-
Super skupina
Fakt nejlepší skupina co znám, prostě SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Super skupina
Za který doby, za Čejky nebo Červenky, tedka snad nehrajou? -
-
Re: Re: Super skupina
No za Červenky, teďka už bohužel nehrajou, velká škoda *9* ale doufám že ještě hrát budou *3* V roce 2007 vydali super cédéčko Rotor-Notor, a ta písnička Medvěd Všechnosněd je fakt cool *1*
-
-
-
Křešice 17.dubna
Zveme všechny příznivce ROTORU na tancovačku v sobotu dne 17.dubna do Křešic u Votic od 21 hodin. ROTOR se opět na jaře roztáčí na plný pecky. Do repertoáru jsou zařazeny nové pecky z CD ROTOR NOTOR. Skupinu nově podpoří na basovou kytaru Jiří Veselý. Těšíme se na vás. Milan -
Rotor-Notor
Vážení, pokud je mi známo, tak se kapela Rotor rozdělila na 2 kapely a CD Notor vydala druhá kapela, která občas hraje pod vedením Jindry Všetečky. Proběhl křest tohoto CD v Poříčí nad Sázavou spolu s výborným koncertem. Milan Červenka už v této formaci neúčinkuje. Máte tady v tom nějaký zmatek. V červnu 08 hrál Rotor v Roztokách u Prahy. -
Křešice 24.dubna
Oprava termínu hraní. Hrajeme v Křešicích v sobotu 24.dubna 2010. Všechny fandy Rotoru zveme na tancovačku. *3* *3* *3* -
www.sanctus.cz/rotor
Nové stránky skupiny ROTOR -
pavla kapitanová
zdravim může mi někdo poslat akordy na poslední skladbu co nahrála skupina Rotor s Pavlou Kapitánovou děkuji nebo odkaz skladba se jmenuje neboj se posadit díky všem *4* -
poradíte?
nevíte kde sehnat cd ??? moc rád bych je chtel... poradíte??? moooc dik *15* -
Skvela zprava
Souhlas. Uz se moc tesim. -
Další akce Rotoru?
Kdy a kde budou další akce Rotoru? Byl jsem v těch Janovicích a bylo to supr slyšet po letech ty starý hity! -
Snad se ukážem
Vypadá to dobře. Ještě nejdem do důchodu a máme velkou chuť hrát. Chceme zase zkoušet a příští rok zahrát několik vystopení. Největší problém je s basákem Milanem Hamplem, že už nechce hrát a tak snad najdem náhradu. Zdravím všechny skalní fanoušky. Milan