Přejít na výpis diskuzí

Paramore

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paramore

Jsou fakt ale fakt hodne dobri.A jsem zvedavy jestli nekdy prijedou zahrat i knam do cr.To by byla fakt parada *3*
  • Nejlepší píseň

http://www.youtube.com/watch?v=RBug 4gSAcZI
  • jj

Paramore sou bezwa.....Taky sem je začal poslouchat..nej song se mě od nich líbí We Are Broken *15* *15* *15*
    • Re: jj

jo jo je to moc pěkná písnička taky se mi moc líbi
  • Obal

ahoj nemáte někdo obal na CD Final Riot a Live UK byl bych vám moc vděčný dík moc
    • Re: Obal

Hey fakt nechapu Hayley, jak muze zpivat TAKHLE nazivo! Mam na dvd koncert z Chicaga a Hayley je tam naprosto uzasna! Doporucuju...jen me mrzi, ze tam není Decode :-)
  • Písničky

Čaute. K čemu patří třeba takowé písničky jako Stay Avay, Rewind, Stop This Song, Number One ... ? Když ne do Riot ani All We Knows Is Falling
    • Re: Písničky

U některých jejich písniček mám v detailech napsaný album Demo nebo B-Sides Bootlegs nebo Paramore Extras nebo Other Paramore Songs. Tak neim. *7*

No já myslim, že k ničemu nepatří....víš co, prostě sou navíc. Podle mě když se nahrává CD, tak se nahraje a složí víc písniček a z těch se pak vybírá nějakejch 10, který se vydaj......Takhle je to u všech zpěváků, zpěvaček atd. já dřív hodně poslouchala Avril a ta má mraky písniček, který nejsou na CD, ale myslim si, že je škoda, že třeba Hello hello neni na žádnym CD

mnoo nwm,ale zapomněla si na Decode ,to je zločinn *16* néé dělám si srandu,se stává *1*
      • Re: Re: Písničky

Ok tak... DECODE, Decoy, hello hello, stop this songm Rewind, Stay Away.... Lepší ? *1*
        • Re: Re: Re: Písničky

hello hello patří k novému albu a decode k twilight soundracku....a decoy do the final riot
        • Re: Re: Re: Písničky

jj,v poho *1* *1* *1* *1*
  • Muck!!!

Mimochodem se mi velmi líbí třeba písničky Decode,Misery Business,That is what you get,Crushcrushcrush,Presure,no adalší písně jsou nejlepší!!!!!!!!!!! Muck!!!
  • Výslovnost

Ahoj, chtěla bych se jen zeptat...nemohli byste mi sem někdo napsat, jak se ten jejich název správně vyslovuje? Mám je ráda, takže bych to chtěla říkat správně. Hlavně mě za to neodsuzujte, prosím. Vidím totiž, že jsou tu vážně velcí fanoušci...
    • Re: Výslovnost

mnoo já bych tě za to neodsuzovala..každej něco neví *3*
    • Re: Výslovnost

Už to vím, tak nic...
  • pech

Sakra, když si představím, že 1. září zatímco my budeme sedět ve školních lavicíh, tak Paramore se budou v sousedním Německu připravovat na koncert :-/..to naštve
    • Re: pech

to jo,je to na hovno...zrovna takové blbé datum
  • POmozte mi

ahojky....stáhla sem si to album na co odkazovala Nikoulka126...ae boužel tam nejsou songy jako stp this song,atd.......mohl by mi prosím někdo poslat písničky které nejsou na albech Riot nebo All we know??předem děkuji
    jj a email : nikola.srnka@seznam.cz
    • Re: POmozte mi

ok,který teda chceš z těch který nejsou na albech??Zkusím se někde podívat,jen mi řekni který potřebuješ,pomůžu ti
      • Re: Re: POmozte mi

no já newim...já sem je právě neslysela nikdy:-D tak ani newim který nejsou na albech...jen wim o tom Decoy
        • Re: Re: Re: POmozte mi

ok,tak ti pošlu i ty co si neslyšela,aspoň je uslyšíš:-D
          • Re: Re: Re: Re: POmozte mi

jo, já mám také neomezenou schránku
            • Re: Re: Re: Re: Re: POmozte mi

ok,zítra ti je pošlu
          • Re: Re: Re: Re: POmozte mi

No to bys byla hrozně mocc hodná!! fakt děkuju moc :-*

tak jsem se na to vykašlala a aktivovala jsem si tu neomezenou schránku,takže ti je pošlu všecny najednou,ale nejdřív mi řekni jestli tvoje schránka je taky neomezená jestli ne tak si ji zkus aktivovat tím u toho jak máš dole velikost schránky tak tam by to mělo bejt podrobný pokyny tam jsou jak na to klikneš

ale budu ti je posílat po kusech (asi 4 písničky v 1 emailu) protože nemám tu 2000mb schránku a ani nevím jestli ty jo,takže až ti to příjde tak mi dej radši vědět odpovědí jestli ti to opravdu došlo:-)

jo a můj e-mail je kate46@seznam.cz tak až ti to příjde tak budeš vědět od koho to je ok?
  • Dost smutná zpráva pro fans.

Bohužel jsem četl a Hayley to potvrdila, že z paramore odešli Josh a Zac Farrovi, tak si povídám, že bez nich to už nebude ono, moje ségra řekla:„Když se kapela rozpadne, pak ta hudba už není ono a stoí za velké H malé o římska(V.) 5tka n,o.“ Hayley a klukům co zůsatli bylo řečeno od Zaca a Joshe několik důvodů. Hayley řekla, že nechtějí, aby odšli, ale také nechtějí klukům bránit v jejich rozhodnutí, a tak kapela pokračuje ve třech, možná napořád, možná zatím. *9* *9* *9* *8* je mi to líto za Všechny fanoušky, ale třeba se spolu zase daji dokupy, třeba si dávají jen pauzu. :○{

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit