-
heeeeeeeeeej oživte diskusi
lidi no tak,pojďte kafrat,trochu života do toho umírání *1* *1* *1* *1* *1* -
paramore v praze
hoj lidi nekde sem slyšela že maj bejt paramore v praze 12.12.09 je to pravda nebo zas nekdo kecal ?diky za odpoved
*4* -
-
Re: paramore v praze
to jsou jen kecy 12.12 jsou paramore v Dublinu v Irsku
-
-
smradi
jou zmrdi ja je nesnasim -
-
Re: smradi
Jsou supr!!! -
-
Re: Re: smradi
tak to každopádně ne? *1*
-
-
Re: smradi
a to tady jako děláš co?tohle je fórum pro fanoušky a ne pro debily,nepoznáš dobrou hudbu ani kdyby tě praštila přímo do obličeje ty ubožáku
-
-
Sou nej!
Paramore sem začala poslouchat díky Twilight a od tý doby je naprosto zbožnuju!!!Sou fakt origoš a ještě sem nenašla písničku která by se mi nelíbila *14* -
-
Re: Sou nej!
já to poslouchám taky díky twilight *14* *14* -
jojo presne ja taky *4* *1* -
Tak to jsme na tom úplně stejně!!!
-
-
PLSKY
ahooojik prosím hlásnete pro mě SONS? ...jsem tam jako Deedou s písni Decode od Paramore :
http://puclinqa.blog.cz/0911/1-kolo-sons-hlasuj
díííky moc =o* -
Berlin
Hojky všem fanouškům, praví fandové nevynechali příležitost si je naživo poslechnout, když byli tak blízko, 4.12. jsme na nich byli v Berlíně a mlžu vám říct, že to byl hodně luxusní zážitek :) -
-
Re: Berlin
Nápodobně *1* Bylo to luxusní -
-
Re: Re: Berlin
jj *1*
-
-
Re: Berlin
ach jo,ty se máš *9* ,já jsem sice chtěla jet jenomže jsem nemohla..Ae myslím,že zážitek to byl určitě pořádnej *1*
-
-
věřim jim
parompre sou nejlepši takova hudba co hraji oni to jen tak někdo neumi sem tu ale pišu tu tu proto aby měli vic a víc fandu *3* -
MTv for fans
Hele koukaly jste na MTv, Paramore tam převzali cenu za nejlepší alternative s písni The only exeption - jsou fakt dobří, co-ne to je slabé slovo,cenu jim předala Eva Longoria Parker a pak si Hayley zaspívala s r'n'b zpěvákem B.o.B. píseň Airplanes - boží, já je moc zbožňuju a přál bych si, aby si v Česku taky našli čas na koncert, ale to asi všichni, co? *14* *14* *14* *14* *14* -
rozpad
Já mám jejich muziku hrozně ráda, ale to že od nich Zack a Josh odešli hodně věcí mění...už to nemůže být stejný... Ten celek jich všech pět byl skvělej a teď zůstanou tři... stejně pořád doufám, že se to ještě spraví -
má nejoblíbenější skupina
Paramore je má nejoblíbenější skupina. Jsou opravdu boží! I když od nich odešli Zac a Josh, doufám, že jejich hudba bude pořád krásná sice trošku jiná. Co my víme, třeba jim to i prospěje a třeba to uškodí. Já je ale stejnak budu pořád poslouchat. *3*