Přejít na výpis diskuzí

Simple Plan

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
360 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simple plan

TEda nejvíc co mi akorát vadí=)))*9* taková maličkost je Pierrova snoubenka Lasche Farrar *16* -nebo jako jinak jsou supeeer *4*
  • simplíci jsou nej.

Simple plan jsou ti nejlepší hudební kluci co znám.Lepší fakt nejsou.Davidek je moc milej a kráááááááááásnej,Pierrek je zábavný a tež moc hezký,Sebin,Chuck a Jeffy jsou tež supa.Jsou fakt nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MILUJ U JE STRAŠNĚ MOC!!! *14* *14*
  • omg

Ještě jednou vo nich někdo řekne, že sou (...všichni a hrající...) EMO, ak se zbláznim! Lidi, kam ste dali hlavu??? *7* *9*
  • Nehápu..!

Nejsou to EMO...!!!!!!Nevim co s tim všichni máte..!!! *7*
  • Škoda že jsou emo

Já si myslím že simple plan zpívaj krásně a maj hezký písničky, přesto, že jsou všechny skoro stejny. Je škoda, že jsou emo. ty nemám ráda..ale tak když je člověk nevidí, proč je neposlouchat.. *3*
  • Simple Plan

Ahojíík lidi chtěl by někdo z vás pokecat o NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ skupině?.... *7* *7* *3* *3* byla bch moc rááda kdyžtak tak dadyk je můůj email....ok?......Medicopter1177@seznam.cz *5* *5*
  • sp

ááááááá miluju simple plan a sem mc rada ze sem sla na jejich koncert.......miluju jeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: sp

simple plan jsou čuraci EMO.myslej si o sobě že jsou genialní.jo genialni mozna tak v prdeli.a vy jste taky v prdeli ..haha vy cupky vymrdany.... *5*
      • Re: Re: sp

A ty asi nevis co to je emo že?Ty jsi fakt tupý

Hele,co si myslis ze jsi asi ty!!!Nikdo nemůže být lepší než Simple plan a nelez sem když o nich takhle mluvis *8*
        Simple plan jsou nej *14* *14*

bože ty si krypl!!závidíš jim že?!o tebe si nikdo neopře ani kolo hnusáku!!až tě potkám rozkopu ti palici a narvu ji do kanálu!šmejde zasranej *10*
    Jinak lidi kdo bude chtít pokecat,tak tady máte moje icq 462-261-249 :-,jsem Vám k dizpozici:-D :-) :-*..
  • To Zuzuš

Jn taky sa divím že je to baví:-(,ale my na Simply nedáme dopustit:-).. *14*
  • Tsive

Jako nechápu lidi, co sem lezou jenom prudit *16* Na Simplíky nám nehrabte *13* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit