-
paramore
Ahoj máš pěkný klipy,jak si je zaregistrovala na stránky?Napiš dík Rosta *3* -
Česká stránka
Jukněte se na - www.paramore.ic.cz -
relient k:-)
cawte ludia...ja mam velmi rada skupinu paramore no pochybujem o tom ,ze by koncertovali u nas na Slovensku:-(v CR je to o mnoho pravdepodobnejsie...ale k veci...chcela by som vas poprosit,aby ste si pozreli skupinu RELIENT K a ak by sa vam nahodou zapacili tak sa pls.pridajte ku mne a budte ich fanusikmi,nenutim vas iba ak by ste sa nudili tak si ich pozrite lebo su menej znami...vopred dakujem:-) -
Paramore
Jsou fakt supéér! *1* *1* -
Last.fm
Ja miluju Paramore je to nejlepsi skupina teto doby a nejlepsi by bylo aby prijeli zakoncertovat do CR to by bylo neco:-)I love Paramore *14* Jo a pro ty co pouzivaji Last.fm tak tady mam Group http://www.last.fm/group/Paramore+C zech+Base Tak se pripojte..... *3* WE ARE PARAMORE *3* -
Momentálně můžete paramore podpořit svým hlasem na http://markeet123.blog.cz/1304/songbook-6
-
EMO
jsou hnusni blby emaci sou na sracky -
-
Re: EMO
Sračky meleš... -
-
Re: Re: EMO
já nebo on??? *9*
-
-
Hej,co sem lezeš ty hnusnej vidláku z venkova?????Radši drž hubu a vidle v ruce co?Hopere zasranej,nebo si snad diskant?? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: EMO
hlavně že ty Emo nejseš,hmm hopíku zajebanej....jdi si radši hrát se žiletkou a neotravuj tady vzduch *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
Paramore nemá s EMO stylem nic společného a kdo to tvrdí tak je hlupák který neví co mluví a takoví jsou nejhorší... *13* -
Co sem lezeš aby si krytizoval....Drzost *16*
-
-
Muck!!!
Mimochodem se mi velmi líbí třeba písničky Decode,Misery Business,That is what you get,Crushcrushcrush,Presure,no adalší písně jsou nejlepší!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Muck!!! *14* *14* *14* -
CD
Zdarec lidičky tak co těšíte se na nové CD.Bude to pecka *3* Už Ignorance a WTLO jsou nadupané jako svině *1*Tak se nemůžu dočkat zbytku.... *3* *3* -
-
Re: CD
jjj,taky jsem je slyšela a docela hukot že lidi???? *3* *3* -
-
Re: Re: CD
Jo to jo *1* taky už se nemužu dočkat a nejspíš si ho i koupim! což je u mě docela pokrok, já všechny CD stahuju, ale když de o Paramore...... *1* -
-
Re: Re: Re: CD
Jo já taky všechno stahuju ale Paramore znám jak jsem ještě neměl počítač tak mám všechno originál a to nové si taky určitě koupím origo:D:D:D
-
-
-
-
Paramore
Skupinu Paramore přímo zbožňuju,na nic si nehrají a mají svůj styl který se mi moc líbí.Prostě jsou originální a třeba mě mrzí ,že se tato skupina neumisťuje v Top 10:(Jinak je miluju(moc,mocinky) *4* -
-
Re: Paramore
to mě taky,je to blbý
-