-
pavla kapitanová
zdravim může mi někdo poslat akordy na poslední skladbu co nahrála skupina Rotor s Pavlou Kapitánovou děkuji nebo odkaz skladba se jmenuje neboj se posadit díky všem *4* -
www.sanctus.cz/rotor
Nové stránky skupiny ROTOR -
Re: Re: CD ROTOR
Díky za tip... *3* -
Re: CD ROTOR
Pro nové CD Rotor Notor si napiš na stosalamu@quick.cz. CD Rotor Jsme jenom lidi bude možná ještě na records@bellatrix.cz a nejstarší CD Rotor Z už není. Zdraví Milan -
CD ROTOR
Dobrý den, bylo by vůbec možné sehnat někde originální CD...? Kloudné odpovědi se tu zatím myslím nikdo nedočkal.
Měl bych zájem o všechny tři. Věřím pane Červenka, že mi s tím dokážete pomoci.
Díky.
Václav -
Rotor
Taky tě máme rádi. Přijedem kamkoliv, když bude zájem. Děláme nové stránky skupiny Rotor. Termíny hraní 12.6. Vrchotovy Janovice, 4.7. letní parket popř.sál Kamberk, 24.7.Vrchotovy Janovice s Katapultem, 14.8. Býkovice letní parket,15.8.Benešov s Čechomorem -
Rotor
Přijedete do Pardubic? Mám Vás moc a moc ráda. -
Křešice 24.dubna
Oprava termínu hraní. Hrajeme v Křešicích v sobotu 24.dubna 2010. Všechny fandy Rotoru zveme na tancovačku. *3* *3* *3* -
Křešice 17.dubna
Zveme všechny příznivce ROTORU na tancovačku v sobotu dne 17.dubna do Křešic u Votic od 21 hodin. ROTOR se opět na jaře roztáčí na plný pecky. Do repertoáru jsou zařazeny nové pecky z CD ROTOR NOTOR. Skupinu nově podpoří na basovou kytaru Jiří Veselý. Těšíme se na vás. Milan -
Re: Diskografie
Poslední cd Rotor -Notor mam,stojí 100,-Kč.pokud máš zájem tak napiš na můj mejl stosalamu@ouick.cz
díky -
Diskografie
Nahrávky (CD) Rotoru, kde lze sehnat, popřípadně objednat?. Děkuji. -
Další akce Rotoru?
Kdy a kde budou další akce Rotoru? Byl jsem v těch Janovicích a bylo to supr slyšet po letech ty starý hity! -
ROTOR v Býkovicích
Zveme všechny příznivce na sobotu 8.8.2009 - přírodní parket Býkovice pod Blaníkem. -
ROTOR
Na Vrchotky se celý ROTOR těší, Petrovi vzkazuji za všechny muzikanty, že to musí být "rachot".
Milan T. -
Janovice
Ahoj Milane, s Ivanem to pro mě byl šok !
Ve Vrchotkách celou akci zvučím.
Rotor je pro mě srdeční záležitost.
Myslím, že bude napráskáno :-)
Pozdravuj kluky.
Těším se Petr. -
Re: Ivan Červenka
To je velice smutne, uprimnou soustrast!! Koncert asi nebude?? -
Ivan Červenka
Musím vám fanouškům Rotoru oznámit smutnou zprávu, že dne 3.5.2009 náhle zemřel zpěvák a skladatel (Sesmikráska,Holka máš pěkný teleso,Osobní vlak na Benešov)Rotoru Ivan Červenka. Budem vzpomínat. -
Návrat ROTORU
Všechny fanoušky Rotoru musím potěšit. Už je dohodnutý termín. Rotor bude hrát večer v neděli dne 5.července 2009 ve Vrchotových Janovicích v areálu letního kina. Bude tam předkapela a poté Rotor zahraje výběr vlastních skladeb z dávných začátků až po poslední pecky. Kapela se opět šťastně spojila v jedno těleso. Kapela bude vystupovat jen na pár akcí v roce, tak se o to nenechte připravit a doražte na mazec nás podpořit.
Složení Rotoru:
Milan Červenka zpěv; Jindra Všetečka kytara, zpěv; Milan Tůma kytara, zpěv; Milan Hampl basa; Radek Stárek bicí *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
členové skupiny
proč se v členech kapeli neobjevuje saxofonista a klávesák "Strom" a také bubeník Zdenek v době kdy jsem na ně jezdil tyto lidi v kapele byly, okolo roku 1986 Chlupáč -
Rotor-Notor
Vážení, pokud je mi známo, tak se kapela Rotor rozdělila na 2 kapely a CD Notor vydala druhá kapela, která občas hraje pod vedením Jindry Všetečky. Proběhl křest tohoto CD v Poříčí nad Sázavou spolu s výborným koncertem. Milan Červenka už v této formaci neúčinkuje. Máte tady v tom nějaký zmatek. V červnu 08 hrál Rotor v Roztokách u Prahy.