Přejít na výpis diskuzí

Paramore

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: POmozte mi

ok,který teda chceš z těch který nejsou na albech??Zkusím se někde podívat,jen mi řekni který potřebuješ,pomůžu ti
  • POmozte mi

ahojky....stáhla sem si to album na co odkazovala Nikoulka126...ae boužel tam nejsou songy jako stp this song,atd.......mohl by mi prosím někdo poslat písničky které nejsou na albech Riot nebo All we know??předem děkuji
    jj a email : nikola.srnka@seznam.cz
  • Re: Re: Re: Písničky

hello hello patří k novému albu a decode k twilight soundracku....a decoy do the final riot
  • Re: Zkust to

smažte mezery
  • Zkust to

četla sem tady,žhe máte rádi hity jako Decoy atd. kterénejsou na žádném albu.....tak zkuste stáhnout toto - http://ulozto.cz/1614963/paramore-c omplete-discography-.rar
    totálně celá diskografie...teda bez toho nejnovějšího alba( prominte nepamatuju si meno) tak na to určitě jukněte a papa
  • Re: EMO

Sračky meleš...
  • Re: Re: Re: Re: Taylor York

Nový cédo je pod názvem Brand new eyes...vim to přesněxD
  • pech

Sakra, když si představím, že 1. září zatímco my budeme sedět ve školních lavicíh, tak Paramore se budou v sousedním Německu připravovat na koncert :-/..to naštve
  • Re: Paramore

to mě taky,je to blbý
  • Re: Výslovnost

mnoo já bych tě za to neodsuzovala..každej něco neví *3*
  • Re: Výslovnost

Už to vím, tak nic...
  • Výslovnost

Ahoj, chtěla bych se jen zeptat...nemohli byste mi sem někdo napsat, jak se ten jejich název správně vyslovuje? Mám je ráda, takže bych to chtěla říkat správně. Hlavně mě za to neodsuzujte, prosím. Vidím totiž, že jsou tu vážně velcí fanoušci...
  • Re: paramore...

můžeš tady přestat s tím kolotočem urážek???No a i kdyby si kyrstin vymýšlela tak co?Nříkej že tys nikdy nelhala..Jsi jak malá,místo abysi se tu bavila o naší neej skupině musíš tady nadávat do lhářů a krav..jsi trapná,kdyby si nenadávala,řekla bych že jsi v pohodě ale takhle je to děs
  • Re: Re: Re: Muck!!!

Hele fakt moc díky,že ses mě zastala,navíc o co vám jde s tím muck?Ježis skoro všichni to sem píšou a vy musíte kritizovat mě?No prosím kde to žijeme navíc nejsme blondka a ikdyby ty ktery říkaj že blondýnky jsou blbý jsou sami tupy jak...já ani nevim co!A tak si vás ještě jednou vychutnám a říkám MUCK!
    Vaše Hnědovlsá kamarádka Kyrstin!MUCK!
  • Re: Best Group

Mám rovnaký problém, tak si nalad na české radio a máš problém vyřešený. *13* Být Slovakom je ťažké! *4*
  • Re: FUUUUUJ

Jses asi fakt smrdutej sám ty!Ty chytrej blbečku,oni jsou nejlepší skupinou na světě!D
  • Paramore

Skupinu Paramore přímo zbožňuju,na nic si nehrají a mají svůj styl který se mi moc líbí.Prostě jsou originální a třeba mě mrzí ,že se tato skupina neumisťuje v Top 10:(Jinak je miluju(moc,mocinky) *4*
  • paramore...

četla sem si ty spodní příspěvky a taky mě štvge že ty písničky nejsou na žádném cd...miluju decoy...naprosto úžasná..hello hello, decode též skvělá...
    víš co bych chtěla vědět kyrstin?kdes na nich byla...?jo dyžtak tvé velice oblíbené amnou nenáviděné slovo...*MUCK*...OHHHH BOŽE *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: CD

Jo já taky všechno stahuju ale Paramore znám jak jsem ještě neměl počítač tak mám všechno originál a to nové si taky určitě koupím origo:D:D:D
  • Re: Re: CD

Jo to jo *1* taky už se nemužu dočkat a nejspíš si ho i koupim! což je u mě docela pokrok, já všechny CD stahuju, ale když de o Paramore...... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit