Přejít na výpis diskuzí

Sonic Syndicate

HUDEBNÍ SKUPINA 18.8.2008 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

Neznám lepší metal..jo a mimochodem..smrt hip hopu
    • Re: nej

Smrt Hip-Hopu?? KÉŽBY!!! Ale myslím že to zanedlouho přijde až ti pitomci s kšiltama pozdechaj a lidi pochopjej o čem je hudba.... *4*
      • Re: Re: nej

Rap je taky hudba, jako žádná jiná a hip hop má taky svoji kulturu a to, že tento styl soudíte podle malých blbečku, kteří se snaží být nejvíce cool přitom o tom nic neví tak je mi líto.

Miluju jak hip hop, do kterého patří jak break a djing tak miluju i metal, rock. Ale říkát o něčem ať chcípne. Je trochu pod úroveň.

Jinak tuhle skupinu jsem neznal, ale má celkem dobrý songy, i když preferuju spíš skupiny jako Skillet a BB, ale jinak dobré :-)
        • Re: Re: Re: nej

názor jako víno....kadá hudba někomu dala práci a má určitou podstatu a kulturu...jenom tekno a DnB nechápu:D ale to je spíš způsob jak mladejm lidem vypatlat hlavu:DD
  • SS

Uplne maximalne se tesim na cervenec zase budou v CR takze KOOOTEL
  • Soníci

Soníci jsou nej metalová skupina co znám!!!!!!!!!!!!!!!
  • The Best

hey nejbestovnější skupina, že lidi *1*
  • BASIN fire fest

Na Sonic Syndicate sem byl.. byla to paráda na Basin Fire Festu ve spaleným poříčí... byl sem v první řadě a zážitek nejvíc moc skvělel :)... Karin je kočka :D
  • BasinFireFest

Hey.. byli senzační =o)) a strašně milí =o)) ..fakt skvělý!! *3* *14* a hlavně Rich a Rob *14* *1*
  • NEEEJJJJ

Uplně nejlepšíííííííí co může býýýtttt
  • masakr jak ciip..

jako nečekala že zrovna mě se bude jejich hudba líbit ale jednou sem to slišela na očku v novinkáách a od téé deby to posloucháám skoro pořááád je to bomba.. hlavně jejich nová písnička Burn This City to je nááářez....!! *1* *1* *1* *1* *1* *15*
    • Re: masakr jak ciip..

oni to dávali na očku jo to se teda divim když jsem to tenkrát zapla tak tam byli slipknot a jinak v madhouse to pouštěli...
    • Re: masakr jak ciip..

jo ta já to samé no.. pak sem si stáhl ještě nějaké jejich písničky a pak rovnou všechny alba *1* *1*
  • supr kapela

super kapela.souhlasim.privedla mne k nim kamoska a hned jsem se zamiloval.fakt bomba.az tady budou jedu na ne na stopro.
    • Re: supr kapela

tak nějak... *5*
  • album

Tak jsem na jejich stránce četla, že nové album RULE NIGHT můžeme očekávat někdy v květnu tohoto roku :)) tak doufám že se dočkáme a zůstanou furt u stejně dobrýho zpěvu a hudby jako teď :)) *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit