  • Paramore

Paramore je nejlepší skupina která existuje.Byla jsem na jejich koncertě v zahraničí,byli úžasní.Navíc co je v dnešní době ojedinělé nezpívali na playback,tím je velmi obdivuji.Moc jim držím palce v celé jejich kariéře je to nejlepší skupina na světě i ve vesmíru! Kyrtin
  • Re: Spojuje nás Paramore

To si fakt musis vymejslet.....v dnesni dobe jsou deti uplne nevychovane a tim se take vysvetluje to proc na hristi vydím vzdy jen male uzvane mrnata.takze podle me si to jen a jen jen vymyslis,cela vyse trida je jen hromada nevychovancu ktery se nemaj radi a ty si to vymyslis a navic neni mozne aby cela trida posluchala stejnou EMACKOU hudbu.Tdytu skupinu nesnasim stejne jako nevychovane deti kterych je na zemi vic nez dost!!!!!HNUSNA EMACKA SKUPIN AVAS NESPOJUJE!!!a navic nejste trochu mladi na plouzaky????Lída K.(50let) *10* *10* *10* *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší