Přejít na výpis diskuzí

Paramore

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Best Group

Paramore sú proste úúžasní, len škoda, že nie sú na Slovensku známi... keby ich dávali v rádiu tak som strašne šťastná...jednoducho ich milujéém!! :D
    • Re: Best Group

Mám rovnaký problém, tak si nalad na české radio a máš problém vyřešený. *13* Být Slovakom je ťažké! *4*
  • Taylor York

Všichni! Členové Paramore pro Vás mají zvláštní oznámení: Uvědomujeme si, že už je to dlouho. Dnes je ten den. Čtyři z nás (Hayley, Zac, Josh a Jeremy) vám s radostí oznamují, že Taylor York, kytarista je po více než dvou letech oficiálním členem kapely! Taylor tu byl už od začátku Paramore. Možná už než jsme začali. Dokonce pomáhal napsat některé oblíbené písně jako Conspiracy a taky That’s What You Get z Riot! Takže bez dalších povyků, nejnovější a finálová sestava Pramore je:Benjamin Taylor York!
    • Re: Taylor York

No už taky bylo na čase.. *3* *3*
      • Re: Re: Taylor York

užsem sem chtěl přidat dotaz.zhe jsem na youtube.com nasla nejake pisnicky ktere neejsou na zadnem z jejich zatim vydanych desek.....jak by se to cd melo jmenovat??kdy by melo vyjit??
        předem moc díky
        • Re: Re: Re: Taylor York

No jak se bude jmenovat nevím ale ma vyjít tuším 9.září... *3* *3* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Taylor York

Nový cédo je pod názvem Brand new eyes...vim to přesněxD
          • Re: Re: Re: Re: Taylor York

Jo no dvě nové písničky Ignorace a Where the lines overlap to jsou s toho novýho CD...Dost našlapané...Ne??? *3* *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Taylor York

Dokonalý,to je přesnější *1*
  • Paramore

http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/?chartselect=8 - hlasujte pro Paramore *14* *14*
  • Jsou super!

Paramore jsou fakt good,snad budou mít v roce 2009 další album,nevíte někdo jestli ho plánují?A hej,doufám že tu budou mít koncert *14* *14* *14*
    • Re: Jsou super!

Jo budou mít new album :) nekdy po kwětnu chcou začít ... nebo ho wydat teď nwm *14*
    • Re: Jsou super!

PARAMORE jsou nej nej nej nej skupina!!!Taky bych chtěla,aby měli koncert tady v česku. *14*
  • Spojuje nás Paramore

Ahoj fanoušci Decode chodim do 5 třídy a tak se taky celá naše třída rozděluje protože jdeme na gimnazia,tak je z toho každej přešlej a tak si od Paramore poslechneme písničko Decode a vybrečíme se a je nám o trochu líp taky na to budeme tancovat ploužák na škole v přírodě a já vždycky když slyšim písničky od Paramore tak se mi chce bud brečet,tancovat si nebo jen klepat do stolu melodii jsou prostě boží a nanše třída tuhle skupinu miluje a moc jí fandí *1* a drží ji palce protože my víme co to je sehraná skupina(třída v anšem případě)
    • Re: Spojuje nás Paramore

To si fakt musis vymejslet.....v dnesni dobe jsou deti uplne nevychovane a tim se take vysvetluje to proc na hristi vydím vzdy jen male uzvane mrnata.takze podle me si to jen a jen jen vymyslis,cela vyse trida je jen hromada nevychovancu ktery se nemaj radi a ty si to vymyslis a navic neni mozne aby cela trida posluchala stejnou EMACKOU hudbu.Tdytu skupinu nesnasim stejne jako nevychovane deti kterych je na zemi vic nez dost!!!!!HNUSNA EMACKA SKUPIN AVAS NESPOJUJE!!!a navic nejste trochu mladi na plouzaky????Lída K.(50let) *10* *10* *10* *10* *10* *10*
      • Re: Re: Spojuje nás Paramore

Ty bábo jedna přestárlá!!!!!!!!!!Jdi do píči ,jo?Neser sem na tohle forum takový blbý kraviny!!!Paramore jsou best

Jses trapná co to jako má bejt?Ty Lído neurář¨žej tu Aničku prosim tě jestli ti je 50 tak bys něco měla vědět a ne se vybíjet na dětech ty.... *8*

Promiňte,nemusíte tu urážet,toto je fórum pro fanoušky a ne pro odpůrce.PARAMORE ROCKS!!! *3* *3* *3* *3* *3*
  • Paramore

Paramore je nejlepší skupina která existuje.Byla jsem na jejich koncertě v zahraničí,byli úžasní.Navíc co je v dnešní době ojedinělé nezpívali na playback,tím je velmi obdivuji.Moc jim držím palce v celé jejich kariéře je to nejlepší skupina na světě i ve vesmíru! Kyrtin
  • paramore...

četla sem si ty spodní příspěvky a taky mě štvge že ty písničky nejsou na žádném cd...miluju decoy...naprosto úžasná..hello hello, decode též skvělá...
    víš co bych chtěla vědět kyrstin?kdes na nich byla...?jo dyžtak tvé velice oblíbené amnou nenáviděné slovo...*MUCK*...OHHHH BOŽE *9* *9* *9*
    • Re: paramore...

můžeš tady přestat s tím kolotočem urážek???No a i kdyby si kyrstin vymýšlela tak co?Nříkej že tys nikdy nelhala..Jsi jak malá,místo abysi se tu bavila o naší neej skupině musíš tady nadávat do lhářů a krav..jsi trapná,kdyby si nenadávala,řekla bych že jsi v pohodě ale takhle je to děs
  • Paramore

Teprve nedávno jsem v rádiu slyšela písničku Crushcrushcrush a musím říct, že se mi hodně zalíbila. Není sice taková silná, jako třeba Misery Bussines, ale má taky hodně do sebe. Paramore jsou dobrá kapela, doufám, že se budou držet!! *1*
  • Stránka

http://www.paramore.ic.cz
  • FOR NOOOB

NOOB:Proč jsem píšeš když se ti nelíbí???Tohle je fórum pro fanoušky a ty sám smrdíš jak popelnice a to jsi na tom tak špatně že si musíš utírat ten tvůj posranej zadek cd a ne toaleťákem???A na jejich Cd by si neměl takže si asi utíráš prdel kopií z číny...Ty zasraná socko.A neurážej nás,odpovědnost za svojí sexuální orientaci si nese každý sám,takže i kdyby jsme buzny byli tak co je ti do toho????
    s Pozdravem a posláním
    do pekel
    Snobská Rebelka94 *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit