-
SP
sp mam moc rada...ale nove cd je neco tak strasneho..to uz vubec nejsou oni...to neni ta jejich hudba kterou jsme mela rada...to jsou simple plan kteri tu jsou proto aby oblbovali holky a videlali prachy...meli by s enad sebou zamyslet :P -
Sp-4ever
YEaH...SP prostě úžasní typci a nejlepší kapela na celíčkým světě!!! *14* ..Mám je mooooc rááááda *14* ..co já je přímo MILUJU *14* ....SP 4ever *14* *14* *14* *14* ...A jinak mám blog o SP www.sp-4ever.blog.cz -
SP
Simple plan je fakt uplně bezvadná skupina... ted ji začínám poslouchat každý den.. njn koncert udělal hodně.. *3* *1* -
nazdar
mě simple plan nikdy moc nebrali, ale to nové cd se mi fakt líbí a je to něco úplně jiného než hráli předtím. je to fakt super.. *3* *3* -
Efča Bouvier
Simple Plan nej, nej, nej, skupina na světě!!! *14* *14* *14* miluju je!!! Sem do nich totální blázen *14* *14* *14* -
-
máš pravdu!!!
Máš recht!!! sou upa nej skupina!!!! *15* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
...
http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewprofile&frien did=153152899
*14* krásnej xichtík hodí na konci..sice mu to poslední hovno rozumím..ale začátek celkem jo.. má krásný očkááá *14* -
EMO
Lidi nic z toho nedělejte,Simplííci nikdy emo nebyli a nikdy nebudou,a ti magoři co to tvrdí tag je buď vůbec neznají nebo já nevím co,ale pak ať něco netvrdí o kapele kterou vůbec neznajíí,toť vše,SIMPLE PLAN 4EVER *IN LOVE* *14* -
-
Máš recht
Hele.. EMO skupina je úplně něco jinýho.. a dyby SP byli EMO tak je neposlouchám..proste SP jsou nejlepčííí.. uplně je žeru a sere mě že sem nebyla na koncíku.. *9* ...Simple Plaaaan *14* ...
PS: nevíte někdo kdy bude nejbližší koncert? *7*
-
-
manča
no sexy možná je no ale to ti může být jedno stejně stím nic nenaděláš.. hlavně když nepřestane zpívat.. *4* -
jana
on nema pritelkyni ale snoubenku což mně šrve protože si myslim že je sexy ale s tim nic nenadělam.jinak ta jeho pritelkyne hraje treba ve videoklypu when im gone. *16* *16* -
GooD SkupinA
Simple Plan je fakt good skupina. Jedna z mejch nejoblíbenějších.
DAlší oblíbená skupina je 12 Stones *14*
Můžete se na ní podívat shodnotit ji??
Díky mooc
Zdraví *4*