-
to anonym
Debile,jde vidět jak sa zajímáš o hudbu,myslím že fakt posloucháš ty zkurvený tokio buzny bo jak sa jim nádává,esi sou podle tebe Simply primitvní tag co si pak ty?nějaký malý buzerantek který má 12 roků a háže tu rozumy,di sa vycpat, rači bež za maminkou!!!!!!!!!!!!!Jinak,zdá se mi to nebo tu píšou příspěvky samý holky? *1* *7* -
-
Re: to anonym
to vííšš jen holky... *1* *1*
-
-
Emo to fkt ne
Hey jako nechápu jak někdo může říct že sou EMO!! to asi jedině lidi co newědi co je to EMO!!!!! Oni hlavně hrajou punk-rock nebo rock... tak prostě komu se nelíběj at je neposlouchaj a nechaj si blbý kecy... a jako radši se zamyslej co dokázali oni a co ste dokázali vy!!! Sp Jsou best *14* Jejich songy texty nemá kokuranci :D prostě best a tajto je fanklub tak se maj psát lidi co je maj rádi né lidi co je nesnéšej páč jim záviděj *15* končím čus *1* -
SP
Ani Simple plan ani evanescence nejsou primitivní....anonyme!ani ses neodvážil napsat přezdívku.Hana ma pravdu určitě poslouchaš přiblblý tokio hotel. -
SP
Sumplíci sou fakt bestovní skupina.. *14* jejich nové Cd mě totálně nadchlo.. *14* Lafjůůů SP.. 4EVER!!! *14* *14* -
nic
jsou tak blbě primitivní že sy dali jmáno "snadný plán" je to hruza .mají nudný písničky.a celkem i stejný.jako Evanesence furt na jedno brdo.jsou jam debilní lidi.a vy taky že je podporujete..... *5* *5* *5* -
-
Re: nic
táhni ty šmejde zasranej!!!! *16* co si je vůbec bereš do huby a Evanescence to samý !!!!perj hrajou furt stejně! *15* asi si nikdy Evanescence a Simply neslyšel že?!di si poslouchat Tokio Penzion aneser se sem tvoje kydy tady nikoho nezajímaj ten název je v poho tak nemel hovna!! *8* *8* ty by se měl spíš jmenovat zakopmlexovanej debílek!lečíš si komplexy že jo po tobě nikdo ani nevzedchne co ty nulo!! *8* vrat se do hrobu!takovej čůráček co ví houby o hudbě mě nerozhodí!! -
-
Re: Re: nic
Přesně tak.. di do piče ty anonyme..! -
-
Re: Re: Re: nic
já se tu SP zastávám a ještě mám jít do píči *15* hmm holčičko nejdřív si to v palici srovnej a pak tu něco piš jo?! *7* -
Re: Re: Re: nic
zklapněte vy čubky posraný!!!tak co sem lezet když se vám SP nelíbej hmmm!?
-
-
Re: Re: nic
Docela tě právě rozhodil... *4*
-
-
Re: KECY
Ty seš taky debilní ty tvoje kecy nemůžou ani nikoho naštvat. SP jsou milionkrát lepší jak ty vsadím se že ani neumíš zpívat. Radši už jsem nechoď. *13* *9* *8* -
Re: nic
Hele sklidni se laskavě.. když se ti nelíbí tak nmw co sem lezeš ty ubožáku.. *10* nikdo ti neříká at se ti libí tak taky neprud laskvě..! *10* asi tak předpokládám že posloucháš ty svoje teplý tokio hotel že..!! ty nulo debilní.. bych chtěla vidět jaký název by sis dal/a ty.. ty Hrdino!! *13* Táhni se vycpat a příště tu neprud nikdo na tebe není zvědavý..! *13*
-
-
..
S toho si nic nedělej že je Praha od tebe na jiném konci republiky páč odě mě teš.. *9* *9* *9* ale konz byl upa ůžasný.. až na to jak dlouho smě stáli... *9* ale jinááč superní už se těším až zase přijedou.. *14* *14* -
-
Re: ..
ty se tak máš, žes tam byla, viděla sem plno videí z toho koncertu na youtube, muselo to bejt úžasný:D Pierre mluvil i česky:D já nevím kdy zase přijedou, podle mě tak za rok, možná to bude i horší:( -
-
Re: Re: ..
fakt mluvil česky jo? *1* jůůů mě fakt hrozně mrzí že jsem nemohla... *9* , doufám že přijedou znovu co nejdřív, to už si rozhodně nenechám ujít!!!!! *3* -
-
Re: Re: Re: ..
řekl děkujeme, že jste přišli:D je to na youtube- http://youtube.com/watch?v=05RW5rVs 4w8&feature=related, a pak v "thank you" to prej změnil na děkuji:D
-
-
-
-
SP -best!!
ten kdo tvrdí, že SP jsou EMO, tak buď neví co je Emo, nebo nezná Simple Plan!!
Ale jinak, SP jsou ta neeeeeej skupina poslední dobou poslouchám skoro jenom je, jejich nový CD je úžasný, ale 2 ty předtím jsou taky dost dobrý. na koncertu jsem nebyla :'(.... ale doufám, ež sem zase přijedou, Praha je ode mě sice řes celou republiku, ale tj fuuk, chci vidět Pierra naživo:D -
-
Re: SP -best!!
Přesně!! ach jo, já jsem taky na koncíku nebyla, a hrozně mě to mrzí... *9* jinak, mě doma zase pořád hraje jejich druhý CD, ale to jenom z toho důvodu, že to nový ještě nemam.. *1* ale zas ty nový písničky mam tak nějak po jedný stažený z netu, ale cd je cd!! *1* *3* -
-
Re: Re: SP -best!!
hele pls jak se menujou ty jejich cd???potřebuju to vědět! *3* -
Re: Re: SP -best!!
mno to druhý je z nich skoro nej, já miluju hlavně ty jejich texty, jsou uplně perfektní, málo kdo má tak dobrý texty podle mě, jinak k tomu CD, to se dá stáhnout tady: www.torrentz.com, tam se dá sehnat naprosto cokoli, od CD po filmy, prostě všechno, tak pa -
-
Re: Re: Re: SP -best!!
jééé, děkuju mooc, hned si to půjdu stáhnout!! *3* hele ty jejich texty jsou boží, mě se třeba moc líbí text k Untitled!!! *1* ale skvělý jsou všechny, to rozhodně! :-) -
-
Re: Re: Re: Re: SP -best!!
jo a jsou tam samý torrenty, takže potřebuješ BitComet, ten je na slunečnici
mno a ty texty jsou zatím uplně nejlepší, uplně mě překvapily, třeba u crazy, to sem poslouchala už dávno, a ten text mě uplně překvapil!!! znáš "no love"? tj uplně krásná
-
-
-
-
-
COŽE??
cože teď tu čtu nějaký "inteligentní" kecy že jsou SP emo, no lidi co to blábolíte ste normální?? SP a emo??? *1* *1* *1* nezbývá mi nic jinýho než se tomu smát!! takhle emaři nevypadaj, tak se probuďte! (myšleno jenom pro ty co si to o SP myslej *3* )hlásim se k anti-emo! *1* -
LOVE
Simple plan jsou tak boží. Hrozně moc je láskuju *14* , je pravda že nové CD se liší od předchozích, ale je stejně užasné. Ze Simple plan je nej Pierre je tak krásnej až se mi podlamujou kolena. *14* *14* Simple plan jsou prostě užasný a nenahraditelný, doufejte že se v budoucnu nerozpadnou. *9* -
-
Re: LOVE
jjj, máš naprostou pravdu *3* taky je zbožňuju!!! a souhlasim i s tim Pierrem *14* *1* ! no kdyby se rozpadli, tak by to byl konec, na to snad ani nebudu myslet *9*!!!!!
-
-
Mag
hele ty se nad sebou zamysli a když špatně slyšíš tak si vyčisti uši.. *8* *16* a to že beru jen prachy tak to ai každá jiná celebrita jo.. takže když se ti to nelíbi tak sem nelez..!! *8* Ps: ale jo beru to jako tvůj názor!!