Přejít na výpis diskuzí

Sonic Syndicate

HUDEBNÍ SKUPINA 18.8.2008 
27 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč odešel Roland?

zdarec všichni. neví někdo proč kapelu opustil zpěvák Roland?
    • Re: proč odešel Roland?

mel prej jakisi problemy na nejaky jejich tour noa cosi ze na zivo ho to uz moc nebavilo nebo neslo ja nwm kazdej to pise jinak *1* ae me teda nasral chlapec *1* ae nathan neni zas tak strašnej.... *1*
    • Re: proč odešel Roland?

áchjo :( taky by mě to zajímalo, jeho hlas se mi líbil víc *3* ale to je asi o zvyku...
  • stranky

České stránky se opět rozběhly *3*
  • album

Tak jsem na jejich stránce četla, že nové album RULE NIGHT můžeme očekávat někdy v květnu tohoto roku :)) tak doufám že se dočkáme a zůstanou furt u stejně dobrýho zpěvu a hudby jako teď :)) *3* *15*
  • masakr jak ciip..

jako nečekala že zrovna mě se bude jejich hudba líbit ale jednou sem to slišela na očku v novinkáách a od téé deby to posloucháám skoro pořááád je to bomba.. hlavně jejich nová písnička Burn This City to je nááářez....!! *1* *1* *1* *1* *1* *15*
    • Re: masakr jak ciip..

oni to dávali na očku jo to se teda divim když jsem to tenkrát zapla tak tam byli slipknot a jinak v madhouse to pouštěli...
    • Re: masakr jak ciip..

jo ta já to samé no.. pak sem si stáhl ještě nějaké jejich písničky a pak rovnou všechny alba *1* *1*
  • Sajrajt

Je to Sajrajt, tahle Skupina. A vy fanousci se muzete klidne aj posrat z tyhle vasi skupiny. TRAINED MONKEYS
    • Re: Sajrajt

sem nelez ty hip hopaku duck off...!!! *13* *13* *13*
    • Re: Sajrajt

tak co sme lezeš když je tpo sajrajd...xDxD *5* *5* *5* *8*
      • Re: Re: Sajrajt

ono by to prej totiž dokázalo založit stokrát lepší bandu že jo frajere???? *1* *1* *1*
  • supr kapela

super kapela.souhlasim.privedla mne k nim kamoska a hned jsem se zamiloval.fakt bomba.az tady budou jedu na ne na stopro.
    • Re: supr kapela

tak nějak... *5*
  • jooo

mají brutálně good songy :D
  • BASIN fire fest

Na Sonic Syndicate sem byl.. byla to paráda na Basin Fire Festu ve spaleným poříčí... byl sem v první řadě a zážitek nejvíc moc skvělel :)... Karin je kočka :D
  • BasinFireFest

Hey.. byli senzační =o)) a strašně milí =o)) ..fakt skvělý!! *3* *14* a hlavně Rich a Rob *14* *1*
  • my favorit

moje dnes a dofwám že i pak ňák woblíbetá kapela takže SONIC4rewer!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit